Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
sarantis292
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sarantis292 »

Παραμεθοριο πρεπι να κανεις οπος διποτε; Εγω μενο πειραια αν ελεφσινα κ αωλονα δεν πιανετε παραμεθοριοσ; Α κ κατι αλλο για τα μορια ποθ μπορς να μαθω... Εφχαριστο για τον χρονο σου

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Greek_Army »

sarantis292 έγραψε:Παραμεθοριο πρεπι να κανεις οπος διποτε; Εγω μενο πειραια αν ελεφσινα κ αωλονα δεν πιανετε παραμεθοριοσ; Α κ κατι αλλο για τα μορια ποθ μπορς να μαθω... Εφχαριστο για τον χρονο σου

Yπολογισμός μορίων παραμεθώριο η ελευσίνα; Από πότε;
επισκέπτης

Δημοσίευση από επισκέπτης »

Είμαι καινούρια στο φόρουμ. Το βρήκα τυχαία ψάχνοντας για έναν νόμο...
Είμαι επ-οπ 8ης σειράς. Ετοιμάζομαι να παντρευτώ και έχω το πρόβλημα των μεταθέσεων στο μέλλον. Ο άντρας μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος.
Μόλις προχθές έμαθα από συνάδελφο που είναι 20 χρόνια στον στρατό ότι υπάρχει νόμος (αλλά μάλλον δεν ξέρουμε να τον διαβάζουμε σωστά) πως η γυναίκα στρατιωτικός παντρεμένη με ιδιωτικό υπάλληλο μπορεί να μετατεθεί κοντά στην έδρα της. Με λίγα λόγια την "τραβάει" ο άντρας της ιδιωτικός υπάλληλος. Αλήθεια ισχύει αυτό ;
Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από yandr »

Όχι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας, αλλά γιατί επιμένει τόσο αυτός ο συνάδελφος και λέει πως δεν ξέρουμε να διαβάζουμε σωστά τον νόμο ; Και έφερε παράδειγμα γυναίκες συναδέλφους που είναι παντρεμένες με ιδιωτικούς υπαλλήλους και για χρόνια βρίσκονται κοντά στην έδρα τους και δεν τις "κουνάει" κανείς... Επέμενε να διαβάσουμε σωστά τον νόμο... Μήπως υπάρχει κάποιο "παραθυράκι" στην ερμηνεία;
Και κάτι ακόμη... Που μπορώ να βρω αυτούς τους νόμους μεταθέσεων και ειδικά για γυναίκες ;
Θα περιμένω μια απάντησή σας...
Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Ο συνάδελφος που ισχυρίζεται ότι υπάρχει τέτοια διάταξη ας ψάξει να την βρει για να την παραθέσει.
Xριστιανα

Δημοσίευση από Xριστιανα »

Εγω 8ελω να μπω στην 212 εμα... Γινεται; Ειναι ενας φιλος μου εκει και θελω να παω και εγω...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από greko_27 »

Xριστιανα έγραψε:Εγω 8ελω να μπω στην 212 εμα... Γινεται; Ειναι ενας φιλος μου εκει και θελω να παω και εγω...

και τι τον περασες τον ΕΣ για μια απλη δημοσια υπηρεσια; Οπου θελουν θα σε στειλουν, αναλογα με την ειδικοτητα σου και οπου υπαρχουν αναγκες, απο τα ριζια μεχρι την κρητη
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από illy »

Xριστιανα έγραψε:Βαςικα θελω να παω εκει γιατι ειναι ο φιλος μου και απο οτι εχω ακουςει απο αλλους εκει εχει γυναικες της εποπ... Αλλα απο την αλλη εκεινος μου λεει πως εκει που ειναι ο θαλαμος του τριγυρω δεν υπαρχουν εποπινες. Και πως οταν πανε για φαγητο δεν εχει δει καμια ενω εγω ξερω πως τρωνε ολοι μαζι... Εγω τι να καταλαβω;
συγνωμη βρε κουκλα μου, ηξερες οτι ο δικος σου ειναι στρατιωτικος, εφοσον δεν μπορει να υπαρξει εμπιστοσυνη μεταξυ σας τοτε τι ξεκινησες αυτη την σχεση; Σε οποια δουλεια κ αν ειναι θα περιτριγυριζεται απο γυναικες! Ξερεις, θα νιωσει οτι πνιγεται να του κανεις σκηνες για λογους ανευ αιτιας... Αυτο που σου ειπε κ ο γκρικ-αρμυ, κ μονο που μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια να ρωτας αλλους σημαινει οτι δεν τον πιστευεις... Κ θες αν μπεις να πας κ στην μοναδα που θα ειναι εκεινος εκει, για να τον ελεγχεις; ΕικόναΕικόνα Αν θες να μπεις εποπ να μπεις επειση το θες πραγματικα εσυ κ οχι επειδη ειναι ο φιλος σου εκει... Ολα αυτα σου τα λεω με πολυ φιλικη διαθεσηΕικόνα
Dum spiro spero
Xριστιανα

Δημοσίευση από Xριστιανα »

Δεν ειναι στρατιωτικος. Απλα τωρα κανει την θυτεια του ως φανταρος. Και απλα επειδη ηθελα εγω να μπω εποπ. Το σκεφτοταν και εκεινος. Απλα εγω μπηκα εδω για να ρωτησω... Για να ξερω αν μου λεει αληθεια. Γιατι εγω δεν ξερω το γινεται μεσα στα στρατοπαιδα. Αλλωστε εκεινος μπορει να μου λεει ψεματα για να μν τσακωθουμε... Παντως σε ευχαριστω πολυ που ενδιαφερθηκες!
ex politis

Δημοσίευση από ex politis »

Αν και πολύ καθυστερημένα, θα ήθελα να απαντήσω στην κοπέλα με το πρόβλημα του συζύγου που είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Επειδή έτυχε να το πάρει το αφτί μου και εμένα αυτό που λέει και το έψαξα λίγο, πριν από μερικά χρόνια: Ναι υπήρχε η συγκεκριμένη διάταξη νόμου που αναφέρεις, οτι δηλ σε περίπτωση γάμου στρατιωτικού με ιδ. Υπάλληλο στα πλαίσια της μέριμνας υπέρ γυναικείου προσωπικού μπορούσε η στρατιωτικός να κάτσει πολλά χρόνια στην ίδια φρουρά και η επερχόμενη μετάθεσή της να είναι σε γειτονική φρουρά. Το είχαν χρησιμοποιήσει μάλιστα πολλές γυναίκες που γυροφέρναν στον ίδιο νομό επί 15 ετίες και βάλε. Αλλά εδώ είναι το κακό της υπόθεσης, η συγκεκριμένη διάταξη ίσχυε για τις εθελόντριες (θεσμός πριν τους ΕΠΥ) και αν δεν κάνω λάθος για τις πρώτες πρώτες ΕΠΥ. Τώρα μιλάμε για έτη 1975 έως 1980 κάτι, όταν οι γυναίκες στο στράτευμα ήταν ελάχιστες και κατείχαν μόνο διοικητικές θέσεις και μάλιστα σε μεγάλες πόλεις όπως Αθήνα, κτλ. Με τη εισαγωγή μεγαλύτερου αριθμού γυναικών εθελοντικά και κατόπιν και σχολών, ο νόμος αυτός έπαψε να ισχύει και βγήκαν νέοι που δεν επέτρεπαν την τέτοιου είδους συνυπηρέτηση, γιατί γινόταν χαμός στην υπηρεσία, εκτός του οτι δεν μπορούσαν να καλύψουν θέσεις σε μονάδες και από προσφυγές αντρών που δεν είχαν αυτό το προνόμιο. Επομένως, μην ελπίζεις σε αυτό. Διαλέγεις μόνο ή οικογένεια ή στρατός.
maria30
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από maria30 »

TEIN έγραψε:Πολυ καλα νεα, μακαρι να υλοποιηθουν βεβαια γιατι, λυπαμε που το λεω, απο λογια εχουμε χορτασει ολοι μας και το τεκμηριωνω αμεσως... Για τις μεταθεσεις τι μας ειπαν οι αρχηγοι των διευθυνσεων;

Οτι δεν γινουν ΜΟΝΟ οι απαραιτητες Διοτι δεν υπαρχει χρημα. Και τι εγινε;

Ητανε αρκετα ποιο πολλες απο της προυγουμενης χρονιας!

στο θεμα το μεταθεσεων θα διαφωνησω δεν ηταν πολλες φετος τουλαχιστον στην Ταξιαρχεια του αντρα μου ηταν απειροελαχιστες. Και μεινανε ατομα που υπηρετουν 5 και 6 χρονια
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από TEIN »

Οκ φιλη μου, δεν θα διαφωνισω απλα δες'το ποιο σφαιρικα το θεμα, οχι απλα στην τξια που ειναι ο αντρας σου, εκει υπαρχουν λιγοτερα ατομα απο μια μοναδα...

Δες το γενικα απο διευθυνση σε διευθυνση...

maria30
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από maria30 »

TEIN έγραψε:Οκ φιλη μου, δεν θα διαφωνισω απλα δες'το ποιο σφαιρικα το θεμα, οχι απλα στην τξια που ειναι ο αντρας σου, εκει υπαρχουν λιγοτερα ατομα απο μια μοναδα... Δες το γενικα απο διευθυνση σε διευθυνση...

μπορει και να εχεις δικιο. Εμεις ημαστε Κιλκις απο ολοι την 71 και το Πολυκαστρο ελαχιστες μεταθεσεις υπηρξαν και οσους γνωστους η φιλους εχουμε και σε αλλα στρατοπαιδα δεν μετατεθηκαν ενω το περιμεναμε... Γιαυτο εβγαλα αυτο το συμπερασμα
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από TEIN »

maria30 έγραψε: μπορει και να εχεις δικιο. Εμεις ημαστε Κιλκις απο ολοι την 71 και το Πολυκαστρο ελαχιστες μεταθεσεις υπηρξαν και οσους γνωστους η φιλους εχουμε και σε αλλα στρατοπαιδα δεν μετατεθηκαν ενω το περιμεναμε... Γιαυτο εβγαλα αυτο το συμπερασμα
Ok και εσυ μπορει να εχεις δικιο, δεν αντιλεγω, απλα σε μια-δυο διευθυνσεις που ξερω ηταν αρκετα παραπανω οι μεταθεσεις απο την προηγουμενη χρονια, βιβλιο-απο τα τοσα πολλα φυλλα που ειχε- ηταν αυτο οχι δτγη μεταθεσεων!Εικόνα

...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης