Επιλαχόντες ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)
Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα το πρωί μου ήρθε το χαρτί Κατάταξης . Παρουσιαζομαι Στις 15 Νοεμβρίου...
Μπράβο Rose, συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία,Rose έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα το πρωί μου ήρθε το χαρτί Κατάταξης. Παρουσιαζομαι Στις 15 Νοεμβρίου...
μακάρι και οι λοιποί να έχουν ευχάριστα. Να μπαίνεις και μετά να μας λες νέα, και για την τοποθέτησή σου.

Styga
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια καλησπερα και εμενα μου ηρθε χαρτι καταταξης για 15 νοεμβρη. Μπορει να με βοηθησει καποιος που μπηκε ηδη τι ρουχα πηρε και τα σχετικα και εαν γνωριζει τι παιζει με την ειδικοτητα μου βοηθος μικροβιολογου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλημέρα ! Είχαμε κάτι νεότερο σχετικά με τους επιλαχόντες ;
JANKULOVSKI έγραψε:Παιδια καλησπερα και εμενα μου ηρθε χαρτι καταταξης για 15 νοεμβρη. Μπορει να με βοηθησει καποιος που μπηκε ηδη τι ρουχα πηρε και τα σχετικα και εαν γνωριζει τι παιζει με την ειδικοτητα μου βοηθος μικροβιολογου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τα ρούχα που δίνουν είναι 3 αλλαξιες αγγαρείας, φανελάκια, κάλτσες, εσώρουχα, πιτζάμες και μαγιό. Εννοείται χρειάζεται να έχετε πολιτικά ρούχα δηλαδή με αυτά που θα μπείτε και μια αλλαξια αθλητικης περιβολής διότι κάνουμε και γυμναστική κάποιες φορές.
Γεια σαςΕίμαι εξόδου οπότε μπορώ και να σας γράψω.
Κλήθηκε το δεύτερο γκρούπ επιλαχόντων. Αποχωρήσεις είχαμε λίγες τις τελευταίες δυο εβδομάδες.
Οι γυναίκες μέσα κατά κάποιο περίεργο λόγο, νομίζουν ότι θα είναι όλες σε γραφείο και χωρίς ταξίδι και δεν παραιτήθηκε καμία. Οι παραιτήσεις είναι μόνο από άντρες. Από κει και πέρα, οκ.
Τα πράγματα στον στόλο είναι δύσκολα. Στόχος μου είναι το σχολείο των ΟΥΚ-ΣΑΠ.
Κλήθηκε το δεύτερο γκρούπ επιλαχόντων. Αποχωρήσεις είχαμε λίγες τις τελευταίες δυο εβδομάδες.
Οι γυναίκες μέσα κατά κάποιο περίεργο λόγο, νομίζουν ότι θα είναι όλες σε γραφείο και χωρίς ταξίδι και δεν παραιτήθηκε καμία. Οι παραιτήσεις είναι μόνο από άντρες. Από κει και πέρα, οκ.
Τα πράγματα στον στόλο είναι δύσκολα. Στόχος μου είναι το σχολείο των ΟΥΚ-ΣΑΠ.
Καλο ηταν να ξεκαβαλισουν καποια ατομα το ροζ συννεφακι αν εχουν αυτην την ψευδαισθηση οτι δεν θα χουν ταξιδια κι ολοι θα πιασουν γραφειο γιατι μετα θα φευγουν και θα πρεπει να πληρωσουν κιολας... Με εκτιμηση...
Πέρυσι έφυγαν 250 άτομα με Ι3 ψυχολογικό. Δεν πλήρωσαν τίποτα.
Αν το θεωρουν δικαιο καποιοι να στερουν θεσεις σε ατομα που μπορουν και θελουν και αφου εχουν κανει την πλακα τους παραιτουνται τοτε σε ωραια κοινωνια ζουμε θα παμε πολυ μπροστα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
αν και σε εκτιμώ σαν άνθρωπο εδώ θα διαφωνήσω... Δεν νομίζω αυτοί που ξεκίνησαν εξ αρχής να θέλησαν να φύγουν... Δεν υπήρχε πλάκα στους γιατρούς... Τα αθλήματα... Και γενικά σε όλο αυτό το άγχος... Είμαι άνθρωπος που δεν έχει μόρια δεν διάβαζα παραπάνω δεν έδωσα για υπολογιστές... Σε αυτό φταίω εγώ που είμαι επιλαχών... Τέλος πάντων τα παιδιά που μπήκαν και έφυγαν δεν νομίζω να ήθελε κανείς να φύγει την πρώτη μέρα που μπήκαν... Έχω μιλήσει κι εγώ γι αυτούς άσχημα... Αλλά αργότερα κατάλαβα ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος κρέμεται από μια κλωστή... Ποιός ξέρει τι θα είδαν η τι κατάλαβανKelly έγραψε:Αν το θεωρουν δικαιο καποιοι να στερουν θεσεις σε ατομα που μπορουν και θελουν και αφου εχουν κανει την πλακα τους παραιτουνται τοτε σε ωραια κοινωνια ζουμε θα παμε πολυ μπροστα.
Δεν θα πρεπε να ειναι ολα μορια λοιπον θα πρεπε να επιμεινουν λιγο κι οι ψυχιατροι και να μελετησουν σαν χαρακτηρα καποιον ενδεχομενως διαφορετικη διαδικασια... Καποιοι επρεπε να γνωριζουν που πανε λυπαμε στην προκειμενη λυπαμε λιγο παραπανω καποια ατομα που για 50 η 100 μορια μειναμε εξω και ισως ειχαμε περισσοτερη θεληση και πιγμη γιατι ενδεχομενως εχουμε περασει καποιες δυσκολιες σε δουλειες κι αυτο μας φαινεται παιχνιδακι... Δεν θα χαιδεψω τα αυτια κανενος εκτος απο ακραιες περιπτωσεις λυπαμαι η ζωη ειναι σκληρη και δεν τα παραταμαι με την πρωτη δυσκολια...
Δεν τελειώνει ο κόσμος με μια προκήρυξη, με το ν κάθεσαι Κ να γραφεια τέτοια δν κερδίζεις τίποτα
Οποιος θιγεται κακως ας κανει την δουλιτσα του και φορουμ ειναι ας λεω εγω την αποψη μου κι ο καθενας τη δικη του.
Σαφως τιποτα δεν τελειωνει κι αδικιες θα υπαρχουν οπως και δικαια πολλες φορες. Το οτι υπαρχουν ατομα που το καλαμπουρισαν ισχυει ομως λυπαμαι οπως υπαρχουν και παιδια που εχουν πιγμη κι ειναι αξια και την παλευουν και μπραβο τους. Δεν καταλαβαινω το οτι καποιοι θιγεστε
Steve DYK μάθατε μήπως πότε θα γίνει η Ορκωμοσία; Επίσης ισχύει ότι θα βγείτε καράβι; Κι αν ναι, πότε περίπου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες