Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Υπάρχει άμα γκουγκλαρεις το ενιαίο μισθολόγιο. Υπάρχουν αυξήσεις κάθε τρία χρόνια νομίζω που αλλάζεις κλιμάκιο.
Απορώ 858 είναι τα μεικτά χωρίς κανένα επίδομα επικινδυνότητας, τριετίες παιδιά κτλ. Πόσο σας κρατάνε και βγαίνει κάτω από 700 μαζί με το επικινδυνότητας; Δουλεύετε κανονικά 5 νθημερο;Έχετε δει τα εκκαθαριστικά σας είναι εξωφρενικές οι κρατήσεις
Μια χαρά είναι και αυτά! Καταρχήν είναι μόνιμη θέση, είναι δημόσιο, και είναι πάνω από τον μέσο όρο μισθου. Κάποιοι Δουλευουμε για 600 και ειμαστε και 6ημερο.Χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια...
apiliotis έγραψε:Μια χαρά είναι και αυτά! Καταρχήν είναι μόνιμη θέση, είναι δημόσιο, και είναι πάνω από τον μέσο όρο μισθου. Κάποιοι Δουλευουμε για 600 και ειμαστε και 6ημερο.Χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια...
Ηρεμισε φίλε εσυ με 600 σίγουρα δεν έχεις νοίκι μη μπερδεύεις καταστάσεις. Και αν δουλεύεις 6 μέρες εδώ είναι 7 αν πάει λίγο εμπλοκή... Με 670 στην Αθήνα και νοίκι 300-350, για να βγεις πρέπει να κανείς τσάρκα σε στενά της Αθήνας με περούκα.
Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, ο σκοπός μου δεν είναι να αποθαρρύνω άτομα.Εδώ γράφουμε πραγματικότητες για το πως είναι η υπηρεσία κ τι παίζει μισθολογικα, καθώς εμάς δεν μας είχε ενημερώσει κανείς για το τι θα παίρναμε.
Από εκεί και πέρα παιδιά με βάση το μισθολόγιο που πλέον ξέρετε, εσείς θα αποφασίσετε αν με τα πάγια έξοδα σας (ενοίκιο πχ αν είστε διαφορετική πόλη) θα τα βγάζετε και πως.
Από εκεί και πέρα παιδιά με βάση το μισθολόγιο που πλέον ξέρετε, εσείς θα αποφασίσετε αν με τα πάγια έξοδα σας (ενοίκιο πχ αν είστε διαφορετική πόλη) θα τα βγάζετε και πως.
ARN τι γίνεται Κορυδαλλο με τις βάρδιες των εξωτερικών; Ρεπο παίρνετε ή μόνο τα αδιάθετα μετά τη νύχτα;
Και εγώ απορώ φίλε... 700 καθαρά
120 το επικινδυνότητας
60ε πιστεύω τα βραδινά
Σύνολο 880 ευρώ μετά τα 2 χρόνια όπου γίνεσαι μόνιμος... Χωρίς κλιμάκιο
60-70 το κλιμάκιο
40-50 παιδί
50-70 ο γάμος
0 δώρα
Εγώ αυτά ξέρω στο υπόλοιπο δημόσιο...
120 το επικινδυνότητας
60ε πιστεύω τα βραδινά
Σύνολο 880 ευρώ μετά τα 2 χρόνια όπου γίνεσαι μόνιμος... Χωρίς κλιμάκιο
60-70 το κλιμάκιο
40-50 παιδί
50-70 ο γάμος
0 δώρα
Εγώ αυτά ξέρω στο υπόλοιπο δημόσιο...
Guardian1 έγραψε: ARN τι γίνεται Κορυδαλλο με τις βάρδιες των εξωτερικών;Ρεπο παίρνετε ή μόνο τα αδιάθετα μετά τη νύχτα;
Αδιαθετο πάντα μετά το νυκτερινό και ρεπό έχω πάρει 4 σε σύνολο δύο μηνών υπηρεσίας
Τα ρεπό που σου χρωστάνε εκανες δήλωση να τα πληρωθεί ή θα στα χρωστάνε σε ρεπό και θα τα πάρεις; Αν είναι δυνατόν πάντως να μη παίρνεις ρεπό και να παίρνεις και 680ε. Αισχος δημόσιο σου λέει!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 5
Από ότι καταλαβαίνω δουλεύεις συνέχεια και παίρνεις μόνο 684? το μήνα. Πραγματικά θα πρέπει να έχετε γερό στομάχι για να αντέχετε αυτές της συνθήκες εργασίας και αυτό τον άθλιο μισθό.
Δεν έχει το κράτος χρήματα να στα πληρώσει, υπέρ πίστεως το κάνεις.Απλά τα διεκδικείς δικαστικός και αν πέσεις σε καλοδικία θα τα πάρεις, αλλά δεν σημαίνει ότι μόλις δικαιωθείς ότι θα τα πάρεις κατευθείαν, ούτε η δική για να τα διεκδικήσεις θα γίνει άμεσα.
Οι σωφρονιστικόι του Κορυδαλλού που είναι από 6κ, λεει κάνουν δήλωση και το πληρώνονται αμέσως το χρωστούμενα ρεπό.Εσείς οι εξωτερικόι γιατί όχι;
Τι διαλο γίνεται θα παραιτηθούν όλοι άμα γίνεται αυτό συνέχεια.
Δουλεύεις συνέχεια για 680ε.
Τι διαλο γίνεται θα παραιτηθούν όλοι άμα γίνεται αυτό συνέχεια.
Δουλεύεις συνέχεια για 680ε.
Δεν φθάνει το κονδύλι για τους εξωτερικούς φρουρούς.
Τι λέτε ρε παιδιά δηλαδή οι έξω δουλεύουν περισσότερο με τα ίδια λεφτά και οι μέσα παίρνουν κανονικά τα ρεπό τους; Το Σωματειο κοιμάται; Τι πάει να πει σε φτάνει για τους έξω; Αυτοί δουλειά δε κάνουν;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
Καλημερα σε όλους... Κανένα προγνωστικό για τα αποτελέσματα των ενστάσεων, αθλήματα κλπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες