Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 68
Παιδια μιλησα, οντως κατευθειαν το σηκωσαν και ηταν παρα πολυ εξυπηρετικος ο Κυριος που το σηκωσε σε αντιθεση με την γραμματεια της σχολης μου. Γνωριζατε οτι μαζι με τα πτυχια χρειαζεται να αποστειλετε και συναφεια σπουδων ετσι δεν ειναι; Πηρα τηλεφωνο πρωτα την γραμματατεια μου για να μου δωσει την βεβαιωση συναφειας σπουδων σε ξεκαθαρη θεση ΠΕ πληροφορικης και δεν μου την δινουν καθως η θεση δεν αναγραφει αναλυτικα ενα ενα τα τμηματα αλλα γενικα ΠΕ Πληροφορικης. Δεν επιτρεπεται να μου δωσουν αυτο το χαρτι αν ο τιτλος σπουδων μου δεν αναγραφεται μεσα στην προκηρυξη και τους εξηγουσα 1 ωρα με το ρολοι οτι αν ειναι ετσι ΚΑΜΙΑ γραμματεια ΔΕΝ μπορει να εκδοσει βεβαιωση συναφειας ΚΑΘΩΣ στην θεση εκεινη δεν αναγραφει ΚΑΝΕΝΑ τιτλο σπουδων αλλα γενικα ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Εν ολιγης ακομη δεν εβγαλα ακρη γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ (στη γραμματεια της σχολης) , αν μπορουν να μου δωσουν αυτο το χαρτι και θελουν ΛΙΣΤΑ για να δουν οτι το τμημα μου αναγνωριζεται και ΜΕΤΑ να μου το δωσουν. Οτι τωρα εγω πρεπει να βαλω τον στρατο να φτιαχνει λιστες με πτυχια για να πεισω την γραμματεια μου να μου δωσει την συναφεια... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Οσοι ενδιαφερεστε για ειδικοτητα με πτυχιο απλα ψαξτε το τωρα που ειναι νωρις. 

15 μέρες φοιτητική άδεια σε εξεταστική περίοδο για την μέρα που γράφεις μάθημα. Χρειάζεσαι και βεβαίωση ότι παραβρεθηκες στον χώρο της εξέτασης. Επομένως, την μέρα που γράφεις παίρνεις φοιτητική άδεια.15 τν χρόνο σύνολοALTS έγραψε:Γνωρίζετε σε περίπτωση που ένας ΕΠ. ΟΠ. Είναι ακόμη φοιτητής σε κάποιο ΑΕΙ αν του δίνονται άδειες για εξεταστικές και εργαστήρια ή αν γίνεται κάτι ανάλογο;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Νομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο. Αν διπλα στην ειδικοτητα γραφει τον τιτλο του πτυχιου σου τοτε απλα καταθετεις το πτυχιο με την αναλυτικη βαθμολογια και τιποτα αλλο. Τωρα αν εχεις τελειωσει ενα τμημα που δεν αναγραφεται διπλα απο την ειδικοτητα αλλα το πτυχιο σου καλυπτει αυτο το γνωστικο αντικειμενο χρειαζεται βεβαιωση απο τον δοαταπ αλλα αυτο κοστιζει και χρειαζεται αρκετους μηνεςchrusa έγραψε:Παιδια μιλησα, οντως κατευθειαν το σηκωσαν και ηταν παρα πολυ εξυπηρετικος ο Κυριος που το σηκωσε σε αντιθεση με την γραμματεια της σχολης μου. Γνωριζατε οτι μαζι με τα πτυχια χρειαζεται να αποστειλετε και συναφεια σπουδων ετσι δεν ειναι; Πηρα τηλεφωνο πρωτα την γραμματατεια μου για να μου δωσει την βεβαιωση συναφειας σπουδων σε ξεκαθαρη θεση ΠΕ πληροφορικης και δεν μου την δινουν καθως η θεση δεν αναγραφει αναλυτικα ενα ενα τα τμηματα αλλα γενικα ΠΕ Πληροφορικης. Δεν επιτρεπεται να μου δωσουν αυτο το χαρτι αν ο τιτλος σπουδων μου δεν αναγραφεται μεσα στην προκηρυξη και τους εξηγουσα 1 ωρα με το ρολοι οτι αν ειναι ετσι ΚΑΜΙΑ γραμματεια ΔΕΝ μπορει να εκδοσει βεβαιωση συναφειας ΚΑΘΩΣ στην θεση εκεινη δεν αναγραφει ΚΑΝΕΝΑ τιτλο σπουδων αλλα γενικα ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Εν ολιγης ακομη δεν εβγαλα ακρη γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ (στη γραμματεια της σχολης) , αν μπορουν να μου δωσουν αυτο το χαρτι και θελουν ΛΙΣΤΑ για να δουν οτι το τμημα μου αναγνωριζεται και ΜΕΤΑ να μου το δωσουν. Οτι τωρα εγω πρεπει να βαλω τον στρατο να φτιαχνει λιστες με πτυχια για να πεισω την γραμματεια μου να μου δωσει την συναφεια... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Οσοι ενδιαφερεστε για ειδικοτητα με πτυχιο απλα ψαξτε το τωρα που ειναι νωρις.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
chrusa έγραψε:Παιδια μιλησα, οντως κατευθειαν το σηκωσαν και ηταν παρα πολυ εξυπηρετικος ο Κυριος που το σηκωσε σε αντιθεση με την γραμματεια της σχολης μου. Γνωριζατε οτι μαζι με τα πτυχια χρειαζεται να αποστειλετε και συναφεια σπουδων ετσι δεν ειναι; Πηρα τηλεφωνο πρωτα την γραμματατεια μου για να μου δωσει την βεβαιωση συναφειας σπουδων σε ξεκαθαρη θεση ΠΕ πληροφορικης και δεν μου την δινουν καθως η θεση δεν αναγραφει αναλυτικα ενα ενα τα τμηματα αλλα γενικα ΠΕ Πληροφορικης. Δεν επιτρεπεται να μου δωσουν αυτο το χαρτι αν ο τιτλος σπουδων μου δεν αναγραφεται μεσα στην προκηρυξη και τους εξηγουσα 1 ωρα με το ρολοι οτι αν ειναι ετσι ΚΑΜΙΑ γραμματεια ΔΕΝ μπορει να εκδοσει βεβαιωση συναφειας ΚΑΘΩΣ στην θεση εκεινη δεν αναγραφει ΚΑΝΕΝΑ τιτλο σπουδων αλλα γενικα ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Εν ολιγης ακομη δεν εβγαλα ακρη γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ (στη γραμματεια της σχολης) , αν μπορουν να μου δωσουν αυτο το χαρτι και θελουν ΛΙΣΤΑ για να δουν οτι το τμημα μου αναγνωριζεται και ΜΕΤΑ να μου το δωσουν. Οτι τωρα εγω πρεπει να βαλω τον στρατο να φτιαχνει λιστες με πτυχια για να πεισω την γραμματεια μου να μου δωσει την συναφεια... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Οσοι ενδιαφερεστε για ειδικοτητα με πτυχιο απλα ψαξτε το τωρα που ειναι νωρις.
Αποκλείεται να υπάρχει ειδικότητα που να ζητάει απλα Πτυχίο Πληροφορικής χωρίς να αναγράφει σε ποιο τμήμα θα πρεπει να εχεις τελειώσει. Δεν υπάρχει αυτό που λες. Υπάρχει και η θέση Βοηθός Λογιστηρίου που απαιτείται να εχεις τελειώσει Διοίκηση Οικονομίας στον Τομέα Διοίκηση οικονομίας!
Πρόσεξε λιγο καλυτερα την Προκήρυξη.
-
- Posts in topic: 13
Ρambo No8 έγραψε:επειδή διάβασα κι εγώ αυτά που διάβασες κι εσύ... Η γνώμη μου είναι να προσπαθήσει στην προκήρυξη ... Κάθε χρόνο όλα αυτά τα χρόνια που βγαίνουν απ' τις σχολές Πόσοι ψυχολόγοι νομίζεις ότι χρειάζονται και θα δουλέψουν; Τουλάχιστον στον στρατό θα βάζει ένα πιάτο φαγητό στο σπίτι της... Αγαπάμε την πατρίδα θα πολεμήσουμε στα δύσκολα αλλά στις μέρες μας μην κοροϊδεύομαστε θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα πιάτο φαγητό ... Γι αυτό Διαλέγουμε μια ειδικότητα που θα έχουμε κάποια γνώση πάνω σε αυτή και αν μπούμε θα τιμήσουμε με τις γνώσεις μας το πιάτο στο σπίτι... Άνθρωποι τύπου πολεμιστής του φωτός ... Τρώω φίδια για εμένα είναι βλακείες και ξέρουν και αυτοί μέσα τους τον λόγο που θα μπούνε
Σεβαστή η άποψη, φυσικά εφοσόν το επιθυμεί να κάνει την προσπάθεια της δεν πιστεύω ότι θα εγώ μπορώ να την επηρεάσω ούτε υπήρχε τέτοια πρόθεση, απλά πιστεύω ότι έχει ένα καλό πτυχίο που μπορεί να της προσφέρει καλή επαγγελματική αποκατάσταση μιας και στις μέρες μας θεωρείται πλέον αναγκάιο στον καθένα η βοήθεια που προσφέρει το επάγγελμα της. Τώρα όσο αφορά το πόσοι αποφοιτούν και στο πόσοι εργάζονται είναι μια ξεχωριστή παράγραφος που απαιτεί μεγάλη ανάλυση, κατά καιρούς παντός έχω διαβάσει για αρκετές θέσεις σε δήμους περιφέρειες, νοσοκομεία, υπουργείο μετανάστευσης, χωρίς φυσικά να πούμε για χώρες της Ευρώπης που υπάρχει μεγαλη ζήτηση. Πέρα των υπολοίπων εγώ διάβασα ότι ενδιαφέρεται για θέσεις με απολυτήριο λυκείου και που δεν έχουν σχέση με το πτυχίο της και τις γνώσεις της για αυτό τον λόγο πρότεινα πρώτα να μελετήσει, να ρωτήσει, να μάθει για το τι της προσφέρει αυτή η προκυρηξη. Οσο για φίδια και τα λοιπά δεν κατάλαβα τι ενοεί ο ποιητής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 06, 2022 5:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- chrusa
- Posts in topic: 68
Λάθος μου που το έκανα αναφορά εδώ, απλά επειδή είχα ήδη ρωτήσει εδώ περί τηλεφώνου είπα να σας το πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrusa την Τετ Απρ 06, 2022 7:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
ideal έγραψε:15 μέρες φοιτητική άδεια σε εξεταστική περίοδο για την μέρα που γράφεις μάθημα. Χρειάζεσαι και βεβαίωση ότι παραβρεθηκες στον χώρο της εξέτασης. Επομένως, την μέρα που γράφεις παίρνεις φοιτητική άδεια.15 τν χρόνο σύνολοALTS έγραψε:Γνωρίζετε σε περίπτωση που ένας ΕΠ. ΟΠ. Είναι ακόμη φοιτητής σε κάποιο ΑΕΙ αν του δίνονται άδειες για εξεταστικές και εργαστήρια ή αν γίνεται κάτι ανάλογο;
μέχρι 10 μέρες το ετος και μόνο μονιμοποιημένος ΕΠΟΠ
Καλησπέρα τα μόρια από τις ειδικές δυνάμεις τα παίρνω αν δηλώσω άλλη ειδικότητα στον ίδιο κλάδο;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
ALTS έγραψε:Γνωρίζετε σε περίπτωση που ένας ΕΠ. ΟΠ. Είναι ακόμη φοιτητής σε κάποιο ΑΕΙ αν του δίνονται άδειες για εξεταστικές και εργαστήρια ή αν γίνεται κάτι ανάλογο;
Μετά την μονιμοποίηση μεχρι 10 μέρες
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
chrusa έγραψε:Αν κρίνεις πως δεν υπάρχει αυτό που λέω θα σου πρότεινα να κοιτάξεις την προκήρυξη για το Κοινό Νομικό σώμα. Λάθος μου που το έκανα αναφορά εδώ, απλά επειδή είχα ήδη ρωτήσει εδώ περί τηλεφώνου είπα να σας το πω. Το πτυχίο μου είναι αντίστοιχο δεν λέει Πληροφορική σαν τίτλο σπουδών, για να βγει συνάφεια όμως η γραμματεία ζητάει λίστα τίτλων σπουδών κάτι που στην προκήρυξη που αναγράφω πάνω δεν έχει. Λέει απλά πληροφορικής. Μίλησα πάλι με την στρατολογία και η απάντηση ήταν πως δεν γίνεται να αναγράφονται όλα τα πτυχία αναλυτικά σε μια προκήρυξη, αυτό μ είπαν να τους μεταφέρω και εύχομαι να μου δώσουν την συνάφεια !
στείλε στον πρύτανη και ζήτα θέλω συνάφια ή ισοτιμία ότι το πτυχίο μου είναι αντίστοιχο των πτυχίο ΠΕ πληροφορικής ή ΤΕ πληροφορικής λογικά σε μία μέρα η μέχρι τέλος της άλλης Εβδομάδας θα το έχεις
10* σωστά αλλά δν χρειαζεται νασαι μόνιμος. Εγώ και σαν ΟΒΑ τις έπαιρνα κανονικά με βάση το ΦΕΚ που ίσχυε για υπαξιωματικούςre pate kala re έγραψε:μέχρι 10 μέρες το ετος και μόνο μονιμοποιημένος ΕΠΟΠ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 06, 2022 9:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αναλητικη βαθμολογία γιατί να χρειαστεί να την στείλεις; Μόνο το πτυχίο χρειάζετε. Εγώ πέρσι σε θέση με το πτυχίο που έχω, έβαλα μόνο το πτυχίο και τπτ άλλο και μέτρησε κανονικα.(Εννοητε πως ο τίτλος του πτυχίου μου ήταν ο ίδιος με αυτόν που ζητούσε η ειδικότητα) .
Καλησπέρα στην ειδικότητα οδηγός τροχοφόρων μέσων πυροσβέστικης αεροπορία στρατού με 1200 μόρια πιστεύεται θα ειμαι μέσα; Καλή επιτυχία σε όλους! 😀
Η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκιο, και εγώ το σκέφτομαι γιατί δεν είναι ότι θέλω να αφήσω το πτυχίο μου ανεκμεταλλευτο. Απλά αρκετοί μου έχουν πει ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία ΕΠΟΠ λόγω της σιγουριάς που προσφέρει, ότι σε βάθος χρόνου έχεις μια σίγουρη δουλειά με μισθό. Το ψάχνω από όλες τις πλευρές γιατί είναι σίγουρα μια σημαντική απόφασηΓερόλυκος έγραψε:Εμένα πάλι μου αρκετά δύσκολο να πιστέψω Μετά από αυτά που διάβασα https://citycampus.gr/%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%BF-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82/ να πιστέψω ότι σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προκήρυξη, θέλω να πιστεύω ότι δεν κατάλαβα καλά τα σχετικά με το πτυχίο σου διότι θα είναι κρίμα εφόσον σου δίνονται τόσες δυνατότητες, να θέλεις να ακολουθήσεις ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα εκτός και εάν δεν έχεις καταλάβει ή να μην γνωρίζεις αρκετά γύρω από αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 06, 2022 9:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή μετά την 7ετια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες