Τέλη της άλλης βδομάδας Παρασκευή η αρχές της τελευταίας βδομάδας του μήνα θα βγειΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Πότε θα ενημερώσουμε για κατάταξη el;
Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 10
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 19
Εχεις δικιο κακως πηγαμε πα και δεν εχουμε ουτε αξιοκρατία ουτε εφαρμογή με μόρια ουτε διαφάνεια τίποτα. Ουτε απαντανε στο τηλ γεα β4 τίποτα. Μακάρι να πηγαινα τοτε ξηρα η και ναυτικό ολη θητεία μεσα στη θάλασσα... Μακάρι
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 19
Ξηρά κ ναυτικό θα ειχα μπει σίγουρα. Ποτέ δε συμπλήρωνε δεν παταγε κάνεις εκεί... Αεροπορία ομως παντα φουλ αίτησεις και γω στην απέξω. Θα ημουν τωρα οβα και παλιός κιόλας ενω τώρα ουτε καν να δω πίνακα... Άιντε...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Καλησπερα καιο τα τρια σωματα καλεσανε Εναν αριθμο εφεδρον απο αυτους τους εφεδρους οσοι κοπουν πως θα συμπληρωσει τα ατομα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Καλησπερα ξερουμε ποσες ειναι οι ατησεις εδ πανω κατω; Απολυθηκα περυσι 364 ι1 γιατρους και περναω τα αθληματα εχω βαλει για οβα εδ εχω ελπιδες;
Φίλε μου καλησπέρα. Δεν έχει σημασία η εσσο η ακόμη και οι αιτήσεις που έγιναν για εδ. Η προκήρυξη αναφέρει μέσα πως το κριτήριο για τις εδ είναι τα αθλητικά όρια. Οσο καλύτερα αθλήματα κάνεις τόσο καλύτερη κατάταξη θα έχεις παίρνει 220 άτομα στις εδ
Καλημέρα παιδιά... Τα κριτήριο που θα πρέπει να έχει κάποιος για οβα ο - σ ποια είναι;
Άντε επιτέλους τελείωσε αναμονή τώρα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι το λεω γιατι μπορει να μην ειναι καν 220 για εδ που ο εουμε ξαναδει αυτο κια να θελουν συμπληρωματικες γι αυτο το λεω εγω βγαζω 50 καμψεις 10 ελξεις τρεξιμο 13 ΄10 και 55 κοιλιακους ειδικες ειμαι
Mere1995 έγραψε:Καλημέρα παιδιά... Τα κριτήριο που θα πρέπει να έχει κάποιος για οβα ο - σ ποια είναι;
Ρε φίλε πηγενε διάβασε την προκήρυξη τί ρωτάς εδώ;
Και γω για ειδικές είμαι αν θέλουν για συμπληρωματικές ακόμη καλύτερα ήμαστε μέσα και χωρίς να ξεπερνάνε κατά πολύ τα αθλήματα. Αυτό θα το μάθουμε μόλις βγάλουν ανακοίνωση για αθλήματα
Παιδιά μπορείτε να μου στείλετε τα κριτήρια για να μπει κάποιος για οβα για ο-ς επειδή δε το βρίσκω;
Τα γράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη ποια είναι τα κριτήρια για οβα... Μην βαριέσαι φίλε μου να διαβάσεις δεν δαγκώνει

- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 55
2 σελιδες πριν ρωτησες κατι αντιστοιχο και σου απαντησα αναλυτικα τωρα παλι ρωτας το ιδιο και δεν καθεσαι να διαβασεις την προκηρυξη που γραφει τα παντα με λεπτομερειεςMere1995 έγραψε:Παιδιά μπορείτε να μου στείλετε τα κριτήρια για να μπει κάποιος για οβα για ο-ς επειδή δε το βρίσκω;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Λετε να ξεπερνανε τα 220 ατομα Για ΕΔ η ξερει καποιος ατιησεις νουμερο στο περιπου?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες