20.000 εγιναν για ΣΞ και αλλες τοσες για αεροπορια και ναυτικο οποτε καπου 40.000 ειναι δεν ξερω γιατι σου γαινεται περιεργο λιγες χιλιαδες σκεψου ειναι οι ενεργοι οβα που προφανως θα κανουν ολοι τα χαρτια τους. Οβα μπορουσαν να μπουν μονο οσοι ειχαν παρελθει 3 χρονια απο την απολυση τους και δεν επιτρεποταν γυναικες και δεν υπηρχε μονιμοποιηση οποτε ναι καμια σχεση οβα με εποπ. Επισης εγω που παω στο νοσοκομειο για τις εξετασεις εχω παθει πλακα με τον αριθμο των υποψηφιων που βλεπωGpap95 έγραψε:Δε θα ασχοληθώ περισσότερο μαζί σου. Ούτε στον ασεπ τόσες αιτήσεις που έχουν δικαίωμα όλες οι ηλικίες χωρίς βάρος ύψος κτλπ. Το 15 έβγαλε 600 ή 800 ατομα για ΟΒΑ Και μετα ξανα έβγαλε συμπληρωματική προκήρυξη επειδή δε βρέθηκαν 800 άτομα.40 χιλιάδες λέει. Ξαφνικά τρέξανε όλοι να γίνουν εποπ. Βάση τις ηλικίες 20 με 27 να πάρεις γιατί δικαίωμα έχουν του 1994 και μετα, Θα πρέπει όλοι αυτοί να έχουν κάνει αίτηση για να βγει ο αριθμός. Δεν υπάρχει αυτό που λες τι ασχολούμαι απορώ! Κάτσε λέγε ότι θες φαντασμένε κομπλεξικε!XristosMP έγραψε:Ποια διαθεση χαλαω ρε μπουλη; Εισαι σοβαρος;8 χιλιαδες αιτησεις;
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Gpap95 τέρμα λάθος είσαι οι αιτήσεις είναι πάνω απο 35.000 και στα 3 σώματα τώρα μπορεί να μήν ειναι 35.000 ξεχωριστά άτομα θα είναι κοντά στα 22.000 απτους οποίους πολλοί είναι κοινοί υποψήφιοι και αεροπορια και ξηρα και ναυτικο. Μαγειρέματα θα γίνουν και μαγκιά τους όσοι μπούνε έτσι, Όποιος έχει μέσο το βάζει και χαίρεται όποιοι δέν έχουν κλαίγονται και βρίζουν αυτους που έχουν έτσι παει
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Var έγραψε:Gpap95 τέρμα λάθος είσαι οι αιτήσεις είναι πάνω απο 35.000 και στα 3 σώματα τώρα μπορεί να μήν ειναι 35.000 ξεχωριστά άτομα θα είναι κοντά στα 22.000 απτους οποίους πολλοί είναι κοινοί υποψήφιοι και αεροπορια και ξηρα και ναυτικο. Μαγειρέματα θα γίνουν και μαγκιά τους όσοι μπούνε έτσι, Όποιος έχει μέσο το βάζει και χαίρεται όποιοι δέν έχουν κλαίγονται και βρίζουν αυτους που έχουν έτσι παει
Για το βύσμα που λες είναι ανάλογα την κατηγορία Εγώ έχω και θα βάλω ΟΧΙ ώμος για να μπω με πουστια ΟΥΤΕ για να μου κάνει τις έλξεις από 5-7 η το μίλι από 7,40 7,30 αλλά για να κατοχυρώσω την θέση μου και να μην μου τη φαει κανα σιχαμένο Ανίκανο Παιδάκι ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ δικαιούταν (ΜΊΛΙ 8 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 7) ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Μάιος 05, 2021 7:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Βύσμα για να είσαι στους πρώτους πίνακες δεν χωράει. Όσοι έχουν τα υψηλότερα μόρια θα κληθούν για ΠΚΕ. Προφανώς το βύσμα χωράει έπειτα. Ακριβώς για να μειωθούν οι χρόνοι ή οτιδήποτε άλλο μπορούν να σκαρφιστούν
Το βύσμα δεν χωράει στους πίνακες είσαι σίγουρος γιαυτό φίλε γιατι ξέρω ατομα και απτο 09 που όχι μόνο χώρεσαν αλλα μπηκανε απτην πισω πορτα. Αμα πεσει τηλεφωνο απο γραφειο υπουργειου μαλιστα κυριε λενε πειτε μας τον κωδικο και προφανως αν σε βαλει πας δεν πας να δωσεις τα αθληματα εισαι ηδη μεσα. Μαγκια σου φιλε τωρα μεταξυ βυσματων ειναι ποιος εχει τις καλυτερες σχεσεις και το πιο μεγαλο μεσο
Ρε πατε καλα, εννοειται φιλε συμφωνω σε αυτο εγω προσπαθω με τα αθληματα μηνες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απτην προσπαθεια μου απτα 9 λεπτα το μιλι το εριξα 7.25-7.20 όπως και τα αλλα τα αθληματα απο 0 καμψεις σε 20 μεχρι κατω μεχρι πανω
Τι να πω ρε παιδιά στην Ελλάδα μετράει το βύσμα αλλά πώς θα πεις σε έναν που είναι στους πίνακες κ περνάει κ τα αθλήματα κ όλα ότι δεν περνάει εν τέλει γτ πέρασε ένας από την πίσω πόρτα. Μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμενο εφόσον υπάρχουν πίνακες μόρια και όλα αυτά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
geopap97 έγραψε:Βύσμα για να είσαι στους πρώτους πίνακες δεν χωράει. Όσοι έχουν τα υψηλότερα μόρια θα κληθούν για ΠΚΕ. Προφανώς το βύσμα χωράει έπειτα. Ακριβώς για να μειωθούν οι χρόνοι ή οτιδήποτε άλλο μπορούν να σκαρφιστούν
αΥΤΌ ΣΟΥ ΛΈΩ ότι εγω προσωπικά θα κάνω χρήση βύσματος ώστε να κατοχυρώσω την θέση που θα δικαιούμαι εφόσον πληρώ τα απαιτούμενα κριτήρια μορίων και αθλήματα ώστε να μην μου την φάει κάποιος άλλος που δεν έπιασε το μιλι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Var έγραψε:Ρε πατε καλα, εννοειται φιλε συμφωνω σε αυτο εγω προσπαθω με τα αθληματα μηνες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απτην προσπαθεια μου απτα 9 λεπτα το μιλι το εριξα 7.25-7.20 όπως και τα αλλα τα αθληματα απο 0 καμψεις σε 20 μεχρι κατω μεχρι πανω
Ακριβώς αυτό απο την στιγμή που πιάσεις τα μόρια και έχεις πιάσει μετά από προσπάθεια τα αθλήματα ο μονος λογός να βάλεις βύσμα ειναι για να μην σου φάει την θέση ο Κωστάκης που κάνει μίλι 8 επειδή ο πατέρας του χαδεύει κανα μητροπολίτη
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Κάπως έτσι έχουμε κινηθεί όλοι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Από τι έχω καταλάβει δεν κοινοποιουντε πίνακες ο καθένας θα το δει ατομικά το αποτέλεσμα με του κωδικούς του οπότε και βύσμα να φάει τη θέση αλλού στις αιτήσεις δεν θα το καταλάβει κανεις
Μερικές από τις ωραίες απαντήσεις σου:XristosMP έγραψε:Κομπλεξικος-τρομπετας ... Σε ποιον μιλας ρε γαιδουρι; Δεν σου μαθανε να σεβεσαι τους αλλους στο σπιτι σου;Gpap95 έγραψε:Α και όταν βγει για οππι, επειδή θα εχει περισσότερο ζήτηση, μπες και γράψε ότι κανανε κάνα 1.5 εκατομμύριο αιτήσεις. Τρομπετα!
Σε πειραξε ο αριθμος τοσο πολυ που ξεκινησες να με στολιζεις με ολα αυτα τα επιθετα; Με ξερεις ή ειμαστε φιλοι; Σοβαρεψου και τραβα βρες μηνυματα μου στην ΟΠΠΙ που προσπαθω να μειωσω η δεν ξερω κι εγω τι, καποιον.
Βαλε μυαλο γιατι αν αυτα τα κανεις και εκτος φορουμ θα βρεθεις προ εκπληξεως απο κανεναν τρελαμενο.
Θα σεβεσαι Τσογλανε, θες να γινεις και αστυνομικος. Μπουχεσα ε μπουχεσα.
Εγω να δεις ποσο σε λυπαμαι, λαμπρε επιστημονα, που γυρνας ολες τις προκηρυξεις σαν ζητιανος μηπως και χωθεις καπου.
Εσυ εισαι για λυπηση και δεν σου αξιζει καμια θεση σε σωματα ασφαλειας-στρατο.
Τελικα θα γινουν εκλογες ρε ζητουλα; Ακομα περιμενω απαντηση.
Τι δουλεια εχεις εσυ στην ΕΛ. ΑΣ εσυ βρε;
11 στα 10 μηνυματα σου εχουν να κανουν με τη μισθοδοσια. Αφου δεν το εχεις ρε αγορι μου, τι στην ευχη τα θες τα σωματα ασφαλειας και τον στρατο;
Κοτζαμ επιστημονας οπως λες, γιατι δεν ψαχνεις κατι σε αυτο που σπουδασες; Ε επιστημονα;
Κριμα τη θεση που θα φας ΑΝ περασεις.
Εκτος απο τον σιγουρο μισθο ετοιμασου και για σιγουρο ξυλο!
Εχω μεγαλο ερωτα μαζι σου!
Τετοιος λαμπρος επιστημονας οπως μας λες, δεχεσαι να τρως σφαλιαρες για 3 και 60;
Αυτές και άλλες πιο πίσω, ήταν οι απαντήσουν στο νήμα οππι. Σε θιξαμε κιόλας αγοράκι μου. Όταν έδινες εσύ τέτοιες απαντήσεις ήταν καλά. Τώρα που σου έδωσα εγώ τέτοια απάντηση, ενοχληθηκες. Άσε μας ρε φίλε και εσύ. Δίνουμε τα χέρια μας και πάμε παρακάτω απλά να προσέχεις και εσύ τι λες. Καλό βράδυ !
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Τι να πω ρε παιδιά στην Ελλάδα μετράει το βύσμα αλλά πώς θα πεις σε έναν που είναι στους πίνακες κ περνάει κ τα αθλήματα κ όλα ότι δεν περνάει εν τέλει γτ πέρασε ένας από την πίσω πόρτα. Μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμενο εφόσον υπάρχουν πίνακες μόρια και όλα αυτά.
Ας πούμε ότι έχουμε εσένα που πέρασες τα πάντα και πας με τον σταυρό στο χέρι, και έχουμε και τον Κωστάκη που κάνει το μιλι 8 λεπτα και ο μπαμπάς του χαδεύει τον χ-ψ μητροπολίτη Και βγαίνουν τα αποτελέσματα και εσύ ανακαλύπτεις ότι έχεις κάνει ξαφνικά το μίλι 7,40 και έχεις κοπεί, και ο Κωστάκης ο φίλος μας 7,20 κα πανηγυρίζει, πως μετά εσύ θα αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και μην μου πεις θα υπάρχουν μάρτυρες γιατί οι μόνοι μάρτυρες που ξέρω εγώ είναι του ιεχωβά
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
pezonauths έγραψε:Από τι έχω καταλάβει δεν κοινοποιουντε πίνακες ο καθένας θα το δει ατομικά το αποτέλεσμα με του κωδικούς του οπότε και βύσμα να φάει τη θέση αλλού στις αιτήσεις δεν θα το καταλάβει κανεις
για την πολεμική
γ. Οι πίνακες των επιτυχόντων - επιλαχόντων, για λόγους διαφάνειας αναρτώνται στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας www.mod.mil.gr , του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας www.geetha.mil.gr και της Πολεμικής Αεροπορίας www.haf.gr , για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Για τον στρατό
12. Τα στοιχεία των υποψηφίων που περιλαμβάνονται στους Πίνακες καταλλήλων και ακαταλλήλων (στους πίνακες ακαταλλήλων αναγράφεται και ο λόγος αποκλεισμού τους από τις επιλογικές διαδικασίες), αναρτώνται με μέριμνα του ΓΕΣ/Β1, στην ηλεκτρονική διεύθυνση «epop.army.gr». Όλοι οι υποψήφιοι, οφείλουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη να ενημερωθούν, μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας, κάνοντας ταυτοποίηση με τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, αν είναι κατάλληλοι ή ακατάλληλοι και στη δεύτερη περίπτωση για το λόγο αποκλεισμού τους. Μέσω της ίδιας ιστοσελίδας οι κατάλληλοι θα ενημερωθούν μετέπειτα για το πρόγραμμα παρουσίασης στις επιλογικές διαδικασίες (ημερομηνία και τόπος παρουσίασης).
Gpap95 έγραψε:Μερικές από τις ωραίες απαντήσεις σου:XristosMP έγραψε:Κομπλεξικος-τρομπετας ... Σε ποιον μιλας ρε γαιδουρι; Δεν σου μαθανε να σεβεσαι τους αλλους στο σπιτι σου;Gpap95 έγραψε:Α και όταν βγει για οππι, επειδή θα εχει περισσότερο ζήτηση, μπες και γράψε ότι κανανε κάνα 1.5 εκατομμύριο αιτήσεις. Τρομπετα!
Σε πειραξε ο αριθμος τοσο πολυ που ξεκινησες να με στολιζεις με ολα αυτα τα επιθετα; Με ξερεις ή ειμαστε φιλοι; Σοβαρεψου και τραβα βρες μηνυματα μου στην ΟΠΠΙ που προσπαθω να μειωσω η δεν ξερω κι εγω τι, καποιον.
Βαλε μυαλο γιατι αν αυτα τα κανεις και εκτος φορουμ θα βρεθεις προ εκπληξεως απο κανεναν τρελαμενο.
Θα σεβεσαι Τσογλανε, θες να γινεις και αστυνομικος. Μπουχεσα ε μπουχεσα.
Εγω να δεις ποσο σε λυπαμαι, λαμπρε επιστημονα, που γυρνας ολες τις προκηρυξεις σαν ζητιανος μηπως και χωθεις καπου.
Εσυ εισαι για λυπηση και δεν σου αξιζει καμια θεση σε σωματα ασφαλειας-στρατο.
Τελικα θα γινουν εκλογες ρε ζητουλα; Ακομα περιμενω απαντηση.
Τι δουλεια εχεις εσυ στην ΕΛ. ΑΣ εσυ βρε;
11 στα 10 μηνυματα σου εχουν να κανουν με τη μισθοδοσια. Αφου δεν το εχεις ρε αγορι μου, τι στην ευχη τα θες τα σωματα ασφαλειας και τον στρατο;
Κοτζαμ επιστημονας οπως λες, γιατι δεν ψαχνεις κατι σε αυτο που σπουδασες; Ε επιστημονα;
Κριμα τη θεση που θα φας ΑΝ περασεις.
Εκτος απο τον σιγουρο μισθο ετοιμασου και για σιγουρο ξυλο!
Εχω μεγαλο ερωτα μαζι σου!
Τετοιος λαμπρος επιστημονας οπως μας λες, δεχεσαι να τρως σφαλιαρες για 3 και 60;
Αυτές και άλλες πιο πίσω, ήταν οι απαντήσουν στο νήμα οππι. Σε θιξαμε κιόλας αγοράκι μου. Όταν έδινες εσύ τέτοιες απαντήσεις ήταν καλά. Τώρα που σου έδωσα εγώ τέτοια απάντηση, ενοχληθηκες. Άσε μας ρε φίλε και εσύ. Δίνουμε τα χέρια μας και πάμε παρακάτω απλά να προσέχεις και εσύ τι λες. Καλό βράδυ !
Βρε Ι6 καταλαβαινεις σε ποιον τα γραφω; Στο κομπλεξικο αγορακι που σου μοιαζει τον Sefis πηγαινουν ολα αυτα.
Αυτο το ρεμαλι που εμπαινε εδω μεσα και πουλουσε τρελα και ειρωνια στα υπολοιπα παιδια.
Τζαμπα ο κοπος σου τοση ωρα. Εψαχνες για το τιποτα.
Σε προκαλω να δειξεις σε ποιον πηγαιναν ολα αυτα τα μηνυματα. Κοπριτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Τετ Μάιος 05, 2021 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης