Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Μένει να δούμε στην προκηρυξη το θα μοριοδοτείται και πως.
- Eldyk 16
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Καλησπέρα παιδιά ξέρουμε στο ποσό περίπου θα είναι η βάση στα μόρια ;
Απλά στο άρθρο λέει για την εισήγηση που είχαν κάνει από το στρατό. Ο υπουργός όμως ήταν κάθετος στο θέμα ηλικίας. Τώρα θα δείξει τι θα γινει. Αν και δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι. Πιστεύεται δηλαδή να βγει Δεκέμβρη;
Πολύ γρήγορα μου φαίνεται
Πολύ γρήγορα μου φαίνεται
Θα βγει Δεκεμβρη ναι
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Δεκέμβριο ειδικότητες κτλ θα βγουν πιστεύω. Προκήρυξη δύσκολο. Λογικά με την αρχη του νέου έτους θα βγει. Οπως και να χει, και το γοργον και χάριν έχει
Προσωπικά δεν πιστεύω να αλλάξει η ηλικία αφού ο υπουργός ήταν κάθετος. Αλλά και η προκήρυξη να βγει Δεκέμβρη νομίζω δύσκολο. Όπως λέει George πιο πιθανό να βγει φεκ με ειδικότητες και προκηρυξη ίσως τον Ιανουάριο.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Για τα μάτια του κόσμου είναι η ηλικία κ οι ''πιέσεις''. Δεν θα αλλάξει κάτι
Δεν θέλω να αποθαρρυνω κάποιον, και εγώ είμαι 26 δεν έχω χρόνια μπροστά μου, αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Τόσα χρόνια όλα τα επιτελεία στρατού κλπ έκαναν εισηγήσεις για προσλήψεις εποπ. Βλέπεις να άλλαξε κάτι; Όχι. Πέρασαν σχεδόν 12χρονια για να βγάλουν για εποπ. Οπότε και εγώ απ όσο καταλαβαίνω είναι για τα μάτια του κόσμου όπως λες, ειδικά μετά τις δηλώσεις του υπουργου
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Νουμερα και δηλωσεις οι υπουργοι και οι πολιτικοι γενικοτερα αλλαζουν σαν τα πουκαμισα οποτε μην το αποκλειετε.
Καλά ναι σίγουρα, απλά δεν νομίζω να το αλλάξουν τελευταία στιγμή, αφού ήταν κάθετος ο υπουργός. Τώρα θα δείξει. Είδωμεν παίδες!
Δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλα θα μου αρεσε να εχεις την επιλογη να επιλεξεις 2 ειδικοτητες (νομιζω γινοταν σε Π. Α και Π. Ν) και στον στρατο ξηρας
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι Χρήστο το είπα και γω αυτο, αλλα ο dyk είπε μονο 1 παλι. Πολύ λάθος σκεπτικό.XristosMP έγραψε:Δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλα θα μου αρεσε να εχεις την επιλογη να επιλεξεις 2 ειδικοτητες (νομιζω γινοταν σε Π. Α και Π. Ν) και στον στρατο ξηρας
Παιδιά θεωρείτε να βγει τωρα Δεκέμβρη; Εμένα προσωπικά με συμφέρει να τη βγάλουν από Φλεβάρη και μετά :-p
Θα ηταν αδικο να μπορεις να επιλεξεις 1 ειδικοτητα μονο Αλλα τι να κανουμε δε πειραζει. Καλη επιτυχια σε ολους κομαντος
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Τα σαιτ λενε τα δικα τους γενικα αλλα η καθημερινη ειναι σοβαρο ονομα οποτε εγω το θεωρω πιθανο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες