Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πιπης

Δημοσίευση από Πιπης »

Είμαι βύσμα και βγήκε η μετάθεση μου σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου... Οπότε ναι ήρθαν οι μεταθέσεις
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

Σε ποιο μερος εισαι φιλε; Και σειρα?
Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Πιπης η μετάθεση σου που ήρθε είναι εκτός νομού που είσαι τώρα ;
era64
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από era64 »

Ναι στο 5μηνο δικαιούνται οι 8μηνοι και φεύγουν νωρίτερα από όλους με μεταθεση
Πιπης

Δημοσίευση από Πιπης »

Από παραμεθωριο για Θεσσαλονίκη παιδιά... Απλα να ενημερώσω ότι πέρασε 1 μήνας ακριβώς για να πιάσει το βύσμα... Καλή συνέχεια και καλή δύναμη εύχομαι να έρθουν σύντομα και οι δικές σας!!!
ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΚΡΗΤΙΚΟΣ »

Παιδια στην 365 εχουν ξεκινησει οι βυσματικες, ξερει κανενας; Και λενε οτι εμεις που ειμαστε παραμεθωρειο θα παρουνε αδεια απο 1 Μαιου και μετα!!! Ξερεις κανενας ποσες μερες θα μας δωσουν;

Σας ευχαριστω πολυ, εκ των προτερων...

Steve

Δημοσίευση από Steve »

Ξεκίνησαν αυτές που συνδυάζουν κοινωνικά κριτήρια και από τις επόμενες βδομάδες οι υπόλοιπες. Άδειες θα παίξουν μάλλον συνδιασμός ειδικής άδειας από την μονάδα και δικές μας απ' ότι μας είπαν περιμένουμε από εβδομάδα να μάθουμε επίσημα.
Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

Tελικα παίδες της 364, όσοι περιμένατε βυσματικες τις πήρατε;
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

Steve έγραψε:Ξεκίνησαν αυτές που συνδυάζουν κοινωνικά κριτήρια και από τις επόμενες βδομάδες οι υπόλοιπες. Άδειες θα παίξουν μάλλον συνδιασμός ειδικής άδειας από την μονάδα και δικές μας απ' ότι μας είπαν περιμένουμε από εβδομάδα να μάθουμε επίσημα.

Αγορινα, εισαι σιγουρος; Αλλες βυσματικες εχουν τρεξει ηδη...

Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Μαγκες σημαντικό έχετε ακούσει αν γίνονται βυσματικες για 364;
ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΚΡΗΤΙΚΟΣ »

Φιλε μου καλησπερα, εχω βαλει κι εγω βυσμα για να παω στην περιοχη μου... κι εμενα απο εβδομαδα σε εβδομαδα με παει και απο μηνα σε μηνα... κι εγω εχω απελπιστει... τι θα γινει δεν ξερω... απλως αν ειναι καποιος που ξερει και μπορει να μας βοηθισει να μας πει ποτε περιπου θα ερθουν μεταθεσεις βυσματικες και κατ εξερεση; ειμαι σειρα 365!!!
ΣΤΑΥΡΟΣΝΕΡ

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣΝΕΡ »

Μήπως περιμένουν να λήξει το θέμα με τον κορωνοιο; Είναι τόσο αστείο γιατί μου είπε μόλις να περιμένω 10 μέρες όπως ανέφερες.
PaulGR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από PaulGR »

ΣΤΑΥΡΟΣΝΕΡ έγραψε: Μήπως περιμένουν να λήξει το θέμα με τον κορωνοιο; Είναι τόσο αστείο γιατί μου είπε μόλις να περιμένω 10 μέρες όπως ανέφερες.
Θα γίνει οπως σου είπα. Στη θέση σου δε θα βασιζόμουν στο βύσμα. Τις ιδιες υποσχέσεις δίνουν σε όλους. Πρέπει να είναι παρά πολύ καλό βύσμα για να κάνει δουλειά τωρα. Ακομα ομως και να φύγουν άτομα λογικά προτεραιότητα θα έχουν της 364 που δεν έχει φύγει σχεδόν κανεις ακόμα.
ΣΤΑΥΡΟΣΝΕΡ

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣΝΕΡ »

Η 364 ταλαιπωρήθηκε λόγω Εβρου και μετά αμέσως κορωνοιος. Μακάρι να ξεκινήσουν για όλους και να μην υπάρξει θέμα προτεραιοτήτων.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Πολυ ταλαιπωρία ρε παιδιά μην πέσετε κάτω μονο προσέξτε επειδή κάτσετε 1 μιση μηνα παραμεθόριο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες