Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020B)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Το θέμα είναι επειδή είναι και μεγάλη σχετικά η προκήρυξη των 800 ΣΦ Έβρου μα είναι ανοικτή για όλη την Ελλάδα... ! Εγώ πιστεύω δεν θα συμπληρώσει από την αποψη οτι θα βγει Εποπ πυροσβεστική κτλ όπως ακούγεται
Στο αλλο νημα γραφεις για το οτι πρεπει ολοι να διεκδικησουν την αυξηση οριων ηλικιας νομικα. Και εμενα με ειχες κοροιδεψει που πηγα σε δικηγορο για την τριτεκνια!
Μπα λεω να μη περασω Διδυμοτειχο θα παω Κομοτηνη αν μπω, δεν ειναι να μπλεκεις τωρα γιατι τσουτσουριαζω και ευκολα!
Μπα λεω να μη περασω Διδυμοτειχο θα παω Κομοτηνη αν μπω, δεν ειναι να μπλεκεις τωρα γιατι τσουτσουριαζω και ευκολα!
Guardian έγραψε:Στο αλλο νημα γραφεις για το οτι πρεπει ολοι να διεκδικησουν την αυξηση οριων ηλικιας νομικα. Και εμενα με ειχες κοροιδεψει που πηγα σε δικηγορο για την τριτεκνια!
Αφου έχεις την δυνατότητα επιλογής της σχολής, μπράβο.
Ωστόσο και Κομοτηνή βολευει.
Μην με ξεχάσεις αλάνι μου.
Εδω θα είμαι και θα περιμένω μήνυμα σου.
Παίδες, τελικά και οι 800 θα είναι από Έβρο και μετά από αυτούς οι 600 θα παραμείνουν στον Εβρο και οι αλλοι Θα τοποθετηθούν Κομοτηνή ή θα βγει άλλη προκήρυξη για εκει;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
Παιδιά να ακούτε τι λέει ο Wolf και θα πάτε μπροστά. Ο, τι θέλετε να τον ρωτάτε. Σχετικά με μονιμοποιησεις, ασφαλιστικά ταμεία, υπηρεσιακα θέματα. Έχει εμπειρία στο σώμα και λύνει όλες τις απορίες.
- Wolf93
- Posts in topic: 43
Εσυ τι εμπειρια εχεις φιλε; Επειδη εισαι στη σχολη απεκτησες εμπειρια επειδη σας λενε οι εκπαιδευτες και το σωματειο οτι θα γινετε μονιμοι; Εμεις απο χωριο ειμαστε δε ξερουμε τι παιζει; Εσυ κατεχεις τη μονη αληθεια νομιζεις; !
-
Φίλε μου έξω από το χορό πολλοί πολλά λένε. Μην ξανανοιξουμε αυτό το θέμα. Απλά μην επηρεαζεις παιδιά που θέλουν να μπουν στο σώμα. Εσύ αν έχεις αυτή την άποψη μην κάνεις τα χαρτιά σου... Αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να αποπροσανατολιζεις χωρίς να ξέρεις. Οι εκπαιδευτές και οι αξιωματικοί που μας το λένε κάτι παραπάνω θα ξέρουν από σένα δεν νομίζεις;Wolf93 έγραψε:Εσυ τι εμπειρια εχεις φιλε; Επειδη εισαι στη σχολη απεκτησες εμπειρια επειδη σας λενε οι εκπαιδευτες και το σωματειο οτι θα γινετε μονιμοι;Εμεις απο χωριο ειμαστε δε ξερουμε τι παιζει; Εσυ κατεχεις τη μονη αληθεια νομιζεις;
- Wolf93
Υπαρχουν και αλλοι αξιωματικοι που πιστευουν το αντιθετο απο αυτο που λενε οι αλλοι αξιωματικοι για μονιμοποιηση. Δεν ειναι δικια μου γνωμη αυτο, αξιωματικων ειναι γι αυτο και δε συμμετειχα για να μην εγκλωβιστω! Τι να αποπροσανατολισω εγω ενημερωνω για να μην εγκλωβιστουν με την ετησια συμβαση και χασουν αλλες προκηρυξεις, ισα ισα με συμφερει να μπουν με συμβαση γτ βγαινουν εκτος παιχνιδιου σε ενδεχομενη προκηρυξη ΕΦ.
Οποτε καταλαβαινεις οτι οσοι λεμε για μη μονιμοποιηση το λεμε για να τους "σωσουμε"!
Οποτε καταλαβαινεις οτι οσοι λεμε για μη μονιμοποιηση το λεμε για να τους "σωσουμε"!
-
Όπως το είπες ενδεχόμενη προκήρυξη. Ο άλλος μπορεί να είναι στο όριο ηλικιακά και να ακούσει εσένα φιλαράκι και να μείνει έξω μετά. Εδω ενσωμάτωσαν τη δημοτική στην αστυνομία χωρίς εκπαίδευση και εσύ πιστεύεις ότι όσους περάσουν συνοριοφυλακες θα τους διώξουν έχοντας κάνει την ίδια εκπαίδευση με φρουρούς και θα πάρουν να εκπαιδευσουν άλλους με προκήρυξη αντί να κρατήσουν εμάς που θα έχουμε έστω και μία μικρή εμπειρία. Οκ εδώ θα είμαστε να το δούμε...Wolf93 έγραψε:Υπαρχουν και αλλοι αξιωματικοι που πιστευουν το αντιθετο απο αυτο που λενε οι αλλοι αξιωματικοι για μονιμοποιηση. Δεν ειναι δικια μου γνωμη αυτο, αξιωματικων ειναι γι αυτο και δε συμμετειχα για να μην εγκλωβιστω!Τι να αποπροσανατολισω εγω ενημερωνω για να μην εγκλωβιστουν με την ετησια συμβαση και χασουν αλλες προκηρυξεις, ισα ισα με συμφερει να μπουν με συμβαση γτ βγαινουν εκτος παιχνιδιου σε ενδεχομενη προκηρυξη ΕΦ.
- Wolf93
Μπερδευεσαι! Οι δημοτικοι αστυνομικοι ηταν ηδη ΜΟΝΙΜΟΙ και τους εδωσαν το δικαιωμα μεταπηδησης σε ΕΦ και στις φυλακες!
Επισης τι θες να πεις οτι για 5 χρονια δε θα βγαλει ειδικους φρουρους και θα περιμενει να μονιμοποιησει εσας ως ΕΦ σε μια 5ετια;
Ουτε σε ταινια του Χιτσκοκ αυτα!
Επισης τι θες να πεις οτι για 5 χρονια δε θα βγαλει ειδικους φρουρους και θα περιμενει να μονιμοποιησει εσας ως ΕΦ σε μια 5ετια;
-
Ήταν ήδη μόνιμοι αλλά δεν είχαν εκπαιδευτεί. Εμάς μας κάνουν ακριβώς την ίδια εκπαίδευση με φρουρούς. Εγώ δεν λέω τίποτα ο χρόνος θα δείξει. Γιατί το θεωρείς απίθανο να μην πάρει φρουρούς; Πόσα χρόνια είχε να πάρει πριν την τελευταία σειρά;Wolf93 έγραψε:Μπερδευεσαι!Οι δημοτικοι αστυνομικοι ηταν ηδη ΜΟΝΙΜΟΙ και τους εδωσαν το δικαιωμα μεταπηδησης σε ΕΦ και στις φυλακες!
Φρουρούς θα αργήσει πολύ να πάρει... Μν περιμένετε πριν τ 2022. Μπείτε έστω ορισμένου γτ σας βλέπω σε λίγο καιρό να κλαίτε με ψεύτικα προφίλ.
Wolf93 έγραψε:Μπερδευεσαι!Οι δημοτικοι αστυνομικοι ηταν ηδη ΜΟΝΙΜΟΙ και τους εδωσαν το δικαιωμα μεταπηδησης σε ΕΦ και στις φυλακες!
Ρε παίχτη γιατί είσαι τόσο απόλυτος ; Από που τα ξες όλα ; Σε παρατηρώ τόσες μέρες στο φόρουμ
Και σε ότι λες είσαι απόλυτος ; Από που και ως που ; Αν ήσουν απόλυτος και ήξερες τα πάντα θα ήσουν είδη στο σώμα και όπως όλα δείχνουν είσαι καο εσυ ένας του καφενείου που δεν έχει τ άλλο να κάνει και κάθεται και κράζει αυτά π δεν κατάφερε. Οσο για το είχα τα μόρια και δεν έκανα τα χαρτιά και μπλα μπλα μπλα είναι ***** ! Φιλικά
- Wolf93
Ειχε χρονια να παρει λογω κρισης και κυριως λογω τσυριζα που δεν ηθελε! Αν εσυ θεωρεις ευκολο μεσα σε μια στιγμη να μονιμοποιηθουν 3000+ συμβασιουχοι ΣΦ βαζω και αυτους που ΘΑ παρει... Τοτε εγω παω πασο.
Μακαρι να μονιμοποιηθειτε εμενα προσωπικα δε με κοφτει καθως και μονιμοι να ηταν εξ αρχης παλι δε θα πηγαινα ΣΦ, απλα συζητηση να γινεται, μη μας περνατε και για ασχετους ολους δε ζουμε στα βουνα! Εγω εχω μιλησει απο κοντα με τον Προεδρο Συνοριακων Αττικης οχι απλα μνμτα απο μεσεντζερ που λεει σε ολους τα ιδια!
Μακαρι να μονιμοποιηθειτε εμενα προσωπικα δε με κοφτει καθως και μονιμοι να ηταν εξ αρχης παλι δε θα πηγαινα ΣΦ, απλα συζητηση να γινεται, μη μας περνατε και για ασχετους ολους δε ζουμε στα βουνα! Εγω εχω μιλησει απο κοντα με τον Προεδρο Συνοριακων Αττικης οχι απλα μνμτα απο μεσεντζερ που λεει σε ολους τα ιδια!
Wolf93 έγραψε:Ειχε χρονια να παρει λογω κρισης και κυριως λογω τσυριζα που δεν ηθελε!Αν εσυ θεωρεις ευκολο μεσα σε μια στιγμη να μονιμοποιηθουν 3000+ συμβασιουχοι ΣΦ βαζω και αυτους που ΘΑ παρει... Τοτε εγω παω πασο.
Με τόσους π έχεις μιλήσει και με τις γνώσεις σου πάνω σε όλα αυτά απορώ πως δεν είχες προβλέψει να βγάλεις μόρια για να μπεις. Χαχαχα κλαίω αλήθεια. Από το να κράζεις και να αποθαρρύνεις παιδιά να μπουν κοιτά την πάρτη σου αδερφέ και άσε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν. Απλά αναρωτήσου λίγο γιατί με τόσες γνώσεις π έχεις είσαι ακόμα εκτός σώματος. Καλή συνέχεια από μένα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες