Εγω με 2420 στην θα ειμαι μεσα λες;ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Παιδιά έχω 2520 στην Β' κατηγορία στα νησιά! Μόλις έκατσα και έγραφα τα ονόματα από όλα τα νησιά και έβγαλα στην άκρη τα διπλά ονόματα με βάση τον υψηλότερο στην βαθμολογία μέχρι να φτάσω στα δικά μου μόρια είμαι στην θέση 41! Οπότε είμαι μέσα Σε Σάμο Κω η Χίο! Πού τα έχω βάλει με σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να κάνετε και εσείς το ίδιο και θα δείτε αν είστε μέσα.
Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 67
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 67
Σε ποια κατηγορια και ποια περιοχη;Sunoriofulakas93 έγραψε:Εγώ έχω 2440 δύσκολα θα είμαι αλλά θα δούμε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Πεζοναυτη Α κατηγορία νησιά
Καλησπέρα. Είδε κανείς πόσοι περνάνε στον τόπο τους και τα έχουν κάνει για νησιά ; Επίσης είδε κανείς πόσοι τα έχουν κάνει για όλα τα νησιά ;
DDiiimi δυσκολα τα πραγματα αν δε μετανιώσει κόσμος κ αν δν κοπουν
Διάβασα λίγο τη συζήτηση γιατί είχα ώρα να μπω και χωρίς να θέλω να κούρασω Και ζητάω συγνώμη απτους χρήστες και τους διαχειριστές που χαλάω λίγο το νημα
Ο φίλος που δεν του αρέσει η μοριοδοτηση στους ΔΕΑ ΕΔ και στους ΕΔ να περάσει μια βόλτα
Απτό Μεγάλο πεύκο και απτις μονάδες Καταδρομών Πεζοναυτών κλπ... Δεν πήγαν
Όλοι για τα μορια πρώτον και δεύτερον και ετσι να είναι δικαίως τα πήραν μην τα κάνουμε όλα
Ίσωμα... Φίλε ΔΕΑ ΠΕΖΙΚΟΥ... Έγινες αξιωματικός στο πεζικό... Να πέρναγες μια βόλτα
Απτην Ρεντινα να ζητήσεις τα άλλα 500... @#?&@#
Ο φίλος που δεν του αρέσει η μοριοδοτηση στους ΔΕΑ ΕΔ και στους ΕΔ να περάσει μια βόλτα
Απτό Μεγάλο πεύκο και απτις μονάδες Καταδρομών Πεζοναυτών κλπ... Δεν πήγαν
Όλοι για τα μορια πρώτον και δεύτερον και ετσι να είναι δικαίως τα πήραν μην τα κάνουμε όλα
Ίσωμα... Φίλε ΔΕΑ ΠΕΖΙΚΟΥ... Έγινες αξιωματικός στο πεζικό... Να πέρναγες μια βόλτα
Απτην Ρεντινα να ζητήσεις τα άλλα 500... @#?&@#
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα σε όλους, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα τον ευχαριστούσα πάρα πολύ, είμαι στην Α κατηγορία για τα νησιά με 2450 μόρια, επειδή οι πίνακες είναι ένα μπέρδεμα πιστεύετε πως είμαι μέσα;
Ρε γελάω αυτό το περνα απο Ρεντίνα και πάνε εδ τι Μ το λες δλδ ότι δε θα άντεχα; Χαχαχαχαχαχα ρε μεχρι κ ο Αγαπη μόνο ήταν εδ τι περνά κ περνά το περασατε και για διαβολοβδομάδα των ΟΥΚ να πουμε λες κ κάποιος θα ψαρωσει...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Πολύ καλή θέση έχει το παιδί αν έχει δηλώσει όλα τα νησιά και είναι μέσα. Γιατί σας αρέσει να αποπροσανατολιζετε τον κόσμο δεν μπορώ να καταλαβω...220 παίρνει στην α κατηγορία και σχεδόν σε όλα τα νησιά είναι τα ίδια ονόματα στα αποτελέσματα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ναι τα έχω βάλει όλα, και εγώ αυτό πιστεύω πως είμαι μέσα αλλά κρατάω μια πισινή μέχρι να βγουν οι οριστικοί πίνακες
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Papercut κοψου τώρα που είναι νωρίς δεν κάνεις εσυ για να υπηρετήσεις την πατρίδα απόρω πως πέρασες την ΣΕΑΠ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
GiannisDea μέσα είσαι και στο υπογράφω κιόλας άμα θες. Εδώ μέσα άμα ακούς τον καθένα θα τρελαθείς.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 111
Παιδια καλησπέρα σε περιπτωση π μπει καποιος στο σώμα, έχει δικαίωμα να φυγει και να κάνει τα χαρτιά του αλλου σε περιπτωση αλλου διαγωνισμου; Η σε δεσμεύει; Ευχαριστώ
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 111
Και τι περιπτωση μονιμοποιησεις υπάρχει μετά τα 5 χρονια;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 71
Φίλε δυστυχως σε δεσμευει και δεν έχεις το δικαίωμα να τα κάνεις σε άλλη πρόκυρηξη όσο για την μονιμοποίηση αυτό πού ξέρουμε και ισχύει είναι ότι δεν θα υπάρχει. Εμείς κάνουμε Θεωριες και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μονιμοποιηθούμε αν φτάσουμε τα 5 χρόνια. Έχεις κάνει τα χαρτιά σου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες