Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

Githio έγραψε:Πάντως να ξέρετε θα γίνουν πολλά κόλπα με τις ενστάσεις... Κ κάποιοι που είναι στην μέση του πίνακα με τους επιτιχοντες... Θα φάνε άκυρο ! Θυμηθητε το

Καλό είναι να μας πεις λεπτομέρειες αλλιώς φαίνεται σαν λόγια του αέρα να είναι το σχόλιο σου φίλε μου.

Άβαταρ μέλους
Githio
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Githio »

Εντάξει είναι λόγια του αέρα... Στην Κέρκυρα μπήκαν άτομα που δεν έκαναν καθόλου αίτηση στην αρχή... τέλος πάντων... Γνώμη μου είναι αυτή παιδιά.. Μακάρι να κάνω λάθος.. Κρίμα είναι να το χάσουμε πάντως
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Githio έγραψε:Εντάξει είναι λόγια του αέρα... Στην Κέρκυρα μπήκαν άτομα που δεν έκαναν καθόλου αίτηση στην αρχή... τέλος πάντων... Γνώμη μου είναι αυτή παιδιά.. Μακάρι να κάνω λάθος.. Κρίμα είναι να το χάσουμε πάντως

Φίλε μου , ναι γνώμη σου είναι , αλλά δεν λες λεπτομέρειες ( το σκεπτικό σου ) για τις ενστάσεις που θα γίνουν και πως ακριβώς κάποιος που είναι στη μέση θα φύγει εκτός των επιτυχόντων.

Όσο αναφορά το μπέρδεμα που έγινε στη Κέρκυρα πως ξέρεις ότι ισχύει αυτό και ότι δεν χάθηκε ο εμπρόθεσμο ς φάκελος του υποψηφίου; Κ αν όντως έγινε πουστια γιατί να μη γίνει σε όλες τις ΔΙΠΥΝ;

Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από GreekMarines11 »

Εγώ ξέρω πως πέρυσι στην κλήρωση της 1ης εμακ έστησαν ακόμη και την κλήρωση και μπήκε ένας που ήθελαν! Δεν έχω αποδείξεις αλλά το είδα με τα μάτια μου! Οποίος θέλει πιστεύει οποίος δεν θέλει όχι
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

GreekMarines11 έγραψε:Εγώ ξέρω πως πέρυσι στην κλήρωση της 1ης εμακ έστησαν ακόμη και την κλήρωση και μπήκε ένας που ήθελαν! Δεν έχω αποδείξεις αλλά το είδα με τα μάτια μου! Οποίος θέλει πιστεύει οποίος δεν θέλει όχι

Σε περίπτωση που δε πήγε κανένας να δει την κλήρωση , μπορεί να έγινε η πουστια μπορεί και όχι. Κανει δε ξέρει όπως λες... Θα μπορούσαν όμως να πάνε όλοι να είναι εκεί παρών για να μη υπάρξει καμία πιθανή πουστια.

Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγώ πήγα είδα με τα μάτια μου και έφυγα! Τουλάχιστον φέτος έβαλαν βαθμό απολυτηρίου
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

GreekMarines11 έγραψε:Εγώ ξέρω πως πέρυσι στην κλήρωση της 1ης εμακ έστησαν ακόμη και την κλήρωση και μπήκε ένας που ήθελαν! Δεν έχω αποδείξεις αλλά το είδα με τα μάτια μου! Οποίος θέλει πιστεύει οποίος δεν θέλει όχι

Ναι μπορεί να το είδες κ με τα μάτια σου δεν αντιλέγω προφανώς όμως έλειπε το θύμα , θα μπορούσε επαναλαμβάνω να είναι παρών κ να το αποτρέψει. Διαφωνείς ;

Maradonito
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Maradonito »

Πως να φυγει ρε φιλε απο την θεση της βαθμολογιας; δηλ θα του βαλουν πλαστα πτυχεια για να βγαλει μορια; αυτα δεν γινονται... και πολυ σωστα ο pyr παραπανω λεει οτι πρεπει να εισαι παρων στην κληρωση εξαλου σε καλουν να πας.
Άβαταρ μέλους
Githio
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Githio »

Ρε φίλε πες ότι εσύ είσαι τελευταίος στους επιτιχοντες... Ένας να κάνει μια λαμογια.. Εσύ έφυγες... Πρώτη φορά θα γίνει; ειδικά τώρα που το πάνε για μονιμότητα!
Άβαταρ μέλους
Rampo ap ta Lidl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Rampo ap ta Lidl »

Githio έγραψε: Ρε φίλε πες ότι εσύ είσαι τελευταίος στους επιτιχοντες... Ένας να κάνει μια λαμογια.. Εσύ έφυγες... Πρώτη φορά θα γίνει; ειδικά τώρα που το πάνε για μονιμότητα!
Απλα δεν υπαρχει τροπος να κανει τη λαμογια με μορια.. ειδικα αν ο επομενος του τελευταιου δεν ισοβαθμει γιατι ξεκαθαριστικε οτι εγγραφα δε μπορουσαν να στειλουν κατα την περιοδο των ενστασεων αρα ο μονος τροπος να ανεβει ο επομενος του τελευταιου στα μορια ειναι να εγινε λαθος οταν περνουσε τα χαρτια η επιτροπη στο συστημα, πραγμα με μηδαμηνες πιθανοτητες γιατα τα χαρτια ενας τα διαβαζει ενας τα επικυρωνει και ενας τριτος τα περναει στο συστημα. αν καποιος απ τους επιτυχοντες ειχε δωσει αναληθες καποιο δικαιολογοτικο εκτος του οτι θα παει στον πατο θα εχει και τις αναλογες ποινικες κυρωσεις.. το εγραφε ξεκαθαρα η υπευθυνη δηλωση που υπογραψαμε..
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Καλημέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου λύσει την εξής απορία. Υπάρχει περίπτωση τα βύσματα να κόψουν στις υγειονομικέ ς ή αθλητικές εξετάσεις κάποιον επιτυχών στους προσωρινούν πίνακες για να μπουν βυσματίες επιλαχών ;
catherine
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από catherine »

Kostasthegreek έγραψε:Καλημέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου λύσει την εξής απορία. Υπάρχει περίπτωση τα βύσματα να κόψουν στις υγειονομικέ σ ή αθλητικές εξετάσεις κάποιον επιτυχών στους προσωρινούν πίνακες για να μπουν βυσματίες επιλαχών ;

υγειονομικα δυσκολο αλλα αθληματα πιστευω πως μπορουν ευκολοτερα οσοι ειναι κοντα στο χρονο να τους φανε λαχανο... Γιατι ειναι με χρονομετρηση, οποτε παταει αυτος το 'stop' 2'' αργοτερα ας πουμε και σε κοβει

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Οι αναμορφωμενοι πίνακες με. τις ισοβαθμίες αναρτήθηκαν
Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Καλημέρα παιδιά! Να ρωτησω κάτι θέλω. Εγώ ισοβαθμο με κάποιους στα 5.000 μόρια αλλά είμαι στους επιτυχόντες με βαθμό απολυτηρίου 16.6! Δεν ισοβαθμο στον βαθμό απολυτηρίου όμως με κανέναν από τους επιτυχόντες! Θα γίνει κλήρωση για μένα η όχι ;
Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

ω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες