Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Σπύρος1μαλ έγραψε:Φίλε slade7 είχες πει για τον 10 ότι του είπαν είναι επιτυχών επειδή είμαι εγώ ο 10 και δεν μου είπαν κάτι...

Άρα θα έχει άλλο νούμερο 1213 1217 1218 δεν ξέρω παρακουσα

Geo1256
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Geo1256 »

Μια ερωτηση ! αν εγω θελω να παω σε ιδιοτη γιατρο να ξεμπερδεψω μπορω να παω η δεν το δεχονται και πρεπει να παω υποχρεοτικα σε νοσοκομειο; ευχαριστω εκ τον προτερων !
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Geo1256 έγραψε:Μια ερωτηση ! αν εγω θελω να παω σε ιδιοτη γιατρο να ξεμπερδεψω μπορω να παω η δεν το δεχονται και πρεπει να παω υποχρεοτικα σε νοσοκομειο; ευχαριστω εκ τον προτερων !
μπορεις να πας κανονικα απλος θελεις να φαινεται η υπογραφη το ονομα του γιατρου και η ημερομηνια
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Bill931 »

Ναι πηγαίνετε στην γραμματεία ενός δημοσίου νοσοκομείου με τν καρτέλα αμκα, σας δίνουν παραπεμπτικο για κάθε γιατρό και κανετε τς εξετάσεις. Σε μια μέρα αντε το πολύ 2 θα έχετε τελειώσει με όλους τους γιατρούς. Καλή σας επιτυχία.
ΕΦ ΑΞΙΩΜ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΕΦ ΑΞΙΩΜ »

Για τμήμα Αγίας λαυρας ακούστε σκηνικό σμρ. Πήγα καφέδες στα κεντρικά της Δίας κ είπα ότι δεν με έχουν παρει τηλέφωνο για την καρτέλα μ ρώτησαν που ανηκω πήραν στην Αγίας λαυρας κ αυτοι από εκει λέγαμε χαλαροί ότι ναι θα τους παρουμε αύριο μεθαύριο κ τους λέει η κοπέλα εμείς τα έχουμε δώσει ολα γιατι θα χρειαστούν μερες κ από την Αγίας λαυρας στον κόσμο τους τελειως
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Πω πω απίστευτο και εγώ εκεί ειμαι...
Margeorge
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Margeorge »

Μάγκες δεν θέλω να δυναμιτησω το κλίμα ούτε τίποτα. Επειδη παρακολουθώ το φόρουμ είδα το μήνυμα του Κυριακού και μετά από αυτά που είδαν τα μάτια μου μιλάμε για την πιο βυσματικη προκήρυξη στα χρονικά. Γνωστος μου είχε 2840 με ειδικές δυνάμεις. ελα μου ντε που πήγε τεθωρακισμένα μαυροσκουφης μετά και από φωτό στο φβ; Το αφήνω αυτό εδώ οι περισσότεροι μπήκατε δίκαια και δεν θέλω να σας το χαλάσω. Καλή συνέχεια μάγκες και όσοι χάσατε την θεση για λίγο κοιτάξτε να βγάλετε όσο περισσότερα χαρτιά γίνεται για να πατάτε και τους βυσματιες.
Geo1256
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Geo1256 »

Αρα εκει που λεει για γραματεια του νοσοκομειου δεν υπαρχει θεμα αν δεν υπαρχει υπογραφη εφοσον θα εχω παει σε ιδιοτη απλα στην καθε εξεταση θα γραφει ο καθε ενας τα δικα του και υπογραφη του

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Μηπως ο φιλος σου περασε κεντρο στον αυλωνα σαν τεθωρας; Γιατι και εγω το κεντρο εκει το περασα. Μετα πηγα ειδικες δυναμεις!
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Geo1256 έγραψε:Αρα εκει που λεει για γραματεια του νοσοκομειου δεν υπαρχει θεμα αν δεν υπαρχει υπογραφη εφοσον θα εχω παει σε ιδιοτη απλα στην καθε εξεταση θα γραφει ο καθε ενας τα δικα του και υπογραφη του

Ναι φίλε

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Opel-gtc έγραψε:
Geo1256 έγραψε:Μια ερωτηση ! αν εγω θελω να παω σε ιδιοτη γιατρο να ξεμπερδεψω μπορω να παω η δεν το δεχονται και πρεπει να παω υποχρεοτικα σε νοσοκομειο; ευχαριστω εκ τον προτερων !
μπορεις να πας κανονικα απλος θελεις να φαινεται η υπογραφη το ονομα του γιατρου και η ημερομηνια

Και σφραγίδα

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Margeorge έγραψε:Μάγκες δεν θέλω να δυναμιτησω το κλίμα ούτε τίποτα. Επειδη παρακολουθώ το φόρουμ είδα το μήνυμα του Κυριακού και μετά από αυτά που είδαν τα μάτια μου μιλάμε για την πιο βυσματικη προκήρυξη στα χρονικά. Γνωστος μου είχε 2840 με ειδικές δυνάμεις. ελα μου ντε που πήγε τεθωρακισμένα μαυροσκουφης μετά και από φωτό στο φβ; Το αφήνω αυτό εδώ οι περισσότεροι μπήκατε δίκαια και δεν θέλω να σας το χαλάσω. Καλή συνέχεια μάγκες και όσοι χάσατε την θεση για λίγο κοιτάξτε να βγάλετε όσο περισσότερα χαρτιά γίνεται για να πατάτε και τους βυσματιες.
Φίλε το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης δεν το αλλάζεις Έτσι απλά είναι πολλά τα άτομα που θα χάσουν δουλειά αν έχει γίνει όντως κάτι τέτοιο.

Geo1256
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Geo1256 »

Ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια !!!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Margeorge έγραψε:Μάγκες δεν θέλω να δυναμιτησω το κλίμα ούτε τίποτα. Επειδη παρακολουθώ το φόρουμ είδα το μήνυμα του Κυριακού και μετά από αυτά που είδαν τα μάτια μου μιλάμε για την πιο βυσματικη προκήρυξη στα χρονικά. Γνωστος μου είχε 2840 με ειδικές δυνάμεις. ελα μου ντε που πήγε τεθωρακισμένα μαυροσκουφης μετά και από φωτό στο φβ; Το αφήνω αυτό εδώ οι περισσότεροι μπήκατε δίκαια και δεν θέλω να σας το χαλάσω. Καλή συνέχεια μάγκες και όσοι χάσατε την θεση για λίγο κοιτάξτε να βγάλετε όσο περισσότερα χαρτιά γίνεται για να πατάτε και τους βυσματιες.

Όποιος έχεις στοιχεία να πάει στο σεφεαα και να κάνει καταγγελία επώνυμα εδώ μέσα ότι και να γράφεται δεν αλλάζει τίποτα το νήμα έχει άλλο σκοπό

Μαυροσκούφης
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Μαυροσκούφης »

Με πήραν και εμένα σήμερα τηλέφωνο κατά τις 12 το πρωί.. εγώ ήμουν στη δουλειά.. Έπρεπε να περάσω μέχρι τις 2 από το Α. Τ.

Ρώτησα φυσικά αν μπορώ να περάσω απόγευμα ή αύριο πρωί.. αλλά δεν σήκωνε κουβέντα.. έπρεπε να περάσω στο επόμενο δίωρο... Μάλιστα μου είπε "περιμένουν άλλοι 15000 αν δεν θέλεις"

Με τα πολλά..

Πήγα στο Α. Τ και απλά έπρεπε απλά να υπογράψω πως ενημερώθηκα για την καρτέλα και να περάσω αύριο πρωί από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να την παραλάβω.

Τελικά ίσως να βιάζονται όντως πολύ.. αλλά η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος ήταν περίεργη..

Έτυχε σε κάποιον κάτι παρόμοιο?

Αύριο θα ενημερώσω αν μάθω κάτι που μπορεί να βοηθήσει..

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης