Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Μεχρι της 6 λεγανε για βαση 2350 με 2400 και ξαφνικα στις 7 μιση και μετα ειναι στα 2620
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Lion$ έγραψε:Τον ήπιαμε απο τους τριτεκνους ! Ευτυχώς η δυστυχώς, αυτά έχει η ζωή ! Κρίμα για αυτούς που σπατάλησαν χρόνο για ειδικές, δεα και χρήμα για τα εξτρά μόρια που δεν έπιασαν τόπο ! Αδέρφια καλή σταδιοδρομία ! Και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες !
Καλή σταδιοδρομία σε όλους μας είτε μέσα είτε έξω. Και εμείς με τα μόρια που τα έχουμε δεν είμαστε πιο έξυπνοι απλά βγάλαμε κάποια χαρτιά παραπάνω. Επισης Εγώ χωρίς πολύτεκνια πήγαινα 2610 λόγω απολυτηρίου που έχω 11.1 επειδή ήμουν ότι Να Ναι. Απο κει και πέρα πήγαμε και Δεα Εδ και αγγλικά και διπλώματα λόγω του να έχουμε μόρια. Σκεψου να είχα 15 απολυτήριο. Οποτε αυτή η καραμέλα με τους πολύτεκνους και τριτεκνους Παιδιά πρέπει να σταματήσει για το καλό όλων μας. Καποιοι μαζεύουν τα μόρια και χωρίς αυτά τα κριτήρια. Αυτο θέλω να πω μονάχα.
Τα υπόλοιπα στα αθλήματα πρώτα ο Θεός!
Εισαι ο μονος που δεν του εχουν πει θεση παραξενο παντως3η ΜΑΛ έγραψε: Εμένα πάντως παιδιά όταν με πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησα σε ποια θέση υπάρχει αυτή η ισοβαθμία μου είπε δεν το βλέπει αυτό.. μόνο αύξοντα αριθμό.. ίσως να μην ήθελε να μου πει κάτι άλλο.
ξέρουμε πόσο κατέβηκε τελικά ή βPAPAXITOS έγραψε:Εμεις στην β δεν εχουμε ισοβαθμιες; Ολοι καθαροι ειμαιστε μαλον, τι να πω, απίστευτο που διαφαίνεται, πιο κατω η βαση της β απ την α. Σκοτωμος εγινε σην Α τελικα.
Καλα.. εσεις που λετε οτι δεν επαιξε ρολο η τριτεκνια... δειτε ποσοι τριτεκνοι θα ειναι στον τελικο πινακα! Οι υπολοιποι ειμαστε ***** πιυ τρεχαμε 2 χρονια στο ιεκ ή που βγαζαμε αγγλικα!
Μπουρδελα εκει στο υπουργειο θα τα πουμε στο ΣτΕ!
Μπουρδελα εκει στο υπουργειο θα τα πουμε στο ΣτΕ!
Και αύριο λογικά θα περνούν τηλ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 22
Γτ βγάζετε τώρα μίσος για τους τριτεκνους; Ναι είμαι κι εγώ από αυτούς. Στην αρχή όταν βγήκε η προκήρυξη συμφωνησες με αυτά που σου έλεγε και πηγές να τα κανεις. Δεν διαμαρτυρήθηκε κάνεις δημόσια να πει πχ δεν είναι δίκαιο. Και καλώς μέτρησε η τριτεκνια έτσι όπως και στις πανελλαδικές. Αλλά αν ήσασταν σε αυτή τη θέση θα λέγατε άλλα. Κάποιος με ***** θα βγει και θα πει ότι οκ χάσαμε δίκαια. Είχαν περισσότερα μόρια. Δεν θα κάθεται να κλαίγεται πίσω από μια οθόνη με πέντε νοματεους που συμφωνούν με αυτά . Ωριμαστε ! Και κάντε την προσπάθεια σας αν σας αρέσει πολύ το κομμάτι των σωμάτων ασφαλείας όταν βγει εποπ ή οβα. Δεν τελειώνει η ζωή σε μια προκήρυξη.
- OMADADIASPOWER
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα Κάποιοι θα με θυμάστε όταν είχα πει την βάση πριν καμία βδομάδα και με κράζετε σχεδόν όλοι μετά Τώρα τι έχετε να πείτε ; Μάλλον δεν είμαι τρολλ τελικά γιαιτι είμαι ο μόνος που είχα πει την ακριβής βάση Θέλω να σχολιάσουνε τώρα οι ψευτόμαγκες που είχανε σίγουρες πληροφοριες για τη βάση και τώρα το βούλωσαν Ένας από αυτούς είναι ο ΤΙΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ Δεν στα έλεγε καλά ο στρατηγός σου ; Δεν έγραφα τίποτα τόσο καιρό για να μην ξαναφάω κράξιμο και περίμενα τα αποτελέσματα Εγώ το μόνο που ήθελα και τότε ήταν να βοηθήσω αλλά μάλλον δεν σας άρεσε η τόσο υψηλή βάση και ρίχνατε κράξιμο Εμφανιστείτε σιγά σιγά εσείς που κραζΑτε μην κρύβεστε ΤελοσΠάντων Θα χαρώ να γνωριστώ στη σχολή με πολλα παιδιά άπ εδώ μέσα !!!
ξέρεις πόσο έπεσε τελικάPAPAXITOS έγραψε:Εμεις στην β δεν εχουμε ισοβαθμιες; Ολοι καθαροι ειμαιστε μαλον, τι να πω, απίστευτο που διαφαίνεται, πιο κατω η βαση της β απ την α. Σκοτωμος εγινε σην Α τελικα.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Γτ βγάζετε τώρα μίσος για τους τριτεκνους; Ναι είμαι κι εγώ από αυτούς. Στην αρχή όταν βγήκε η προκήρυξη συμφωνησες με αυτά που σου έλεγε και πηγές να τα κανεις. Δεν διαμαρτυρήθηκε κάνεις δημόσια να πει πχ δεν είναι δίκαιο. Και καλώς μέτρησε η τριτεκνια έτσι όπως και στις πανελλαδικές. Αλλά αν ήσασταν σε αυτή τη θέση θα λέγατε άλλα. Κάποιος με ***** θα βγει και θα πει ότι οκ χάσαμε δίκαια. Είχαν περισσότερα μόρια. Δεν θα κάθεται να κλαίγεται πίσω από μια οθόνη με πέντε νοματεους που συμφωνούν με αυτά . Ωριμαστε ! Και κάντε την προσπάθεια σας αν σας αρέσει πολύ το κομμάτι των σωμάτων ασφαλείας όταν βγει εποπ ή οβα. Δεν τελειώνει η ζωή σε μια προκήρυξη.
Όπως τα λες είναι Εκαμιτη!
Εγω δε βγαζω κακια για τους τριτεκνους, για το υπουεγειο βγαζω για τις αποφασεις του στο θεμα της τριτεκνιας. Εσεις καλα κανατε και τα πηρατε αφου σας τα εδωσαν. Εγω με το υπουργειο θα παω στογια ΣτΕ οχι με εσας!
Ακου εκει με 2500 ουτε επιλαχων, ανηκουστα πραγματα!
Ακου εκει με 2500 ουτε επιλαχων, ανηκουστα πραγματα!
OMADADIASPOWER έγραψε:Καλησπέρα Κάποιοι θα με θυμάστε όταν είχα πει την βάση πριν καμία βδομάδα και με κράζετε σχεδόν όλοι μετά Τώρα τι έχετε να πείτε ; Μάλλον δεν είμαι τρολλ τελικά γιαιτι είμαι ο μόνος που είχα πει την ακριβής βάση Θέλω να σχολιάσουνε τώρα οι ψευτόμαγκες που είχανε σίγουρες πληροφοριες για τη βάση και τώρα το βούλωσαν Ένας από αυτούς είναι ο ΤΙΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ Δεν στα έλεγε καλά ο στρατηγός σου ; Δεν έγραφα τίποτα τόσο καιρό για να μην ξαναφάω κράξιμο και περίμενα τα αποτελέσματα Εγώ το μόνο που ήθελα και τότε ήταν να βοηθήσω αλλά μάλλον δεν σας άρεσε η τόσο υψηλή βάση και ρίχνατε κράξιμο Εμφανιστείτε σιγά σιγά εσείς που κραζΑτε μην κρύβεστε ΤελοσΠάντων Θα χαρώ να γνωριστώ στη σχολή με πολλα παιδιά άπ εδώ μέσα !
παμε να παιξουμε μαζι τζοκερ να ξεχάσω την αποτυχία μου. Τουλαχιστον μειναμε που μειναμε στην απεξω, ας βγαλουμε κανα φραγκο. Και τα παιρνουμε 50-50
Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Γτ βγάζετε τώρα μίσος για τους τριτεκνους; Ναι είμαι κι εγώ από αυτούς. Στην αρχή όταν βγήκε η προκήρυξη συμφωνησες με αυτά που σου έλεγε και πηγές να τα κανεις. Δεν διαμαρτυρήθηκε κάνεις δημόσια να πει πχ δεν είναι δίκαιο. Και καλώς μέτρησε η τριτεκνια έτσι όπως και στις πανελλαδικές. Αλλά αν ήσασταν σε αυτή τη θέση θα λέγατε άλλα. Κάποιος με ***** θα βγει και θα πει ότι οκ χάσαμε δίκαια. Είχαν περισσότερα μόρια. Δεν θα κάθεται να κλαίγεται πίσω από μια οθόνη με πέντε νοματεους που συμφωνούν με αυτά. Ωριμαστε ! Και κάντε την προσπάθεια σας αν σας αρέσει πολύ το κομμάτι των σωμάτων ασφαλείας όταν βγει εποπ ή οβα. Δεν τελειώνει η ζωή σε μια προκήρυξη.
Ε για κάποιους που είναι ξέρω γω του 91-92, τελειώνει.
Και οκ μη λέμε ανοησίες, αν αυτές ήταν οι βάσεις σε διαγωνισμό για 1500 άτομα, λιμενικά, και εποπ που θα πάρουν καμιά 100-150άρα... Ούτε με κιάλια, ούτε με τηλεσκόπιο μη σου πω.
Τέλος, προσωπικά ποτέ δε τα χώνευα αυτά τα μόρια, από την άποψη πως είναι τα μόνα που αποκτάς χωρίς κόπο είτε σωματικό είτε πνευματικό δικό σου, καθώς και ούτε δείχνουν κάπως πως θα είσαι καλύτερος για τη δουλειά που κάνεις αίτηση.
Ποσες γυναίκες παιζει να ειχαν πανω απο 2620?;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες