η κυβερνηση για τους δικούς της λογους καθυστερεί την 3κ με συνέπεια να καθυστερεί κ εμας.. Ειναι αδιανόητο.. Εχουν ν βγάλουν αποτελεσματα για προκηρηξη ενα χρόνο... Δυστυχως μας εμπαίζουν γ να μας τα σερβίρουν πριν τις εκλογες.
Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει στην αίτηση έχω γράψει λάθος το email υπάρχει πρόβλημα από τον ΑΣΕΠ μου είπαν ότι δεν κρίνουμε αν έχουμε κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία επικοινωνίας
Μπήκα σήμερα στο ταξις να δω αν δεσμεύτηκε το παράβολο για την 6Κ και ενώ δεν έχει δεσμευτεί για την 6Κ έχει δεσμευτεί για την 8Κ/2018 που έχω κάνει επίσης αίτηση!
Special one έγραψε:Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει στην αίτηση έχω γράψει λάθος το email υπάρχει πρόβλημα από τον ΑΣΕΠ μου είπαν ότι δεν κρίνουμε αν έχουμε κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία επικοινωνίας
Δεν πειράζει. Η ταχυδρομικη διεύθυνση να είναι σωστή γιατί θα σου στείλουν επιστολή εάν τελικά διοριστεις
Λοιπόν ανοίγω θέμα τώρα. Στην σελίδα 671 της προκυρηξης μας λέει σε ένα εδάφιο ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις μετά την δημοσίευση των πινάκων κατάταξης (αυτούς που περιμένουμε εμείς δηλαδή) μπορπυν για λόγους ανάγκης των υπηρεσιών να γίνουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου στους προσωρινώς επιτυχόντες κ να διαρκέσουν μέχρι την δημοσίευση τν τελικώς διοριστέων. Όπου όσοι είναι στους τελικώς διοριστεους να συνεχίσουν να εργοζονται κανονικά ενώ όχι δεν είναι παύει η σύμβαση τους. Όπως είναι τώρα δηλαδή η 3κ. Είναι εφικτό αυτό κ σε εμάς η εμείς επειδή έχουμε κ άλλες διαδικασίες μετέπειτα δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο κ σ εμάς. Ποια είναι η γνώμη σας