Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
Βασικά αν θες πες μας αναλυτικά τι μόρια συγκεντρώνεις και στις δυο κατηγορίες.
Ειναι μικρη η διαφορα. Πτυχιο με 13,4 και Απολυτηριο 13,6
Ασχετο. Εχω και πτυχιο απο ΕΠΑ. Σ με 17.9 δεν μετραει αυτο σωστα;
Ασχετο. Εχω και πτυχιο απο ΕΠΑ. Σ με 17.9 δεν μετραει αυτο σωστα;
Το θέμα είναι πόσα μόρια συγκεντρώνεις σαν σύνολο (απολυτήριο αγγλικά διπλώματα κτλ) στη κάθε κατηγορία για να σου πούμε που είναι προτιμότερο να κάνεις τα χαρτιά σου.
2.560 Α' και 2.540 Β'
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Β με τίποτα, αν βγει κάποτε στην Α να τα κάνεις.
Διαβαζω σε παλαιοτερες προκυρηξεις τους ορους για να θεωρηθει καποιος τριτεκνος και ομολογουμενως δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρο τι θελει να πει ο ποιητης... Ειμαστε τρια αδέρφια... Εγω και αλλος ενας ειμαστε ανω των 23, χωρις να σπουδαζουμε ή να υπηρετουμε στο στρατο... Ο αλλος ειναι κατω των 18... Θεωρουμαι τριτεκνος ή όχι ;
Παιδια εχω κανει σεμιναρια και εχω βγαλει πιστοποιηση για αδεια σεκιουριτη... αυτο το χαρτι μου δινει τα 200 μορια οπως και στο ιεκ σωματων ασφαλειας; Δωσαμε τις ιδιες ερωτησεις με το ιεκ
-
- Στρατηγός
δεα θ μακ έγραψε:Παιδια εχω κανει σεμιναρια και εχω βγαλει πιστοποιηση για αδεια σεκιουριτη... Αυτο το χαρτι μου δινει τα 200 μορια οπως και στο ιεκ σωματων ασφαλειας; Δωσαμε τις ιδιες ερωτησεις με το ιεκ
όχι το έχουμε ξαναγράψει.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 22
Προκηρυξη θα βγει! Τωρα και 100000 να δηλωσουν... κλαιν μαιν... ολοι βαθια μεσα μας ξερουμε αν εχουμε ελπιδες να περασουμε ή οχι... ας δηλωσουν ατομα με απολυτηριο 10 και θητεια στο πεζικο... ε και; να 'χαμε να λεγαμε. Οσοι εχουν 2500 και πανω μορια εχουν σοβαρες πιθανοτητες να περασουν... Τωρα που θα βγει η βαση δεν ξερω... Αυτα! Και δεν χρειαζεται να σπρρνετε τον πανικο στο φορουμ με αριθμους κλπ. Οπως προειπα... ο καθενας ξερει για την παρτη του, το που κυμαινεται.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μια ερωτηση θα ηθελα γιατι πριν δε με εμφανιζε.εχω πτυχιο επιπεδου 4 απο ιεκ, σε ποια κατηγορια των ειδ. Φρ. Μπορω να παρω μερος εγω; Ευχαριστω.
Τι εννοεις πτυχιο 4 απο ιεκ;
Στα επαλ σου δινουν πτυχιο επιπεδου 3 και μπαινεις β κατηγ. Ενω με απολυτ. Απο επαλ α κατηγ. Με το πτυχιο επιπεδου 4 που σ δινει το ιεκ που μπορεις να δηλωσεις?
-
- Στρατηγός
Δεν έχει γινεί γνωστό κάτι τέτοιο, καλύτερα να ρωτήσεις στο Σωματείο ή στο Υπουργείο.
Ωχ μη μου λες τετοια τωρα τσαμπα σπυδασα εκει 3χρ; Αυτοι λεγαν οτι πιανεται... Τι κανω τωρα;:(
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 22
Δεν θελω να σε στενοχωρησω φιλε μου. Αλλα το ΙΕΚ (ουτε καν το δημοσιο ΙΕΚ) δεν μετραει σαν δευτεροβαθμια εκπαιδευση. Αν διαβασεις την προκήρυξη του 2011 θα δεις ποια σχολεια γινονται αποδεκτα και αντιστοχα σε ποια κατηγορια ανηκουν (α, β) ... Πουθενά δεν εχει αναφερθει κανενα ΙΕΚ, ποτε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες