Προκήρυξη Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (2013)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 34
Το αρθρο μιλαει για προκηρυξη 500 θεσεων και εν μερη θα ειναι με ασεπ. Οποιος καταλαβε, καταλαβε...
δεν κατάλαβα; Υπάρχουν άτομα εδω μέσα που στηρίζουν τις απόψεις μου. Δημοκρατία έχουμε. Με απειλείται?MIKE84 έγραψε: να σβήσει αυτο το μηνυμα παρακαλώ, δεν ειναι σωστο. Μιλάμε για 520 θέσεις απο μετάταξη κινητικότητας. Εγώ τα έλεγα καιρό τώρα χαίρομαι και δικαιώθηκα.[/QUOTE"> Εσύ φιρί φιρί το πας αλλά δεν στο λέω, στο κρατάω για έκπληξη.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Δεν απειλώ κανέναν εσύ δεν σέβεσαι τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, σου έχω κάνει ήδη ενημέρωση και απενεργοποίηση για σπαμ μηνυμάτων και εσύ το συνεχίζεις, δεν μπορώ να μπαίνω κάθε φορά και να σβήνω συνεχόμενα μηνύματα σου.
Και δεν θα μου λες εσύ τι θα σβήνω και τι όχι, άντε να πούμε.
Και δεν θα μου λες εσύ τι θα σβήνω και τι όχι, άντε να πούμε.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Οι διαχειριστες μπορουν να μου δωσουν εναν σοβαρο λογο που αφηνουν τα ποστ του βαρονου να δημοσιευονται; εχει καταντησει κουραστηκο και ενοχλητικο. ο καθενας μπορει να εκφρασει την γνωμη του αλλα οταν λεει ξεκαθαρα πως θα παρουν 200 ατομα απο κινητηκοτητα και 500 απο προκηρυξη και αυτος εξακολουθει να λεει πως ολοι θα ειναι απο κινητικοτητα κατανταει γελοιο και κουραστικο εγω μπαινω καθε μερα να διαβασω αν καποιος εχει καποιο νεο αναφορικα επι του θεματος και ειμαι αναγκασμενος να διαβαζω τα ηλιθια ποστ του παπατζα που μπηκε με σκοπο την παραπληροφορηση.greek_army του εχεις κανει 124234523 παρατηρησεις στις ποτε θα ηρεμησουμε?
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Καλα τα λεει ρε Greek ενα ανοητο παιδακι ειναι που δεν εχει τι να κανει και ζηλεύει επειδή προφάνως δεν έχει τη Δινατότητα να διεκδικήσει μια θεση σε καποια προκύριξη λέει οτι του κατέβει.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
Καλημέρα παιδιά... Καιρός ήταν να του πείτε καμιά κουβέντα γιατί παρόλες τις προειδοποιήσεις που του κάνατε δε άκουγε. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι?
-
Δεν υπάρχει λογική σ αυτήν την χώρα φίλε μου
-
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Πολύ ησυχία έπεσε παιδιά τι έγινε; Δεν έχουμε κάτι θετικό?
http://www.serrestv.gr/tv/article_read.php?a=6217
Παραθέτω τα νεότερα και αναμένουμε...
Παραθέτω τα νεότερα και αναμένουμε...
-
Πολύ υσηχία έπεσε παιδιά. Δεν κινείται τίποτα?
Γολγοθας αυτη η προκηρυξη δεν μπορω να καταλαβω που κολαει καθε φορα και δεν βγαινει... Οι εφημεριδες λεγανε οτι τις επομενες μερες θα βγει αλλα τιποτα...
-
Σωστά φίλε μου γολγοθάς. Λογικά μετά το πάσχα θα βγεί. Ελπίζω
- spiroulinos2
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Το Υπ. Διοικητικης Μεταρ. Ετοιμαζει τροποποιηση του μεσοπροθεσμου π λεει μη εισοδο στις ακαδιμιες σωματων ασφαλειας κατα τα ακαδημαικα ετη 13-15, σε μη εισοδο ενστολων! Ωστε να πιανει απαντες! Γι αυτο δν περνουν τους 725 για να τους ριξουν ακυρο οπως ακυρο θα ριξουν και στους σωφρονιστικους, οταν σας το ειχα γραψει παλιοτερα με βρισατε... :)
spiroulinos2 έγραψε:Το Υπ. Διοικητικης Μεταρ. Ετοιμαζει τροποποιηση του μεσοπροθεσμου π λεει μη εισοδο στις ακαδιμιες σωματων ασφαλειας κατα τα ακαδημαικα ετη 13-15, σε μη εισοδο ενστολων! Ωστε να πιανει απαντες! Γι αυτο δν περνουν τους 725 για να τους ριξουν ακυρο οπως ακυρο θα ριξουν και στους σωφρονιστικους, οταν σας το ειχα γραψει παλιοτερα με βρισατε... :)
Ξαναγράψε ρε αδερφέ τι θες να πείς γιατί δεν κατάλαβα χριστό. Τι σχέση έχουν οι "ένστολοι" με τους σωφρονιστικούς ; Μιλάμε για άλλα υπουργεία.
Θελω και μπορώ !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες