Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Apache »

310LELE έγραψε:
OMEGA έγραψε:Με 2490 εχω πιθανοτητες για την α κατηγορια;ειδικες δυναμεις/πολυτεκνεια/Α, Β, Γ Κατηγορια/Λοουερ/και απολυτηριο με βαθμο 11

αναφορικα με την πολυτεκνεια τα μορια τα παιρνεις ασχετος απο ορια ηλικιας τον τεκνων σωστα; Η υπαρχει οριο για το αν καποιος υπερβει καποια ηλικια καταργουνται τα μορια;

με 2490 σε προκ 500 ατομων ειναι καλα; Δεν ξερω και τη βαση...

Σε 500αρα προκηρυξη και με τα μορια στα ιδια επιπεδα με του 11 εχει καποιες ελπιδες για επιλαχων.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από dimitris mak »

Γιατι ποσο ηταν η βαση στην προκηρυξη με τα 500 ατομα και ποσο εφτασε να ειναι στο τελος;
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Apache »

Περυσι ο ν400 ειχε 2530.
Και το παλικαρι με 2490 και 11 απολυτηριο θα ηταν 494 θεση.
Τωρα το γεγονος οτι πολλοι απο αυτους περασαν στις αλλες προκηρυξεις δεν πηγαν καθολου, πηγαν και παρετηθηκαν μετα και μερικοι κοπηκαν ειναι αλλο θεμα.
Για αυτο και λεω οτι σε μια νεα 500αρα προκηρυξη αν κυμανθουν τα μορια στα ιδια επιπεδα εχει καποιες ελπιδες, γιατι θα πρεπει να κοπουν/δεν πανε γυρω στα 100 ατομα απο τα 400...
John88

Δημοσίευση από John88 »

ΣΤΡ (ΠΖ) έγραψε:Βασικα απο τεε β κυκλου πτυχιο εχω δεν εχω καποιο απολυτηριο ξεχωριστω. Αυτο απο οτι ξερω θεωρειτε κ σαν απολυτηριο. Ειπα επαλ γιατι τα τοτε τεε τα λενε τωρα επαλ κ απο οτι ξερω ειναι τα ιδια απο οσα μας ειχαν πει τοτε που απο τεε εγιναν επαλ. Δεν γνωριζα οτι πλεον στα επαλ δινουν κ πτυχειο κ απολυτηριο. Ευχαριστω για την πληροφορια αν κ απο την στιγμη που στα τεε εδιναν μονο πτυχεια κ δεν εχω καποιο ξεχωριστω απολυτηριο δεν μπορω να παω στην α κατηγορια αλλα κ παλι εχω κ λιγα μοριαΕικόνα

Αυτο φιλε μου δεν το καταλαβαινω πραγματικα διαφορα απολυτιριου και πτυχειου και εγω απο ΤΕΕ ειμαι κανονικα Β κυκλου και στην προκυρηξη ελεγε οτι επρεπε να ειμαστε στην Α! Ενας ανθρωπος να μας πει τι γινεται! Ευχαριστω απο τωρα για τυχων απαντησεις
νικος-θεσ

Δημοσίευση από νικος-θεσ »

Καλησπερα παιδια: Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 16,1, διπλωμα μηχανης, διπλωμα αυτοκινητου, λοουερ, τεκνο πολυτεκνης οικογενειας. Ποσα συγκεντρωνω περιπου; Ευχαριστω!
john

Δημοσίευση από john »

Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να βγαλω το ιεκ σωματων ασφαλειας και ποσο καιρο χρειαζεται ; Α και κατι αλλο εγω που εχω το τοικ advanced Ποσα μορια δινει ;
ευχαριστω!
ΣΤΡ (ΠΖ)

Δημοσίευση από ΣΤΡ (ΠΖ) »

Καλησπερα. Εχω πτυχειο Τεε β κυκλου αρα ειμαι κ στην Β κατηγορια η οποια ειναι κ χαντακομα εχω ακουσει... Πλεον ωμος τα Τεε εχουν γινει Επαλ κ ενω μας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο εχω ακουσει οτι δινουν μαζι με το πτυχειο κ απολυτηριο ξεχωριστω. Κ ετσι απο οτι εχω ακουσει μπαινεις Α κατηγορια. Αρα δεν ειναι το ιδιο οπως μας ελεγαν αφου δινουν κ απολυτηριο κ καποιος απο επαλ μπαινει Α κατηγορια ενω απο τεε με το πτυχειο στην Β. Αμα γνωριζει καποιος αφου μας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο. Μπορω να παω εκει που πηγαινα Τεε κ να ζητησω να μου βγαλουν κ απολυτηριο ωστε να εμπαινα Α κατηγορια. Αμα το γνωριζει καποιος αυτο αμα γινεται ας μου απαντησει. Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από john »

Οποιος ειναι απο επαλ μπαινει στην α κατηγορια; Δεν μπαινει στη β?
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Apache »

Ολα αυτα που ρωτατε ειναι χιλιοειπωμενα και τα γραφει μεσα η προκηρυξη, διαβαστε την.2 λεπτα δουλεια ειναι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΣΤΡ (ΠΖ) έγραψε:Καλησπερα. Εχω πτυχειο Τεε β κυκλου αρα ειμαι κ στην Β κατηγορια η οποια ειναι κ χαντακομα εχω ακουσει... Πλεον ωμος τα Τεε εχουν γινει Επαλ κ ενω μας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο εχω ακουσει οτι δινουν μαζι με το πτυχειο κ απολυτηριο ξεχωριστω. Κ ετσι απο οτι εχω ακουσει μπαινεις Α κατηγορια. Αρα δεν ειναι το ιδιο οπως μας ελεγαν αφου δινουν κ απολυτηριο κ καποιος απο επαλ μπαινει Α κατηγορια ενω απο τεε με το πτυχειο στην Β. Αμα γνωριζει καποιος αφου μας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο. Μπορω να παω εκει που πηγαινα Τεε κ να ζητησω να μου βγαλουν κ απολυτηριο ωστε να εμπαινα Α κατηγορια. Αμα το γνωριζει καποιος αυτο αμα γινεται ας μου απαντησει. Ευχαριστω.

για να πάρεις απολυτήριο από ΕΠΑΛ θα πρέπει να ξανά πας σχολείο, τώρα δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να αρχίσεις από την Α λυκείου η από την Β...

όποιος το γνωρίζει ας στο επιβεβαιώσει, αλλιώς πήγαινε και ρώτα σε ένα σχολείο
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από toro »

Απο τεε για να παρεις κ απολυτηριο βρισκεις συναφει ιδικοτητα με αυτη που ειχες και κανεις ολα τα μαθηματα και γενικης παιδειας δηλαδη και παιρνεις και πτυχιο ξανα και απολυτηριο σε ενα χρονο! Αν παρεις διαφωρετικη ιδικοτητα κανεις 2 χρονια.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

νικος-θεσ έγραψε:Καλησπερα παιδια: Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 16,1, διπλωμα μηχανης, διπλωμα αυτοκινητου, λοουερ, τεκνο πολυτεκνης οικογενειας. Ποσα συγκεντρωνω περιπου; Ευχαριστω!

2310 στην α
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

toro εσύ πόσα έχεις; Μόρια...
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Τι να πω ρε παιδια πριν 3-4 χρονια η βασεις ηταν 2300-2400 στην α και τωρα με 2500 μπαινουμε τσιμα τσιμα. Κριμα.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

D.Y.K έγραψε:toro εσύ πόσα έχεις; Μόρια...

2780 στην Β..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες