OMEGA έγραψε:Με 2490 εχω πιθανοτητες για την α κατηγορια;ειδικες δυναμεις/πολυτεκνεια/Α, Β, Γ Κατηγορια/Λοουερ/και απολυτηριο με βαθμο 11
αναφορικα με την πολυτεκνεια τα μορια τα παιρνεις ασχετος απο ορια ηλικιας τον τεκνων σωστα; Η υπαρχει οριο για το αν καποιος υπερβει καποια ηλικια καταργουνται τα μορια;
με 2490 σε προκ 500 ατομων ειναι καλα; Δεν ξερω και τη βαση...
Σε 500αρα προκηρυξη και με τα μορια στα ιδια επιπεδα με του 11 εχει καποιες ελπιδες για επιλαχων.
Περυσι ο ν400 ειχε 2530. Και το παλικαρι με 2490 και 11 απολυτηριο θα ηταν 494 θεση. Τωρα το γεγονος οτι πολλοι απο αυτους περασαν στις αλλες προκηρυξεις δεν πηγαν καθολου, πηγαν και παρετηθηκαν μετα και μερικοι κοπηκαν ειναι αλλο θεμα. Για αυτο και λεω οτι σε μια νεα 500αρα προκηρυξη αν κυμανθουν τα μορια στα ιδια επιπεδα εχει καποιες ελπιδες, γιατι θα πρεπει να κοπουν/δεν πανε γυρω στα 100 ατομα απο τα 400...
ΣΤΡ (ΠΖ) έγραψε:Βασικα απο τεε β κυκλου πτυχιο εχω δεν εχω καποιο απολυτηριο ξεχωριστω. Αυτο απο οτι ξερω θεωρειτε κ σαν απολυτηριο. Ειπα επαλ γιατι τα τοτε τεε τα λενε τωρα επαλ κ απο οτι ξερω ειναι τα ιδια απο οσα μας ειχαν πει τοτε που απο τεε εγιναν επαλ. Δεν γνωριζα οτι πλεον στα επαλ δινουν κ πτυχειο κ απολυτηριο. Ευχαριστω για την πληροφορια αν κ απο την στιγμη που στα τεε εδιναν μονο πτυχεια κ δεν εχω καποιο ξεχωριστω απολυτηριο δεν μπορω να παω στην α κατηγορια αλλα κ παλι εχω κ λιγα μορια
Αυτο φιλε μου δεν το καταλαβαινω πραγματικα διαφορα απολυτιριου και πτυχειου και εγω απο ΤΕΕ ειμαι κανονικα Β κυκλου και στην προκυρηξη ελεγε οτι επρεπε να ειμαστε στην Α! Ενας ανθρωπος να μας πει τι γινεται! Ευχαριστω απο τωρα για τυχων απαντησεις
Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να βγαλω το ιεκ σωματων ασφαλειας και ποσο καιρο χρειαζεται ; Α και κατι αλλο εγω που εχω το τοικ advanced Ποσα μορια δινει ; ευχαριστω!
Απο τεε για να παρεις κ απολυτηριο βρισκεις συναφει ιδικοτητα με αυτη που ειχες και κανεις ολα τα μαθηματα και γενικης παιδειας δηλαδη και παιρνεις και πτυχιο ξανα και απολυτηριο σε ενα χρονο! Αν παρεις διαφωρετικη ιδικοτητα κανεις 2 χρονια.