Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Ενισχυση με ακομα 1000 αστυνομικους αμεσα. Αυτο ειναι ελπιδοφορο μηνυμα νομιζω
!

Μηπως εννοει ομως 1000 θα προσθεσει στην διας; Απο τους υπαρχοντες αστυνομικους?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Αυτο ακριβώς εννοέι.
πράγματι τον τελευταίο καιρό η δίας έχει πέσει αισθητά.
πράγματι τον τελευταίο καιρό η δίας έχει πέσει αισθητά.
Εεεε τοτε να παρει καινουργιους...
Πρεπει να ομολογησω οτι πανω στον αρχικο μου ενθουσιασμο δεν το σκεφτηκα αυτοtoro έγραψε:Μηπως εννοει ομως 1000 θα προσθεσει στην διας; Απο τους υπαρχοντες αστυνομικους;

Η αληθεια ειναι οτι οντς η διας επεσε σε θεμα προσωπικου απο κει και περα αν θα την ενισχυσει με ηδη υπαρχοντες αστυνομικους η με νεα μελη θα δειξει... Περναει σιγα σιγα ο καιρος ηδη μπηκαμε στο μαρτη λιγη υπομονη και ολα θα γινουν. Βαση των τελευταιων ετων θα παρει και φετος φρουρους!
500 ατομα δεν βγαζει... Δεν τους συμφερει... Τωρα... Εγω ακουσα για 800... Αλλος εχει πει για 1500 (μακαρι να βγαλει για 1500) πιστευω οτι θα βγει αλλα θα γινει ΧΑΜΟΣ γιαυτο πρεπει να μαζεψουμε οσο το δυνατον περισσοτερα χαρτια γιατι προβλεπω Εκτόξευση Βασεων! Μηπως εχει ακουσει κανεις τιποτα για καμια αλλαγη; Να προσθεσουν κανενα skill (Η/Υ η κατι) η αν παιζει να ριξουν το οριο ηλικειας;
Εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι για καποια αλλαγη. Δεν πιστευω να αλλαξει τιποτα! Και εγω νομιζω πως οταν θα βγει η προκυρηξη θα εχουμε ρεκορ συμμετοχης!
Δεν αλλαζει κατι στην προκηρυξη παιδεια. Παντως και με την βαση δεν θα ανεβει πολυ γιατι με τοσες προκηρυξεις που βγηκαν το 11 εχουν αποροφηθει τα πολλα μορια!
Σιγά μην έχει ρεκόρ συμμετοχής... Με 500 ευρω και πολλά λέω, ποιος πάει να γίνει ειδικός φρουρός
nikos έγραψε: Με 500 ευρω και πολλά λέω, ποιος πάει να γίνει ειδικός φρουρός
Πάρα πολλοί.
Μονο 17000 προσπαθησαν στην τελευταια... Αν αυτο σου φαινετε μικρος αριθμος...
Ο βασικος ειναι 300, με 500 θα εισαι πασας
Μηπως γνωριζεται παιδια αν θα βγει προκηρυξη μετα απο οσα υποθηκαν απο τον εκαστοτε υπουργο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Θα βγει καποτε, αλλα το θεμα ειμαι ποτε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες