Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2010);
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Γιατι θα μας τα παρουνε αμα ειναι μαυρα δηλαδη; Ελεος. Οποιος βρει χακι καλα ειναι αλλιως οτι βρεις, ετσι και αλλιως τα εσωρουχα δε θα τα δει και κανεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Τα διαβασα μν ανχωνεσε greek_army, οπως διαβασα και στους κανονες του φορουμ οποια ερωτηση δεχετε απο το φορουμ... Η μαγκια π παιζεις δεν ειναι ωραια για ζωγραφιωτη... Και την παιζεις μεσα απο το φορουμ; Τοσο μαγκας εισαι; Απαντα στις ερωτησεις η κανε οτι αλλο θες χωρις σχολιακα παλικαρα greek_army... Εφοσον μιλαμε ωραια μιλα και εσυ ωραια εδω... Αγορακι κλπ... σε σεβοντε να σεβεσε...
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Greek_Army πιστεύω οτι δεν έχεις δίκιο! Όσο και να θές να μάθεις κάτι,35 σελίδες είναι πολλές! Δεν γίνεται να τις διαβάσεις όλες! Αν δούλευε η αναζήτηση, τοτε, οκ, το ψάχνεις και το βρίσκεις, αλλά εγω προσωπικά δεν εχω καταφέρει να βρώ κατι μεσω της αναζήτησης. Δίκιο έχει ο zarko που λέει οτι αφού κάνεις τον κόπο, απάντησε και για εμάς τους νέους! Λιγότερες λέξεις θα έγραφες! Πάντως μην αρπάζεστε έτσι...
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Για τα εσώρουχα και τις κάλτσες ξέρω οτι εφόσον δεν φαίνονται, εντάξει. Για τα αθλητικά παπούτσια θα ήθελα κι εγω να μάθω...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Είναι πολλές αλλά είναι το πολύ 10-15 λεπτά χρόνος. Δεν είμαι απότομος δεν αρπάζομαι και εγώ παλιά απλό μέλος ήμουνα και καταδεχόμουνα και σεβόμουνα αυτά που μου λέγανε οι διαχειριστές. Λοιπόν αθλητικά παππουτσιά σας δίνουνε και δυστηχώς δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας στην γυμναστική.(τουλάχιστον αυτό είδα εγώ). Μου έχει συμβεί σε επιθεώρηση ο διοικητής να κοιτάει τις κάλτσες μου και την φανέλα από μέσα για να δει αν είμαι "προβλεπόμενος"
...
...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Βλεπεις που αν θελεις απαντας και εισαι και φιλικος με τις απαντησεις κλπ;^^σε ευχαριστω πολυ !
Μπορει οι ερωτησεις που εκανα να ειχα χαζες και να ξαναειπωθηκαν αλλα θα ο οποιοσδηποτε θα ηθελε να εχει μια απαντηση στις ερωτησεις του κ ας ειναι κ παρομοιες !
δηλαδη μπαινουμε με παπουτσια δικα μας πολιτικα τοτε αφου μας δινουν αυτοι (ρωτησα επειδη το σημειωμα ελεγε οτι θελει παπουτσια)
Ευχαριστω για τις απαντησεις !
Μπορει οι ερωτησεις που εκανα να ειχα χαζες και να ξαναειπωθηκαν αλλα θα ο οποιοσδηποτε θα ηθελε να εχει μια απαντηση στις ερωτησεις του κ ας ειναι κ παρομοιες !
δηλαδη μπαινουμε με παπουτσια δικα μας πολιτικα τοτε αφου μας δινουν αυτοι (ρωτησα επειδη το σημειωμα ελεγε οτι θελει παπουτσια)
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
zarko έγραψε:δηλαδη μπαινουμε με παπουτσια δικα μας πολιτικα τοτε αφου μας δινουν αυτοι (ρωτησα επειδη το σημειωμα ελεγε οτι θελει παπουτσια)
Τα αθλητικά που σου δίνουν μέσα είναι για την γυμναστική. Άλλο εάν δεν θα τα φορέσεις. Άλλωστε οι περισότεροι τα δικά τους χρησιμοποιούν.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Nassos έγραψε:zarko έγραψε:δηλαδη μπαινουμε με παπουτσια δικα μας πολιτικα τοτε αφου μας δινουν αυτοι (ρωτησα επειδη το σημειωμα ελεγε οτι θελει παπουτσια)
Τα αθλητικά που σου δίνουν μέσα είναι για την γυμναστική. Άλλο εάν δεν θα τα φορέσεις. Άλλωστε οι περισότεροι τα δικά τους χρησιμοποιούν.
ελα ρε. Εμάς δεν μας αφήνανε.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Πριν 3 χρόνια κάθε πρωϊ που έβλεπα τους Πεζοναύτες να κάνουν πρωϊνή γυμναστική φοράγαν τα δικά τους παπούτσια και σορτς.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Nassos έγραψε:Πριν 3 χρόνια κάθε πρωϊ που έβλεπα τους Πεζοναύτες να κάνουν πρωϊνή γυμναστική φοράγαν τα δικά τους παπούτσια και σορτς.
σώπα ρε. Μονό εγώ την πάτησα και φορούσα τα γιωτοπάππουτσια
- yandr
- Στρατάρχης
- Επικοινωνία:
Γιατί δεν δουλεύει η αναζήτηση;johnk έγραψε:Αν δούλευε η αναζήτηση, τοτε, οκ, το ψάχνεις και το βρίσκεις, αλλά εγω προσωπικά δεν εχω καταφέρει να βρώ κατι μεσω της αναζήτησης.
Τι έψαξες και δεν βρήκες;
Δεν είναι ρητορικό ερώτημα, με ενδιαφέρει.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Επικοινωνία:
Πιστευετε οτι χρειαζεται ενα ακομα σετ χιτωνιου/παντελονιου;
Αν ναι, επειδη σκεφτομαι την αγορα τους (για μετα την εκπαιδευση) ποιο απο πχ αυτα http://shop.army-market.gr/index.php?cPath=21_33
πιστευετε οτι ειναι οκ;
Αν ναι, επειδη σκεφτομαι την αγορα τους (για μετα την εκπαιδευση) ποιο απο πχ αυτα http://shop.army-market.gr/index.php?cPath=21_33
πιστευετε οτι ειναι οκ;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Αρκεί να είναι rip-stop. Πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα είναι. Βέβαια να ξέρεις ότι υπάρχουν διαφορετικές στολές για χειμώνα και καλοκαίρι.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Επικοινωνία:
TΩρα μιας και μπαινουμε Δ Εσσο μας χορηγουν μονο με τη χειμερινη η και με τη θερινη στολη;
Ποια απο αυτες στο link ειναι ιδιες με τις χορηγουμενες;
Ποια απο αυτες στο link ειναι ιδιες με τις χορηγουμενες;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
1) Πάντα σου δίνουν χειμερινή και θερινή. Παίζει στο χαμό που γίνεται την ημέρα της κατάταξης να σου δώσουν ό, τι να'ναι.
2) Με εξαίρεση τις "ψηφιακές" και αυτές που λένε "ACU", όλες οι άλλες είναι ίδιες. Άλλωστε ο Ελληνικός Στρατός παίρνει από διάφορους προμηθευτές.
2) Με εξαίρεση τις "ψηφιακές" και αυτές που λένε "ACU", όλες οι άλλες είναι ίδιες. Άλλωστε ο Ελληνικός Στρατός παίρνει από διάφορους προμηθευτές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες