Απαλλαγή Ι5 για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από giannismar »

Θα σε παραπεμψουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο για εξεταση
Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από kostas888 »

Φίλε Νίκο όπως τα λες σίγουρα θα πάρεις αναβολή διαρκειας 1 έτους το πολυ 2. Εχε μαζί σου και γνωμάτευση του γιατρού που σε παρακολουθεί όταν περάσεις από επιτροπή απαλλαγών σε κάνα μήνα.
quest

Δημοσίευση από quest »

TΕλικά με Ι5Ψ εχεις ή όχι πρόβλημα με διπλωμα οδηγησης;Ευχαριστω

Τενεκές
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Τενεκές »

Πρόβλημα με δίπλωμα οδήγησης; Πρώτη φόρα το ακούω αυτό. Αν το κράτος εξισώνει τους πάσχοντες από κάποια ψυχιατρικονευρολογική ασθένεια με το να βγήκες μόλις από τον κόσμο του grand theft auto μπορεί. Αλλά μάλλον πλακίτσα θα κάνεις;
Τενεκές
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Τενεκές »

Matteo - Κανονικότατα χαρτί παρουσίασης. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είναι διαφορετικά;

Supermelons - Χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Ότι το θέλουν τι δηλαδή στο σύλλογο; Να δούνε αν έχεις τελειώσεις με τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις; Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια, αλλά μου φαίνεται περίεργο, καλυτερα να σε διαφωτίσει κάποιος που να έχει γνώση επί του θέματος.

valkyrion
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από valkyrion »

quest έγραψε:TΕλικά με Ι5Ψ εχεις ή όχι πρόβλημα με διπλωμα οδηγησης;Ευχαριστω

Είμαι 30 έχω δίπλωμα από το 2006 και πήρα απαλλαγή από το 2011. Οδηγάω με χουνε γράψει κλήση και ποτέ δεν με ζητήσανε χαρτί στρατού. Σε κάλυψα?

Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Καλησπέρα σας... Ξερει κανεις επιπτώσεις για ι5 ψυχολογικό;
Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

Παιδιά καλησπερα και από εμένα.. θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί έψαξα στο φορμου και δεν βρήκα κάτι.. είμαι κάτοχος επαγγελματικου διπλώματος.. σε περιππερί που πάρω ι5 ψυχολογικό μπορούν να μου το αφερεσουν;
P27

Δημοσίευση από P27 »

Χαίρετε και απο εμένα,

Θα είμαι σύντομος. Έχω ιστορικό ιδεοψυχαναγκαστικής, αγχώδους διαταραχής και προτίθεμαι να διεκδικήσω Ι5. Η ψυχιατρος μου μου έχει ήδη γράψει σχετικό σημείωμα. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ενδέχεται αν οι ψυχίατροι του στρατού δεν ''πειστούν'' να με υποχρεώσουν να νοσηλευτώ σε κλινική του στρατού; Γιατι κατι τέτοιο μου είπε η γιατρός μου. Αν ναι, για πόσο ενδεικτικά; Και επίσης σε υποχρεώνουν να πάρεις φάρμακα:; Γιατι για παράδειγμα εγω αυτηήν την περίοδο δεν λαμβάνω αγωγή και φοβάμαι μην καταλήξω δεμένος σε κανένα κρεβάτι και ζόμπι απο τα φάρμακα οπως στις ταινίες. Βοήθεια! Πείτε μου οτι δεν είναι έτσι! Έχω φρικάρει, δεν ξέρω τί να κάνω:! Δεν θέλω να υπηρετής! Δεν μπορώ να υπηρετήσω! Δεν θέλω ψυχιατρείο (ποτέ δεν έχει χρειαστεί να νοσηλευτώ στην πραγματική μου ζωή, απλά αγωγή και ψυχοθεραπεία απλά τώρα που πλησιάζει η θητεία γιατι μόλις έληξε η αναβολή μου έχω πάθει αμοκ!).

P

Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Jay27 »

Η συμπλήρωση 2 ετών αναβολής είναι απαραίτητη για την απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους; Μπορώ να κινηθώ απευθείας για την απαλλαγή μέσω φρουραρχείου λόγω αγχώδους διαταραχής σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή; Αν γίνεται γιατι να περιμένω 2 έτη. Παρουσιάζομαι με την Β ΕΣΣΟ. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Ναι είναι απαραίτητη, δυστυχώς δεν δίνουν απαλλαγή αμέσως.

Βέβαια ενδέχεται να σου δώσουν αμέσως 2 χρόνια αναβολής άρα εσύ απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή 2 χρόνια και μετά να πας να πάρεις την οριστική απαλλαγή.

Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Τελικα πηρες την απαλλαγη;
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Γεια σας και παλι! Περασαν κιολας 2 χρονια απο τοτε που εγραφα αν θα καταφερνα τελικα να παρω αναβολη αρχικα... κατι που οντως εγινε αφου ο στρατιωτικος γιατρος μου χορηγησε απευθειας 2ετη αναβολη! Τον επομενο μην ληγει η αναβολη μου και θα ερθει και η στιγμη να πρεπει να παρουσιαστω πραγμα που δεν θα κανω καθως θα ακολουθησω την διαδικασια μεσω φρουραρχειου! Το θεμα ειναι οτι ναι πηρα πολυ ευκολα αναβολη καθως η γιατρος μου ειχε γραψει στο χαρτι που παρουσιασα οτι επασχα απο καταθλιπτικη διαθεση ανηδονια απο εντονες αγχωδεις εκδηλωσεις και προβολες πανικου, αλλα θα ειναι το ιδιο ευκολο να παρω απαλλαγη; Με παρακολουθει ψυχιατρος και παιρνω αγωγη με espoza-clonotril-SEROQUEL τα οποια κατα σειρα ειναι αντικαταθλιπτικο-αντιεπιληπτικο-αντιψυχωσικο δεν βγαινω ουτε απο το σπιτι μου καθως εχω εντονο αισθημα μοναξιας και αγχους οταν εκτιθομαι σε πολυ κοσμο!! θα μπορεσω λετε με τετοια φαρμακα να παρω ευκολα την απαλλαγη; Παρακαλω απαντηστε μου...
Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από kostas888 »

Νίκο με παρόμοια συμπτώματα(καταθλιπτικά επεισόδια, έντονα ψυχοσωματικά και ελαφριάς μορφής σχιζοφρένειας)και ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή σε συνδυασμό με ψυχοθεραπείες πήρα απαλλαγή. Η διαδικασία στην περίπτωση μου ήταν πολύ εύκολη. Στην επιτροπή το μόνο που με ρώτησαν είναι αν έχω χαρτί από τον γιατρό που με παρακουλουθει, που ειχα. Το διαβάσανε και μου είπαν εγκρίνεται. Ολο αυτό σε ένα-δύο λεπτά το πολύ. Οποτε δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα ως προς την απαλλαγη. Τώρα δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πάνω σε τι επιτροπή θα πέσεις την ημέρα που θα πας εσύ. Μπορει ας πούμε να είναι λίγο πιο σχολαστική και να κάνει καμία ερώτηση παραπάνω.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Κωστας888 ευχαριστω για την απαντηση σου!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης