Μείωση θητείας (2009)
Μείωση θητείας (2009)
Δεν ξερει κανεις ρε παιδια;
Μείωση θητείας (2009)
Κοίταξε να δεις, έχω την εντύπωση οτι όσοι δικαιούνταν 9μηνη θητεία όταν η θητεία ήταν 12μηνη τώρα δικαιούνται 8 μήνες. Είμαι σίγουρος γιατί είμαι προστάτης και ρώτησα στην στρατολογία. Άρα θα κάνεις 8 μήνες.
Μείωση θητείας (2009)
Ναι ειναι σίγουρο, εγώ έχω 2 αδερφές και έχω χάσει τον πατέρα μου. Με τα παλιά δεδομένα έκανα 9μηνο τώρα που είναι 9μηνο κάνω 8μηνο. Πήγα πριν καμια βδομάδα να κοψω την αναβολή για να μπω Νοέμβρη και αυτά που σας λέω ακριβώς μου είπανε.
Μείωση θητείας (2009)
Τελικα το εξαμηνο παραμενει εξαμηνο ή θα υπαρξει καποια μειωση και για αυτη την κατηγορια;
Μείωση θητείας (2009)
Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Περασα φετος περιωδευον και δηλωσα ΟΥΚ αλλα εβαλα και 9μηνη θητεια, μετα εμαθα οτι ηθελε 12μηνη. Πηρα τηλεφωνο στην στρατονομια και μου ειπαν οτι παρουσιαζομαι τον φεβρουαριο. Τωρα που εγινε ο νομος για 9μηνη θητεια υπαρχει πιθανοτητα να με παρουνε; Περιμενω απαντηση. Ευχαριστω
Μείωση θητείας (2009)
Από το 2004 ΟΥΚ πάνε μόνο Μόνιμοι.
- D.S.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Μείωση θητείας (2009)
Όπως Σωστά λέει και ο Nassos στα ΟΥΚ μπαίνουν μόνιμοι και όχι κληρωτοί!ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Περασα φετος περιωδευον και δηλωσα ΟΥΚ αλλα εβαλα και 9μηνη θητεια, μετα εμαθα οτι ηθελε 12μηνη. Πηρα τηλεφωνο στην στρατονομια και μου ειπαν οτι παρουσιαζομαι τον φεβρουαριο. Τωρα που εγινε ο νομος για 9μηνη θητεια υπαρχει πιθανοτητα να με παρουνε; Περιμενω απαντηση. Ευχαριστω
Όσο για το 12μηνο θέλω να μάθω και εγώ!
Άλλαξε και στις ΕΙΔ. ΔΥΝ. Η θητεία δηλαδή 9μηνο Ή έμεινε 12μηνη όπως ήταν;
Μείωση θητείας (2009)
Επειδή το 9μηνο θα εφαρμοσθεί πρώτη φορά τώρα τον αύγουστο δεν έχετε παρά να δείτε τι μέλει γενέσθαι μέσα.D.S. έγραψε:Όσο για το 12μηνο θέλω να μάθω και εγώ!ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:
Άλλαξε και στις ΕΙΔ. ΔΥΝ. Η θητεία δηλαδή 9μηνο Ή έμεινε 12μηνη όπως ήταν;
Μείωση θητείας (2009)
Γεια σας! θα δωσει καποιος μια απαντηση οσον αφορα τν θητεια! εκανα 12 μηνες, τωρα εγινε 10μηνο και ακουω τωρα τελευταια οτι μπορει να γινει και 9μηνο!
ισχυει το 9μηνο τελικα για αυτους που θα κανουν 12μηνο; Παιδια θελω μια πληρες απαντηση γιατι με εχουν μπερδεψει...
φιλικα,
αγγελος!
ισχυει το 9μηνο τελικα για αυτους που θα κανουν 12μηνο; Παιδια θελω μια πληρες απαντηση γιατι με εχουν μπερδεψει...
φιλικα,
αγγελος!
Μείωση θητείας (2009)
Φίλε μην μπερδεύεσαι άδικα. Όσοι έκαναν πρίν 12μηνο με το νέο νόμο τώρα θα κάνουν 9μηνο.
ΥΓ : Και εγώ 12μηνο έκανα.

Μείωση θητείας (2009)
NAI AΛΛA EΓΩ EIMAI HΔH ΣTO ΣTPATO ME THN ΣΕΙΡΑ MAIOY Β EΣΣΟ 2009.KAI ΑΚΟΥME OTI ΘA KANOYME ΕΝΝΕΑ MHNEΣ KAI EMEIΣ. ΙΣΧΥEI
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Μείωση θητείας (2009)
Cuervo έγραψε:Απλα οποιοι δεν ειχαν τιποτα αλλο στην ζωη τους μπηκαν στον στρατο και oταν βγηκαν νομιζαν οτι ηταν ο Ραμπο... Σοβαρευτειτε λιγο! Δεν γινατε στρατιωτες καθαριζοντας τουαλετες. Χαμενος χρονος ηταν! Αν θελετε στρατιωτικη εκπαιδευση παιξτε Call Of Duty.

Εγω μπαινω στις 20 (αυγουστου) κ απ'οτι καταλαβα ειμαι 9μηνο! Καλη τυχη με τις λεπτομεριες σε ολους μας!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Μείωση θητείας (2009)
εσεις θα κανετε 10μηνο φιλε μου...AΓΓEΛOΣ έγραψε:NAI AΛΛA EΓΩ EIMAI HΔH ΣTO ΣTPATO ME THN ΣΕΙΡΑ MAIOY Β EΣΣΟ 2009.KAI ΑΚΟΥME OTI ΘA KANOYME ΕΝΝΕΑ MHNEΣ KAI EMEIΣ. ΙΣΧΥEI
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες