Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Violent έγραψε:Αλλο ειπα εγω και αλλο καταλαβατε εσεις αλλα οκ δεν σας χαλαω το ονιρο σας.

Δε μας το χαλας.
Πηραμε πουλαδα εμεις.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Violent »

Μπραβο που την πειρες οπως και χιλιαδες αλλα παιδια φυσικα (με διαφορους τροπους) απλα εγω ειπα οτι δεν καταλαβες τη ειπα και αρχισατε να λετε διαφορα. Τωρα αμα διαφονεις πως παει ο καθε ενας Ε. Δ τοτε τη να σε πω ζεις σε αλλη χωρα μαλλων και οχι στην ελλαδα. Εγω ειπα πως τις Ε. Δ τις εχουν κανει να ντρεπεσε να πας αφου παει το καθε βισμα και ο καθε μπουλουκος.
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Αυτο φυσηκα δεν σημενει πως δεν ηπαρχουν και αξεια παιδια!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε violent αν ντρέπεσαι να πας στις ειδικές δυνάμεις επειδή θεωρείς ότι πάνε παιδιά που δεν αξίζουνε. Τότε μην πας
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Ρε φιλε γιατι λες οτι θελεις; Ε;
διαφονεις οτι πανε ατομα που δεν πρεπει; Που βαζουν βιζμα;
εγω θα παω και οχι (σε ληγες μερες) με βιζμα.
απλα λεω πως ειναι ντροπη να πηγενουν παιδια που το αξιζουν και να βλεπεις και διπλα τους αλλους φλορους να κολοβαρανε γιατι μπηκαν με βισμα η να σε καθηστερουν σε ασκηζεις. Εχω αδεφω ξαδερφο και ειχα και φιλο που ειχαν τυχει σε τετοιους *****. Εχω αδικο σε αυτο;
αυτο ειπα τπτ αλλο.
ειπαμε να λεμε τις αληθειες
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε μου εσύ πηγαίνεις για την πάρτυ σου... Εικόνα
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Αυτο ειναι το μονο σηγουρο πας γιατι το γουσταρεις και το θες μεσα απο την ψυχη σου και οχι για να λες οτι πηγα και να το παιζεις καποιος.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Violent έγραψε:Αυτο ειναι το μονο σηγουρο πας γιατι το γουσταρεις και το θες μεσα απο την ψυχη σου και οχι για να λες οτι πηγα και να το παιζεις καποιος.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από fideas emk »

Στην μπανανοελλάδα αδερφε έτσι γίνονται. Το ***** το είναι οτι δεν τ'αλλαζουμε γιατι δεν παιζει ρευστο και γιατι παιζει βολεμα. Αμα ο ανθρωπος γινει γαλονας... Πανε περιπατο αυτα. Αν αυτος που αποφασιζει δεν γουσταρει. Τελος... Πχ αν ο ταξ των καταδρομων δεν πηγαινε με χιλια την Ε ΜΚ ακομα θα βγαιναμε μια φορα καθε 2ο μηνα (ή τελος παντων οι ΚΔ που ειναι μεσα τωρα). Προλαβα να δω νεο που απο κει που πηγαινε σειρά μου 33 μερες μεσα να ακουσω απο νεο πριν φυγω οτι εβγαινε και 3 εξω 1 μεσα! Αυτο ειναι βελτιωση (μικρη βεβαια αλλα ολα μετρανε). Γιατι; Γιατι ο τσιφ των ΚΔ γουσταρε να φτιαξει τα πραματα. Αν γουσταρανε και οι σκεμπεδες απο πανω και επιλογη πιο σοβαρη θα χαμε και απο ολα. Και δε θα παιρνε μπερε ο 1 στους 3 (αντε βαλε ο ενας στους 2 αν βαλεις και Δοκιμους οδηγους Και μαγειρες που φυγανε πριν τα πεν) οπως οταν ειμουνα εγω αλλα ουτε ο ενας στους 10... Ελαχιστα σκοπετα. Περισσοτερα τρεξιματα και κυριως ασκησεις. Αυτο που λειπει ειναι καλυτερη εκπαιδευση. Απο γυμναστικη αν αυτο ς ανησυχει. Αν πας σε καλη μοναδα θα ναι καλα. Ολο το ζητημα ειναι η εκπαιδευση. Και να μη χανεται γιατι βαρας σκοπετο 6- 15 ωρες την ημερα. Παντως για να λεμε και την αληθεια τελικα μενουν στους καταδρομεις ατομα που μπορουνε. ΓΕΝΙΚΑ. Μη κατηγορεις το μπουλουκο που παει... Μονο το βυσμα. Που μενει ενω δε μπορει γιατι τον βολευει εκει. Οπως γιοι δημαρχων, επιχειρηματιων κτλ κτλ γιατι τους βολευει. Στο ΛΥΒ στο Πευκο για καμια 10 μερες δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑΣ εξοδουχος πλην ενος που ηταν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εξω. Τον τυπο δεν τον ειδαμε παρα μονο την τελευταια μερα... Για ξυλικια ηταν... Και εχει πλακωθει κοσμος για αυτα. Ο συγκεκριμενος ηταν καλο παιδακι. Εγω προσωπικα αδιαφορουσα... Αλλα υπηρχαν περιπτωσεις οπου βυσμα απο τη σκοπια επαιρνε τηλεφωνο ενω ειχε ηδη υπηρεσια και επαιρνε τη θεση εξοδουχου Παρασκευη ενω ειχαν βγει τα ονοματα και του λεγανε του αλλου τελευταια στιγμη οτι δε βγαινει ωστε να (ξανα) γει το βυσμα. Τον εψαχνε σε Ολο το στρατοπεδο μετα βεβαια... Αλλα τι να το κανεις...

Οσο για το μπουλουκο. Κι εγω διαφωνω. Αλλα και συμφωνω. Αμα το λεει η καρδια σου ποσως με ενδιαφερει ποσες γραμμωσεις εχεις στην κοιλια ή αν κανεις 20 ή 100 καμψεις. Σειρά μου φιλαρακι που ηταν 90 κιλα 1.70 εληξε 70 κιλα και ηταν απο τους πιο γρηγορους στο στιβο μαχης και εβγαζε ολο το προγραμμα κανονικα και με το νομο...

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Violent έγραψε:Ρε φιλε γιατι λες οτι θελεις; Ε;
διαφονεις οτι πανε ατομα που δεν πρεπει; Που βαζουν βιζμα;
εγω θα παω και οχι (σε ληγες μερες) με βιζμα.
απλα λεω πως ειναι ντροπη να πηγενουν παιδια που το αξιζουν και να βλεπεις και διπλα τους αλλους φλορους να κολοβαρανε γιατι μπηκαν με βισμα η να σε καθηστερουν σε ασκηζεις. Εχω αδεφω ξαδερφο και ειχα και φιλο που ειχαν τυχει σε τετοιους *****. Εχω αδικο σε αυτο;
αυτο ειπα τπτ αλλο.
ειπαμε να λεμε τις αληθειες

Με αυτον που μένει πίσω στις ασκήσεις 8α πολεμήσεις μαζί κομμανταρα μου.
Αυτον εσυ πρεπει να τον παρεις απ το χερι και να τον βοηθήσεις, στην πορεια που θα κοβεται να τον σπρώξεις...
Αυτος ειναι που θα κανει την υπηρεσια οταν εχεις αναγκη να βγεις και αυτος ειναι που οταν αρρωστησεις θα ειναι διπλα σου.
Αυτος θα γίνει καλυτερος με το καιρο. Εσυ ποτε...
Αυτος θα τα χασει τα κίλα μετα απο λιγους μήνες... Εσυ δε θα βοηθησεις ποτε κανεναν.
Παντου υπαρχουν ατομα που δεν αξιζουν και ατομα που αξιζουν.
Μονο και μονο που σε ενδιαφερει το θεμα αυτο πας για βγαινεις και να λες οτι εισαι ειδικες δυναμεις.
Δε πας να το κανεις γιατι σ' αρεσει.
Δεν θελουν τετοιους εκει μεγαλεεε...
Ψυχή και σώμα εκει.
Οχι πουλάδα και Ο ΓΑΜΑΤΟΣ.

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Γεια σας παιδια. θελω πολυ να παω αλεξιπτωτιστης, απο φυσικη κατασταση που χρειαζεται ειμαι σε κατασταση πολυ καλη και ψυχολογικα ετοιμος. το θεμα ειναι αν μπορω να μπω η θελει κανα μεσον, αν ξερει κανενας σε γενικες γραμμες τι παιζεται για να με παρουν θα σας ημουν υποχρεος.
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

κωστας έγραψε:Γεια σας παιδια. Θελω πολυ να παω αλεξιπτωτιστης, απο φυσικη κατασταση που χρειαζεται ειμαι σε κατασταση πολυ καλη και ψυχολογικα ετοιμος. Το θεμα ειναι αν μπορω να μπω η θελει κανα μεσον, αν ξερει κανενας σε γενικες γραμμες τι παιζεται για να με παρουν θα σας ημουν υποχρεος.
ειναι συγκυριακο, κυριως εχει να κανει με το ποσα ατομα ζητανε, οσο πιο πολυ γυμνασμενος εισαι βοηθαει (τρεξιμο κυριως) μιας και ειναι το μονο κριτιριο, Εκτος απο το βισμα βεβαια
GreekSoldier
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GreekSoldier »

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:
κωστας έγραψε:Γεια σας παιδια. Θελω πολυ να παω αλεξιπτωτιστης, απο φυσικη κατασταση που χρειαζεται ειμαι σε κατασταση πολυ καλη και ψυχολογικα ετοιμος. Το θεμα ειναι αν μπορω να μπω η θελει κανα μεσον, αν ξερει κανενας σε γενικες γραμμες τι παιζεται για να με παρουν θα σας ημουν υποχρεος.
ειναι συγκυριακο, κυριως εχει να κανει με το ποσα ατομα ζητανε, οσο πιο πολυ γυμνασμενος εισαι βοηθαει (τρεξιμο κυριως) μιας και ειναι το μονο κριτιριο, Εκτος απο το βισμα βεβαια

Εδω αδερφε εχω φιλο που δηλωσε αλεξιπτωτιστης και εβγαζε 50-70 καμσεις και δν τον πειρανε και πειρανε κατι ψωφιμια που κανανε 15-20 το πολυ... Και σε Αλεξιπτωτιστες... Που φτασαμε...
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

GreekSoldier έγραψε:
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:

Εδω αδερφε εχω φιλο που δηλωσε αλεξιπτωτιστης και εβγαζε 50-70 καμσεις και δν τον πειρανε και πειρανε κατι ψωφιμια που κανανε 15-20 το πολυ... Και σε Αλεξιπτωτιστες... Που φτασαμε...
Αρα θελει πολυ βισμα λοιπον
ker10

Δημοσίευση από ker10 »

Βασικά απ οτι νομιζω και 80 καμψεις να κανεις εφοσον δεν εχεις Καλο τρεξιμο και γενικα δεν εισαι ευελικτος τοτε δεν εισαι καταλληλος για αλεξιπτωτιστες. Σημασία εχει να είσαι σε ολα πανω του οριου. Σχετικα με το μεσον πρεπει να πεζει, αλλα καλο ειναι να το χρησιμοποιει κανεις μονο εφοσον περναει τα ορια για να ειναι σιγουρος.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες