Violent έγραψε:Αλλο ειπα εγω και αλλο καταλαβατε εσεις αλλα οκ δεν σας χαλαω το ονιρο σας.
Δε μας το χαλας.
Πηραμε πουλαδα εμεις.
Violent έγραψε:Αλλο ειπα εγω και αλλο καταλαβατε εσεις αλλα οκ δεν σας χαλαω το ονιρο σας.
Violent έγραψε:Αυτο ειναι το μονο σηγουρο πας γιατι το γουσταρεις και το θες μεσα απο την ψυχη σου και οχι για να λες οτι πηγα και να το παιζεις καποιος.
Violent έγραψε:Ρε φιλε γιατι λες οτι θελεις; Ε;
διαφονεις οτι πανε ατομα που δεν πρεπει; Που βαζουν βιζμα;
εγω θα παω και οχι (σε ληγες μερες) με βιζμα.
απλα λεω πως ειναι ντροπη να πηγενουν παιδια που το αξιζουν και να βλεπεις και διπλα τους αλλους φλορους να κολοβαρανε γιατι μπηκαν με βισμα η να σε καθηστερουν σε ασκηζεις. Εχω αδεφω ξαδερφο και ειχα και φιλο που ειχαν τυχει σε τετοιους *****. Εχω αδικο σε αυτο;
αυτο ειπα τπτ αλλο.
ειπαμε να λεμε τις αληθειες
ειναι συγκυριακο, κυριως εχει να κανει με το ποσα ατομα ζητανε, οσο πιο πολυ γυμνασμενος εισαι βοηθαει (τρεξιμο κυριως) μιας και ειναι το μονο κριτιριο, Εκτος απο το βισμα βεβαιακωστας έγραψε:Γεια σας παιδια. Θελω πολυ να παω αλεξιπτωτιστης, απο φυσικη κατασταση που χρειαζεται ειμαι σε κατασταση πολυ καλη και ψυχολογικα ετοιμος. Το θεμα ειναι αν μπορω να μπω η θελει κανα μεσον, αν ξερει κανενας σε γενικες γραμμες τι παιζεται για να με παρουν θα σας ημουν υποχρεος.
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:ειναι συγκυριακο, κυριως εχει να κανει με το ποσα ατομα ζητανε, οσο πιο πολυ γυμνασμενος εισαι βοηθαει (τρεξιμο κυριως) μιας και ειναι το μονο κριτιριο, Εκτος απο το βισμα βεβαιακωστας έγραψε:Γεια σας παιδια. Θελω πολυ να παω αλεξιπτωτιστης, απο φυσικη κατασταση που χρειαζεται ειμαι σε κατασταση πολυ καλη και ψυχολογικα ετοιμος. Το θεμα ειναι αν μπορω να μπω η θελει κανα μεσον, αν ξερει κανενας σε γενικες γραμμες τι παιζεται για να με παρουν θα σας ημουν υποχρεος.
Αρα θελει πολυ βισμα λοιπονGreekSoldier έγραψε:ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:ειναι συγκυριακο, κυριως εχει να κανει με το ποσα ατομα ζητανε, οσο πιο πολυ γυμνασμενος εισαι βοηθαει (τρεξιμο κυριως) μιας και ειναι το μονο κριτιριο, Εκτος απο το βισμα βεβαιακωστας έγραψε:Γεια σας παιδια. Θελω πολυ να παω αλεξιπτωτιστης, απο φυσικη κατασταση που χρειαζεται ειμαι σε κατασταση πολυ καλη και ψυχολογικα ετοιμος. Το θεμα ειναι αν μπορω να μπω η θελει κανα μεσον, αν ξερει κανενας σε γενικες γραμμες τι παιζεται για να με παρουν θα σας ημουν υποχρεος.
Εδω αδερφε εχω φιλο που δηλωσε αλεξιπτωτιστης και εβγαζε 50-70 καμσεις και δν τον πειρανε και πειρανε κατι ψωφιμια που κανανε 15-20 το πολυ... Και σε Αλεξιπτωτιστες... Που φτασαμε...
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες