Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα και από εμένα!
Και χρόνια πολλά!
Αυτό το 1/5 που θα ισχύσει και για τα σώματα ασφαλείας είναι το μεγάλο πρόβλημα!
Από την άλλη ακούγεται ότι θα γίνουν πολλές αποστρατείες ένστολων λόγω των δυσμενών αλλαγών στους μισθούς - συντάξεις όσων υπηρετούν τώρα!
Ακούγονται μεγάλοι αριθμοί!!!
3.000+
Μακάρι...
Και χρόνια πολλά!
Αυτό το 1/5 που θα ισχύσει και για τα σώματα ασφαλείας είναι το μεγάλο πρόβλημα!
Από την άλλη ακούγεται ότι θα γίνουν πολλές αποστρατείες ένστολων λόγω των δυσμενών αλλαγών στους μισθούς - συντάξεις όσων υπηρετούν τώρα!
Ακούγονται μεγάλοι αριθμοί!!!
3.000+
Μακάρι...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Καλησπερα στελιο! Καλη χρονια να εχουμε κ μεγαλες αντοχες! Για 6000 ειχα ακουσει τον αυγουστο. Τωρα μπορει να ειναι παρα πανω μπορει να ειναι κ μπαρουφες! Μην ξεχνας ομως οτι περα απο τους ειδικους φρουρους ειναι κ η σχολη αστυφυλακων κ εκει καθε χρονο περνουν αρκετα ατομα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Αυριο στο ενθετο εργασια διαφημισε μολις για προκυρηξη ειδικων φρουρων το 2011
ΕΘΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ας μην ξεχναμε οτι και περσυ τα ιδια λεγαμε και αργησε παρα πολυ... Οποτε μην μπαινετε στην διαδικασια απο τωρα θα απελπιστειτε!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
Άρχισε το έθνος να γράφει λαλακίες από τώρα ε; Λοιπόν μην περιμένετε προκήρυξη. Αν βγει θα βγει μετά τον απρίλιο. Αλλά εγώ πιστεύω ότι δυστηχώς δεν θα βγει μέσα στο 11.
ειναι δυσκολα τα πραγματα... Το σιγουρο ειναι να μην περιμενουμε προκυρηξη το 1ο εξαμηνο... Μετα βλεπουμε!Greek_Army έγραψε:Άρχισε το έθνος να γράφει λαλακίες από τώρα ε; Λοιπόν μην περιμένετε προκήρυξη. Αν βγει θα βγει μετά τον απρίλιο. Αλλά εγώ πιστεύω ότι δυστηχώς δεν θα βγει μέσα στο 11.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Παντως εγω δεν την "ξαναπαταω" παιδια! Το φεβρουαριο του '10 ειχαν βγει οι φημες για την προκηρυξη των 500! Η προκ τελικα βγηκε τον αυγουστο.2+ μηνες μετα βγηκαν τα αποτελεσματα...8 μηνες αγωνιας... Δεν ξανα'χει! Ο. Τι θελει αςγινει. Θελει ας βγει τωρα, θελει ας βγει σε 1 χρονο. Δεν ξανακαθομαι σε αναμενα καρβουνα!
-
- Ταξίαρχος
Το εθνος λεει προετοιμασια για το δευτερο εξαμηνο του 2011! Αμα ειναι λαλακιες θα το μαθουμε τοτε! Δεν χανομαστε...
καλημερα. για τα ορια ηλικιας εχει ακουστει τιποτα αν τα αυξησουν απο τα 28;
-
- Ταξίαρχος
Δυσκολο αδελφε, ακομη δεν εχουμε ακουσει τιποτα!
Διαβασα στην εφημεριδα πως αναμενεται να βγει το 2 εξαμηνο προκυρηξη για ειδικους φρουρουσ... ξερετε αν ισχυει... ;
-
- Ταξίαρχος
κι εγω εκει πιστευω οτι θα βγει. Αν βγει!savina έγραψε:Διαβασα στην εφημεριδα πως αναμενεται να βγει το 2 εξαμηνο προκυρηξη για ειδικους φρουρουσ... Ξερετε αν ισχυει... ;
-
- Ταξίαρχος
Πανω που ειπα να ηρεμησω εγινε αυτο παλι. Αντε παλι απο την αρχη! Τουλαχιστον θα εχω παρεα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες