Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)
Θα ελεγα πολλα περισσοτερα απο ελαστικοι... Αν συνεχισει η αποχη ισως να σας στελνουν και ταξι για να μαζεψουν υποψηφιους η και να σας κερνανε και καφε στα αγωνισματα. Πιστεψε με Ετσι ειναι
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 164
γτ δν εχει ατομα?takis2 έγραψε: Θα ελεγα πολλα περισσοτερα απο ελαστικοι... Αν συνεχισει η αποχη ισως να σας στελνουν και ταξι για να μαζεψουν υποψηφιους η και να σας κερνανε και καφε στα αγωνισματα. Πιστεψε με Ετσι ειναι
Δεν εμαθες απο καποιον αλλο τιποτα; Δε ξερω γιατι γινεται αυτο...
-
- Λοχαγός
εσυ τι ξερεις?takis2 έγραψε: Δεν εμαθες απο καποιον αλλο τιποτα; Δε ξερω γιατι γινεται αυτο...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 109
- Επάγγελμα: μαγειρας
Πες τα ρε τακαρε ολοι λενε πως ειναι κτλ κτλ και μολις περασουνε ις δοκιμασιες μετα δε λενε τιποτα... (οχι ολοι υπαρχουν και σωστα τυπακια που ενημερωνουν) προσωπικα το ακουσα που το ειπε ενα κοπελι εδω μεσα οτι εχει πολυ αποχη. σημερα που ημουν για προπονησουλα ηταν ενα παιδι που εδωσε (εκανε προπονηση για παρτη του) και μου ειπε και το λεω και εγω οτι καθε μερα που αναμενουν 55-60 ατομα πανε με το ζορι 20-25 οτι καταλαβεται καταλαβεται...
-
- Λοχαγός
εγω δν ειμαι τετοιος... Αυριο μολις περασω υγειονομικες θα σας πω ακριβως τι γινεται.[;) ]nickthecooker έγραψε: Πες τα ρε τακαρε ολοι λενε πως ειναι κτλ κτλ και μολις περασουνε ις δοκιμασιες μετα δε λενε τιποτα... (οχι ολοι υπαρχουν και σωστα τυπακια που ενημερωνουν) προσωπικα το ακουσα που το ειπε ενα κοπελι εδω μεσα οτι εχει πολυ αποχη. Σημερα που ημουν για προπονησουλα ηταν ενα παιδι που εδωσε (εκανε προπονηση για παρτη του) και μου ειπε και το λεω και εγω οτι καθε μερα που αναμενουν 55-60 ατομα πανε με το ζορι 20-25 οτι καταλαβεται καταλαβεται...
-
... θα περιμενομε νεα ελπιζ να πληροφορησα λιγακι και εγω...
kostaslou έγραψε:εσυ τι ξερεις;takis2 έγραψε: Δεν εμαθες απο καποιον αλλο τιποτα; Δε ξερω γιατι γινεται αυτο...
αφου εχεις φιλαρακι που εδωσε! Δε σου ειπε τιποτα εκεινος;
-
Αρκετα τακη δεν εχω ανγχος θετικη ενεργεια εγω αυτο που επρεπε να το κανω το εκανα μια μερα πριν ξεκινησω θα περιμενω ενημερωση! τεσπα δεν θελει ανγχος θα μπει αρκετος κοσμος απο δω και περα λογω αποχησ
-
- Λοχαγός
το φιλαρακι που εδωσε κοπηκε για εγχειρηση στο γονατο την 2η μερα στην Α. Ν. Υ. Εtakis2 έγραψε:αφου εχεις φιλαρακι που εδωσε! Δε σου ειπε τιποτα εκεινος;kostaslou έγραψε:εσυ τι ξερεις;takis2 έγραψε: Δεν εμαθες απο καποιον αλλο τιποτα; Δε ξερω γιατι γινεται αυτο...
-
- Λοχαγός
βεβαιος φιλε νικοnickthecooker έγραψε: ... Θα περιμενομε νεα ελπιζ να πληροφορησα λιγακι και εγω...
-
- Λοχαγός
παντα θετικη ενεργεια και σκεψη και ολα θα γινουν με το καλο! Καλη σου επιτυχια φιλε νικο και οτι μαθω αυριο θα σε ενημερωσω.nickthecooker έγραψε: Αρκετα τακη δεν εχω ανγχος θετικη ενεργεια εγω αυτο που επρεπε να το κανω το εκανα μια μερα πριν ξεκινησω θα περιμενω ενημερωση! Τεσπα δεν θελει ανγχος θα μπει αρκετος κοσμος απο δω και περα λογω αποχησ
-
Ετσι ετσι θα περιμενουμε αλη αρχη με το καλο...
-
- Λοχαγός
ευχαριστωnickthecooker έγραψε: Ετσι ετσι θα περιμενουμε αλη αρχη με το καλο...
Ρε σεις μην αγχωνεστε! Ειναι γελοιες οι διαδικασιες! Με μια λεξη ! Παρακαλανε σας λεω. Δε Καταλαβαινετε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες