Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Κανονικά είναι από την υπουργική απόφαση κατανομής των θεσεων του υπουργού εσωτερικών. Εμάς νομίζω η υπουργικη απόφαση κατανομής είχε βγει το 2019 γιατί αλλιώς δεν γινόταν να μας καλέσουν για συμβάσεις τότε οχταμηνες. Άρα μετράει βάση λογικής από την ανάρτηση των οριστικών από τον ΑΣΕΠ μέχρι να βγει το ΦΕΚ διορισμού. Αφού βγει το ΦΕΚ εννοείται θα μας καλέσουν για δουλειά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Κυρ Μαρ 20, 2022 7:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Άρα μέχρι 28 Μαρτίου κανονικά πρέπει να βγει ΦΕΚ για όλους!Walas έγραψε:Κανονικά είναι από την υπουργική απόφαση κατανομής των θεσεων του υπουργού εσωτερικών. Εμάς νομίζω η υπουργικη απόφαση κατανομής είχε βγει το 2019 γιατί αλλιώς δεν γινόταν να μας καλέσουν για συμβάσεις τότε οχταμηνες. Άρα μετράει βάση λογικής από την ανάρτηση των οριστικών από τον ΑΣΕΠ μέχρι να βγει το ΦΕΚ διορισμού. Αφού βγει το ΦΕΚ εννοείται θα μας καλέσουν για δουλειά.
Προσωπική εκτίμηση είναι 28 Μαρτίου. Αν αργήσουν λίγο αυτό δεν πιστεύω να ξεπεράσει την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Μέχρι να βγουν όλα τα ΦΕΚ δηλαδή. Και λιγο πριν το Πάσχα θα ξεκινήσουμε δουλειά.
Ρε παιδιά πως γίνεται να μας πάρουν όλους εντός τριμήνου αφού εμείς οι εξωτερικοί για να βγει ΦΕΚ πρέπει να έχουμε αποφοιτήσει από τη σχολή; Εμείς περιμένουμε κάποιους επιλαχόντες κιόλας για να ξεκινήσει η σχολή μετά να πάμε μετά να αποφοιτήσουμε και μετά να ορκιστούμε. Δηλαδή έξι μήνες στη ξεφτίλα
Λογικά θα πάρουν όσους έχουν τελειώσει από σχολή κ τους εσωτερικούς π δεν θα περάσουν τώρα όσο για τους υπόλοιπους εξωτερικούς φαντάζομαι κ από τους πρώτους 31 που πήραν κάπως έτσι θα γίνει κ με αυτούς
IRON MAN έγραψε:Ρε παιδιά πως γίνεται να μας πάρουν όλους εντός τριμήνου αφού εμείς οι εξωτερικοί για να βγει ΦΕΚ πρέπει να έχουμε αποφοιτήσει από τη σχολή; Εμείς περιμένουμε κάποιους επιλαχόντες κιόλας για να ξεκινήσει η σχολή μετά να πάμε μετά να αποφοιτήσουμε και μετά να ορκιστούμε. Δηλαδή έξι μήνες στη ξεφτίλα
Έχεις δίκιο. Με εσάς δύο μπορούν να γίνουν.
1) βγαίνει κανονικά ΦΕΚ διορισμού και περιμένετε μέχρι να μπείτε σχολή.
2) τελειώνοντας την σχολή να βγει το ΦΕΚ διορισμού.
Ρώτησα και μου είπανε για τους εξωτερικούς θέλει σχολή οπωσδήποτε για να βγει ΦΕΚ άρα είμαστε η περίπτωση της περίπτωσης
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Καλησπέρα παίδες είμαι στους 31 που βγήκε φεκ δεν έχω όμως καμία ενημέρωση διάβασα ότι αφού βγει το φεκ έχουν 1 μήνα να σου κοινοποιησουν την απόφαση στο σπίτι και σου δίνουν 1 μήνα για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας οπότε και να βγει φεκ μην περιμένετε για δουλειά τόσο γρήγορα
Με αυτή την λογική θα πληρώσουν 2 μήνες χώρις να έχεις δουλέψει στην υπηρεσία δεν νομίζω να το κάνουν αυτό
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Τα έχετε μπερδέψει. Αν δεν ορκιστεις δεν πληρώνεσαι. Το ότι μετράει σαν χρόνος υπηρεσίας αφού βγει το φεκ διορισμού δεν σημαίνει ότι πληρώνεσαι και κάθεσαι. Αν δεν ορκιστεις δεν παίρνεις φράγκο.
Ελλάδα 2.0Πρεπει να στο στείλουν το φεκ με κλητήρα στο σπίτι, είναι δύσκολο να σταλεί με e-mail
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Όπως τα λέει ο Sakalom σου δίνουν 1 μήνα από τότε που σου κοινοποιουν το χαρτί όταν ορκιστεις μετά πληρώνεσαι
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Θεωρείτε παράλογο να έβγαλαν αυτούς τους 31 για να πιάσουν την προθεσμία μέσα από κανένα παραθυράκι και να βγάλουν τα επόμενα με το πάσο τους?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Ακόμη και έναν να αφήσουν εκτός μπορεί αυτός ο ένας αν το θελήσει να το πάει νομικά ...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Όποιος μπορεί να πάρει ένα τηλέφωνο, έχω δουλειά εγώ και δεν μπορώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες