Και υπολογίζοντας και πόσες σειρές στρατού απολύθηκαν και πόσοι δόκιμοι ποιο παλιών εσσό που δεν είχανε προλάβει να κάνουνε τα χαρτιά τους. Αυτά τα γνωρίζουμε όλοι πάνω-κάτω
Παιδια δεν υπολογιζετε ομως κατι αλλο. Οσοι ηταν δοκιμοι στο στρατο και ποσο μαλλον δεα ειδ. Δυν. Ολο και καποιο βυσματακι καλο θα ειχαν ετσι; Οποτε σιγα να μην εμπλεκαν με τους ε. Φ. Με το βυσμα που εχουν θα εχουν ηδη βολευτει καπου πολυ καλυτερα.
antonis έγραψε:Παιδια δεν υπολογιζετε ομως κατι αλλο. Οσοι ηταν δοκιμοι στο στρατο και ποσο μαλλον δεα ειδ. Δυν. Ολο και καποιο βυσματακι καλο θα ειχαν ετσι; Οποτε σιγα να μην εμπλεκαν με τους ε. Φ. Με το βυσμα που εχουν θα εχουν ηδη βολευτει καπου πολυ καλυτερα.
ενώ στην αστυνομία με βυσματάκι και σίγουρο μισθό δεν μπορούνε να βολευτούνε; τι νομίζεις ότι η αστυνομία δεν είναι βυσματικό σώμα;
Παντως greek army παντα εδω εισαι! Και ξερεις πολλα απο στρατιωτικα και αστυνομικα θεματα χωρις να ασχολεισαι επαγγελματικα με τα σωματα ασφαλειας!Webmaster της σελιδας εισαι;
Αμα σε ρωτησω αν εχω ελπιδες με 1860 μορια ξερω την απαντηση σου! ΟΧΙ! Δεν θελαμε να παμε ειδικες δυναμεις βλεπεις!
temeteron4 έγραψε:Παντως greek army παντα εδω εισαι! Και ξερεις πολλα απο στρατιωτικα και αστυνομικα θεματα χωρις να ασχολεισαι επαγγελματικα με τα σωματα ασφαλειας!Webmaster της σελιδας εισαι;
Αμα σε ρωτησω αν εχω ελπιδες με 1860 μορια ξερω την απαντηση σου! ΟΧΙ! Δεν θελαμε να παμε ειδικες δυναμεις βλεπεις!
δεν είμαι webmaster απλά έτυχε να ασχολούμαι με τέτοια θέματα, φίλε προκήρυξη θα ξαναβγεί σίγουρα το 2011 το θέμα είναι αν έχεις περιθώρια να μαζέψεις κι'άλλα μόρια!
Δηλαδη greek army αμα επερνε 2000 ατομα που θα ηταν η βαση;(υποθετικα) Δεν εχω να μαζεψω αλλα μορια, εκτος απο τα αγγλικα που δινουν 100 (εχω 14 απολυτηριο και τα διπλωματα οδηγησης)
temeteron4 έγραψε:Δηλαδη greek army αμα επερνε 2000 ατομα που θα ηταν η βαση;(υποθετικα) Δεν εχω να μαζεψω αλλα μορια, εκτος απο τα αγγλικα που δινουν 100 (εχω 14 απολυτηριο και τα διπλωματα οδηγησης)
υποθετικά και πάντα προσωπική μου γνώμη θα ήτανε γύρω στα 1950 μόρια