δίκιο έχεις αλλά μου φαίνεται λίγο αδιανόητο να περνάς ολόκληρη διαδικασία με εξετάσεις που κοστίζουν αθλήματα και τελικά να μπαίνεις και να τα παρατάς τι να πεις μάλλον δεν είναι όλα για όλους. Περα από τα λεφτά πρέπει μα το γουστάρεις αυτό που κάνεις.Synoriakos έγραψε:Ναι Γιώργο. Πολλοί άνθρωποι είναι αυτοί που νομίζουν πως όλα θα έρθουν ρόδινα και ωραία και τελικά πέφτουν έξω και τα παρατάνε ... Καθόλου μα καθόλου περίεργο ...
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 25, 2020 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αδερφε οταν εισαι απολυτος και δεν. Ακους αλλη αποψη εκτος απο την δικη ς, νομιζεις πως τα ξερεις ολα ! Αμα νομιζεις οτι εκφεροντας μια αποψη καποιος νομιζει οτι τα ξερει ολα, τοτε θα εχεις θεμα στο ψυχομετρικα τεστSynoriakos έγραψε:Προσωπικά ήμουν αυτός που τις έριχνε ... Σε ανθρώπους που πίστευαν ότι τα ξέρουν όλα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 25, 2020 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Synoriakos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 166
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, οτι πρέπει να το αγαπάς. Όλες τις δουλειές και αν επιλέξεις να κάνεις ...
καλη επιτυχία
καλη επιτυχία
Παιδιά για πείτε μου τη γνώμη σας... Από την ημερομηνία που λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων σε πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα ανακοινώσουν τους επιτυχόντες και θα τους καλέσουν. Για ψυχοτεχνικα κλπ;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Εγώ πιστεύω μετά από δύο βδομάδες θα βγούνε τα αποτελέσματα
Άντε να δουμε τι θα γίνει ... Καλή μας επιτυχία... Λουτράκι Κορινθίας έχουμε 10 αιτησεις
Ενημέρωση που είχα μετά τις 15 Σεμπτεμβριου θα βγουν τα αποτελέσματα σε εκείνες τις ημέρες
-
Antonio's
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 106
Παιδια εδω αθηνα γιατι δεν μπορούμε να κάνουμε αίτηση για νησια; Ετσι μου είπε τουλάχιστον η αξιωματικος στο τμήμα ισχυει;
Μπορούν να κάνει όλη η Ελλάδα για τα νησιά. Για Αθήνα νότια και Αττική μπορεί να κάνει μόνο η Αττική. Όπως και για της άλλες περιοχές Κόρινθο και λοιπά. Οπότε όταν πας στο τμήμα να διαβάσουν καλύτερα την προκήρυξη. Εγώ έκανα και για νησιά και για Αθήνα. Οπότε τα χαρτιά όλα ×2.
Κόρινθο και τις άλλες 2 3 περιοχές δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν είναι κάτοικος εκεί.
Τα αποτελέσματα κάνουν περίπου στις 2 3 εβδομάδες αναλόγως το ποσό το βιάζονται. Απλά υπολογίστε και τον covid λόγο της κατάστασης μπορεί και να αργήσουν αλλά δεν το πιστεύω.
Καλα ενταξει πες οτι να ναι
;punisher
λεω να πει στην αξιωματικο να μαθει την δλεια της, οτι να ναι του λεειΑ μακ έγραψε:;punisher
Τα αποτελεσματα μπορουν να βγουν και σε 1 εβδομαδα οπως εγινε με τους 400 και τους 800
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες