Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
bibakas

Δημοσίευση από bibakas »

Ρε παλικαρια. Μ ειπαν υπευθηνα απο το α. Τ οτι μεχρι να παρω το δηπλομα το κανονηκο του φορτηγου μπορω να καταθεσω μια βεβαιωση απο το μηχανολογικο κ οταν με το καλο με παρουν θα δωσω το κανονικο διπλομα. Λετε να εχω προβλημα?
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Αυτο ηταν μεχρι τις 9 του μηνα. Πλεον δεν ισχυει...
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

Αν ήταν να μπουν οι γκόμενές σας ή οι αδερφές θα κρατούσατε το στόμα σας κλειστό μερικοί και δεν θα παραπονιόσασταν.

Μαρία κι εγώ μαζί σου είμαι. Σου εύχομαι να καταφέρεις να περάσεις.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Ρε καρντασια. Τι κομπλεκ δλδ εχετε με την μαρια; Ν ειχατε εσεις η "Αντρακλες" τα @@ ν την περνουσατε στα μορια. Αυτη σκεφτιτε ειναι - γιατι δν περνει μοροια απο στρατο. Αμα ηστε τοσο πολυ μαγκες ν την βγαλετε απο εξω με τ μοροια σας (την προκυριξεις.) μην αριανιζετε
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

Mr.H έγραψε:Αν ήταν να μπουν οι γκόμενές σας ή οι αδερφές θα κρατούσατε το στόμα σας κλειστό μερικοί και δεν θα παραπονιόσασταν.

Μαρία κι εγώ μαζί σου είμαι. Σου εύχομαι να καταφέρεις να περάσεις.

Και αν αντι για μορια μπαιναμε με κληρωση, και κερδιζα την κληρωση, δεν θα γκρινιαζα. Αυτο τι σημαινει οτι πρεπει να γινονται οι προσληψεις με κληρωση; Σοβαρο επιχειρημα...

Απο την αλλη να ξερετε ορισμενοι πως ολο αυτο το γλυψιμο στο καθε γυναικειο νικνειμ δεν σας κανει ιπποτες αλλα μ... Δουλουσ

pantzos4 έγραψε:Ρε καρντασια. Τι κομπλεκ δλδ εχετε με την μαρια; Ν ειχατε εσεις η "Αντρακλες" τα @@ ν την περνουσατε στα μορια. Αυτη σκεφτιτε ειναι - γιατι δν περνει μοροια απο στρατο. Αμα ηστε τοσο πολυ μαγκες ν την βγαλετε απο εξω με τ μοροια σας (την προκυριξεις.) μην αριανιζετε

Μεχρι να κανουν οι γονεις μου μερικα παιδια ακομη θα χω περασει το οριο ηλικιας Εικόνα Ισως αν βρω 3 γυναικες και κανω απο ενα παιδι με την καθε μια να καταφερω να τα μαζεψω κι εγωΕικόνα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

illust έγραψε:
Μεχρι να κανουν οι γονεις μου μερικα παιδια ακομη θα χω περασει το οριο ηλικιας Εικόνα Ισως αν βρω 3 γυναικες και κανω απο ενα παιδι με την καθε μια να καταφερω να τα μαζεψω κι εγωΕικόνα

βασικα γιατι τ εχετε σηγουρο οτι θ μπει; Ποσο δινει η πολυτεκτνια ουτε εχω κοιταξει
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

Δεν με ενδιαφέρει το γυναικείο Nick name. Με ενδιαφέρει η αξιοκρατία. Χίλιες φορές να μπει η Μαρία και η κάθε Μαρία παρά κάποιος γιωτάς παχύσαρκος με παιδικά απωθημένα ή κάποιο κωλοπαίδι χωρίς μόρια με τεράστιο βύσμα.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κ εσυ π ξες αν η μαρια αν ειναι γυναικα ειναι καμια 100αρια κιλα; Την εχεις δει; Ν δεις εσυ γιοταδινε γυνεκες ν γελανε κ οι πετρε τ ολυμπου.
εγω ν σας πω την αληθεια γυνεκαις σε σωματα ασφαλειας δν γουσταρο δν ειναι για τπτ αλλο απο τ γραφειο κ ν κολανε σε βαθμοφορους υψιλοβαθμουσ... Μια φορα με σταματισαν για αλκοτεστ γυνεκια εκτος οτι γελουσα απεριοριστα δυνατα κ εντονα.2-3 ***** την ειπα κ με λυπιθικε... Ελεος.
35 ΜΚ

Δημοσίευση από 35 ΜΚ »

Η Μαρία σίγουρα δεν είναι 100 κιλά...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειπα εγω κατι τ εδεσες κομπο... Δν ξερουμε καν αμα ειναι κοπελα. Κ ν ειναι αν μαζευει τ μορια μαγκια της. Βεβαια πολυ θ ξενεροσουν αλλα τ ν κνουμε αυτα λεει η προκιριξη.
35 MK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 35 MK »

Δεν έδεσα τίποτα κόμπο, το ανέφερα επειδή το γνωρίζω, καλά ανούσιο είναι Ούτως Ή άλλος να το συζητάμε. Απλά πράματα όποιος έχει τα μόρια, δεν έχει πρόβλημα υγείας, ψυχολογικά και περνάει τα όρια στα αθλήματα, μπαίνει και τελειώνει η υπόθεση.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ε ναι. Ετσι ακριβος εχεις μορια περνας. Κ ας κλαψουριζουνε μερικοι. Οπος κ με τ αν τ απα. Λ επρεπε ν μπουν στην Α κ αυτο ανουσιο. Αδικος κοπος απο την στιγμη π βγηκε ετσι τον κολο τους ν χτυπανε κατω στην Α θ μηνοουμε μαζευουμε μοροια; Περναμε ολες τι δοκιμασιες μεσα. Τελειωσε η υποθεση.
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

pantzos4 έγραψε:Ε ναι. Ετσι ακριβος εχεις μορια περνας. Κ ας κλαψουριζουνε μερικοι. Οπος κ με τ αν τ απα. Λ επρεπε ν μπουν στην Α κ αυτο ανουσιο. Αδικος κοπος απο την στιγμη π βγηκε ετσι τον κολο τους ν χτυπανε κατω στην Α θ μηνοουμε μαζευουμε μοροια; Περναμε ολες τι δοκιμασιες μεσα. Τελειωσε η υποθεση.

Δεν κλαψουρίζει κανείς ρε pantza, ας ήσουν κ συ γεννιθής του '84 να πήγενες αναγκαστικά ενιαίο αφού ήθελες αστυνομία, να έφτυνες αίμα για να βγάλεις να ε΄ναν αξιοπρεπή βαθμό μέσω Πανελληνίων Και ας μην είχες κ βύσμα να σε βάλει Δόκιμο ειδικών δυνάμεων να έβλεπες κ συ συ πόσο αδικία 8α ένιωθες, όταν θα ερχόταν ο άλλος ο αραχτός απο τα ΕΠΑΛ και με τον βαθμό των 4μήνων και όχι των Πανελληνίων σου έτρωγε τη θέση και μαζί με αυτήν το ψωμί σου...

Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Αντε ρε παντζο4. Επιτελους ενα ατομο που λεει οτι οι γυναικες δεν κανουν στα σωματα ασφαλειας. Και ξανατονιζω. Εγω δεν μιλουσα για ολα. Δλδ να τανε ξιωματικος αστυνομιας να πω ρε ***** το να κατσει στο γραφειο εννοειται. Να τανε απο ΣΣΑΣ να πω να κατσει στο γραφειο... Αλλα για αστυφυλακων-ειδικους φρουρους γυναικες δεν κανουν. Γνωμη μου
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Savvas1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Savvas1 »

Πες τα σταθορακη αρχοντα, βαλε την ταξη, ρε σταθορ τι μπαινεις στα φορουμ και κανες εισαι με το ενα ποδιστην σχολη ακομα να το καταλαβεισ...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες