Elena97 έγραψε:Marine εσύ είσαι η ανίκανη και σε παρακαλώ πολύ μην ξαναγράψεις στο φόρουμ, γράφεις βλακείες. Τώρα που επιβεβαιώθηκε αυτό που είπα 3 μέρες τώρα έκανες κωλοτουμπα!
Βρε καημένη έλα σε μήνυμα να μιλήσουμε επώνυμα και όχι πίσω από ένα ψευδώνυμο να κάνουμε κωλοτουμπες μαζί. Όλοι εδώ ξέρουν αν πάντα μιλάω σωστά ή λέω αερολογίες.
Δε μου λες κοπελια μου εσυ απο που ξεφυτρωσες; Μιλας ετσι για ατομα των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ χωρις να τους γνωριζεις. Ο μαριν ειναι μελος απο το 2018 κ οχι χτεσινος οπως του λογου σου. Εδω. Μεσα μιλανε ΑΝΤΡΕΣ κ οχι αδελφες ψυχες οπως αφηνεις να αιωριται.
Όπως βλέπεις τα μέλη μιλάνε από μόνα τους για το κατά πόσο βάσιμα μιλάω. Και είναι ντροπή σου που λες για ειδικές ανάγκες προσβάλοντας αυτά τα άτομα και τις ομάδες με τέτοια προβλήματα. Φαίνεται η παιδεία σου
Μαρινε μην ασχολείσαι είπε Ψμετα ότι τια έστειλαν εμαιλ την προηγούμενη βδομάδα... Τεσπα μήπως κύριοι κάποιος κάποιοι παίζουν με την ζωή μας και μας κοροϊδεύουν εκεί στ λιμενικό;
Εφόσον βλεπαν ότι δεν πάμε καλά μπορούσαν να μην αφήσουν τόσο διάστημα ανάμεσα. Επίσης για 40 άτομα σε 2 μέρες τα αθλήματα των 2 γκρουπ μια χαρά με ασφάλεια γίνονται. Μπορώ να αραδιάζω πολλούς τρόπους. Όμως μήπως να αρχίσουμε τα παράπονα πάνω μπας και; Έστω να σωθεί κάτι πριν την απαγόρευση μετακινήσεων... Οσοι θέλετε στον αγώνα
Δεν παίρνουν από λόγια παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου έλεγαν στο τηλέφωνο ότι δεν φταίμε εμείς και είναι φυσιολογικό να περιμένεις 2 Χρόνια Και του λέω οι μπάτσοι γτ είναι στην υπηρεσία 1 χρόνο ενώ ξεκίνησαν οι προκυρηξέις μας ταυτόχρονα Και αλλά πολλά Μου έλεγαν ότι να ναι
Goku έγραψε:Δεν παίρνουν από λόγια παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου έλεγαν στο τηλέφωνο ότι δεν φταίμε εμείς και είναι φυσιολογικό να περιμένεις 2 Χρόνια Και του λέω οι μπάτσοι γτ είναι στην υπηρεσία 1 χρόνο ενώ ξεκίνησαν οι προκυρηξέις μας ταυτόχρονα Και αλλά πολλά Μου έλεγαν ότι να ναι
Όταν αφήνεις 2,5 εβδομάδες για να προετοιμαστούν ενώ ξέρεις ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα lock down είναι σα να παίζεις με τη φωτιά. Ε καηκαν!