Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Elena97 έγραψε:Marine εσύ είσαι η ανίκανη και σε παρακαλώ πολύ μην ξαναγράψεις στο φόρουμ, γράφεις βλακείες. Τώρα που επιβεβαιώθηκε αυτό που είπα 3 μέρες τώρα έκανες κωλοτουμπα!

Βρε καημένη έλα σε μήνυμα να μιλήσουμε επώνυμα και όχι πίσω από ένα ψευδώνυμο να κάνουμε κωλοτουμπες μαζί. Όλοι εδώ ξέρουν αν πάντα μιλάω σωστά ή λέω αερολογίες.

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

ELENA97, είσαι επιλαχούσα ή αποτυχούσα.23 ετών έχεις ακόμα μπροστά σου. Στους επιτυχόντες ΛΦ οι περισσότεροι είναι 28-30 ετών.

Elena97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Elena97 »

Marine και Papadopoulos 1988 ζευγάρι είστε; Δεν υπάρχει κανείς admin να σας πετάξει με τις κλωτσιές σας βαρεθηκαμε...

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Τις κρατάμε για σένα. Δεν θα το συνεχίσω γιατί δεν θέλω να κλείσει το νήμα για έναν /μια ακατάλληλο /η... Όποτε θες είμαι διαθέσιμος να τα πούμε
Elena97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Elena97 »

Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν που μας κρατάς και κλωτσιές! Ζήτησε συγγνώμη που είχα δίκιο και μην ξαναγράψεις στο φόρουμ!

Άβαταρ μέλους
R/O
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από R/O »

Δε μου λες κοπελια μου εσυ απο που ξεφυτρωσες; Μιλας ετσι για ατομα των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ χωρις να τους γνωριζεις. Ο μαριν ειναι μελος απο το 2018 κ οχι χτεσινος οπως του λογου σου. Εδω. Μεσα μιλανε ΑΝΤΡΕΣ κ οχι αδελφες ψυχες οπως αφηνεις να αιωριται.
Elena97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Elena97 »

Δεν ήξερα ότι ήταν άντρας (λέμε τώρα) ... Πριν 3 μέρες που έγραψα ότι θα πάρουν αναβολή τα αθλήματα ο marine και κάτι άλλοι μου ευχήθηκαν καλό ψοφο...

Αλλά βέβαια τα δικά μου μηνύματα διαγράφουν και όχι των υπολοίπων γελοίων που με προσβάλουν...

Μήπως μπερδεύτηκες ότι είναι των ειδικών δυνάμεων; Των ειδικών αναγκών μπορεί...

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Όπως βλέπεις τα μέλη μιλάνε από μόνα τους για το κατά πόσο βάσιμα μιλάω. Και είναι ντροπή σου που λες για ειδικές ανάγκες προσβάλοντας αυτά τα άτομα και τις ομάδες με τέτοια προβλήματα. Φαίνεται η παιδεία σου ΕικόναΕικόναΕικόνα
Goku
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Goku »

Μαρινε μην ασχολείσαι είπε Ψμετα ότι τια έστειλαν εμαιλ την προηγούμενη βδομάδα... Τεσπα μήπως κύριοι κάποιος κάποιοι παίζουν με την ζωή μας και μας κοροϊδεύουν εκεί στ λιμενικό;
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Εφόσον βλεπαν ότι δεν πάμε καλά μπορούσαν να μην αφήσουν τόσο διάστημα ανάμεσα. Επίσης για 40 άτομα σε 2 μέρες τα αθλήματα των 2 γκρουπ μια χαρά με ασφάλεια γίνονται. Μπορώ να αραδιάζω πολλούς τρόπους. Όμως μήπως να αρχίσουμε τα παράπονα πάνω μπας και; Έστω να σωθεί κάτι πριν την απαγόρευση μετακινήσεων... Οσοι θέλετε στον αγώνα
ΘΒ007
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από ΘΒ007 »

Μέχρι τέλος του μήνα πρέπει να έχουν βγει οι τελικοί! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Αλλά μάλλον δεν ιδρώνει το αυτί τους
Goku

Δημοσίευση από Goku »

Δεν παίρνουν από λόγια παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου έλεγαν στο τηλέφωνο ότι δεν φταίμε εμείς και είναι φυσιολογικό να περιμένεις 2 Χρόνια Και του λέω οι μπάτσοι γτ είναι στην υπηρεσία 1 χρόνο ενώ ξεκίνησαν οι προκυρηξέις μας ταυτόχρονα Και αλλά πολλά Μου έλεγαν ότι να ναι

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από Ptg »

Goku έγραψε:Δεν παίρνουν από λόγια παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου έλεγαν στο τηλέφωνο ότι δεν φταίμε εμείς και είναι φυσιολογικό να περιμένεις 2 Χρόνια Και του λέω οι μπάτσοι γτ είναι στην υπηρεσία 1 χρόνο ενώ ξεκίνησαν οι προκυρηξέις μας ταυτόχρονα Και αλλά πολλά Μου έλεγαν ότι να ναι

Όταν αφήνεις 2,5 εβδομάδες για να προετοιμαστούν ενώ ξέρεις ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα lock down είναι σα να παίζεις με τη φωτιά. Ε καηκαν!

Goku

Δημοσίευση από Goku »

Τ πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μας γράφουν από την πρώτη μέρα και αυτό φαίνεται-αποδεικνύεται
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Στείλτε επιστολή... limenikanea1@gmail.com

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες