Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Που θα τους βρει; Και απο αν. Ελ και απο κάποιους ανεξάρτητους από το χώρο του σύριζα. Ποιός βουλευτής θα αφήσει να πάνε χάμενα τα 100.000 ευρώ που παίρνουν το χρόνο, ρισκάροντας ότι ίσως δεν ξαναβγεί αυτή τη φορά βουλευτής...
- VALLGOX
- Posts in topic: 85
Καλα επιδη το βλεπω να γυρναει σε εντελως καθαρη πολιτικη κουβεντα το νημα και θα φαμε ομαδικο μπαν, ας το αφησουμε εδω καλυτερα ειμαστε εντελως εκτος πλεον. Οποιος παρακολουθει εστω και λιγο την επικαιροτητα μπορει να κρινει ποτε θα γινουν εκλογες και γιατι. Αμα ηταν ετσι οπως τα λες Γιαννη προωρες εκλογες δεν θα γινοντουσαν ποτε στην Ελλαδα 

-
- Posts in topic: 116
Εντάξει υπάρχουν πολλές απόψεις, αλλά το θέμα που μας ενδιαφέρει σειρά είναι να βγει η γα@@@@ προκήρυξηVALLGOX έγραψε:Καλα επιδη το βλεπω να γυρναει σε εντελως καθαρη πολιτικη κουβεντα το νημα και θα φαμε ομαδικο μπαν, ας το αφησουμε εδω καλυτερα ειμαστε εντελως εκτος πλεον. Οποιος παρακολουθει εστω και λιγο την επικαιροτητα μπορει να κρινει ποτε θα γινουν εκλογες και γιατι. Αμα ηταν ετσι οπως τα λες Γιαννη προωρες εκλογες δεν θα γινοντουσαν ποτε στην Ελλαδα

- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
H προκυρηξη ε. Φ δεν θα βγει φετος 100%. Η ερωτηση που εχει γινει στο οικονομικων δεν εχει απαντηθει ακομη σκοπιμως και ουτε προκειται να απαντηθει και αν απαντηθει θα τελειωνει λεγοντας κατα τα λοιπα συναρμοδια υπουργεια να σας απαντησουν... Μπλα μπλα... ! Η γραμμη να μην βγει προκηρυξη, ειναι απο ψηλα και κατα δευτερο υπαρχει και πιεση απο ανδρεουλακο να μπουν αστυφ το νεο ετος για διπλη σειρα και να ανοιξουν παραπανω της μιας σχολης, ψαχνουνε να βρουνε νομοθετικη ρυθμιση για το μεσοπροθεσμο (4093) οπου λεει μεσα η αιτιολογικη εκθεση του οτι οι προσληψεις κατα το ετος 2015 θα ανελθουν στα επιπεδα του 2012 κτλ κτλ. Με ενα μικρο παραθυρακι για τελη γεναρη εως φλεβαρη οπου υπαρχει πιθανοτητα να σκασει προκηρυξη για ε. Φ. Αν περασει ο φλεβαρης και δεν εχει κινηθει τιποτα τοτε δεν θα βγει.
Το παραθυρακι τελη γεναρη πως υπαρχει, απο τη στιγμη που υπαρχει γραμμη απο ψηλα να μη βγει; Ποια ειναι αυτη η γραμμη απο ψηλα; Δεν εχουν φραγκα για 500 φρουρους, εχουν για να παρουν τους διπλασιους παραγωγικους επειδη το λεει ο Ανδρεουλακος; Αν μπορεις πες περισσοτερα μηπως ξεμπερδεψει το πραγμα
- VALLGOX
- Posts in topic: 85
corps marine έγραψε:H προκυρηξη ε. Φ δεν θα βγει φετος 100%. Η ερωτηση που εχει γινει στο οικονομικων δεν εχει απαντηθει ακομη σκοπιμως και ουτε προκειται να απαντηθει και αν απαντηθει θα τελειωνει λεγοντας κατα τα λοιπα συναρμοδια υπουργεια να σας απαντησουν... Μπλα μπλα... ! Η γραμμη να μην βγει προκηρυξη, ειναι απο ψηλα και κατα δευτερο υπαρχει και πιεση απο ανδρεουλακο να μπουν αστυφ το νεο ετος για διπλη σειρα και να ανοιξουν παραπανω της μιας σχολης, ψαχνουνε να βρουνε νομοθετικη ρυθμιση για το μεσοπροθεσμο (4093) οπου λεει μεσα η αιτιολογικη εκθεση του οτι οι προσληψεις κατα το ετος 2015 θα ανελθουν στα επιπεδα του 2012 κτλ κτλ. Με ενα μικρο παραθυρακι για τελη γεναρη εως φλεβαρη οπου υπαρχει πιθανοτητα να σκασει προκηρυξη για ε. Φ. Αν περασει ο φλεβαρης και δεν εχει κινηθει τιποτα τοτε δεν θα βγει.
Kαι οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι αν θα βγει τελικα θα μπουν μαζι με τους αστυφυλακες οι φρουροι.
Αν περασει ο Φλεβαρης και δεν εχει βγει, δεν θα βγει ετσι κι αλλιως ποτε, για τους λογους που εχουμε αναφερει εδω πολλακις.
Το θεμα μας ειναι να βγει οσο ποιο γρηγορα γινεται κ ας μπουνε κ το καλοκαιρι τα παιδια που θα περασουν απλα ειναι κριμα χωρις μ@@@@@@@ες για τα παιδια που ειναι στο οριο ηλικιας δεν θα ηθελα να ημουν σε αυτη την θεση.
Το χεις ξαναπει αυτο, οτι θα μπουν φρουροι και αστυ μαζι στη σχολη. Θες να μοιραστεις την πηγη σου; Το ερωτημα περι κοστους παραμενει ομωςVALLGOX έγραψε:Kαι οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι αν θα βγει τελικα θα μπουν μαζι με τους αστυφυλακες οι φρουροι. Αν περασει ο Φλεβαρης και δεν εχει βγει, δεν θα βγει ετσι κι αλλιως ποτε, για τους λογους που εχουμε αναφερει εδω πολλακις.corps marine έγραψε:H προκυρηξη ε. Φ δεν θα βγει φετος 100%. Η ερωτηση που εχει γινει στο οικονομικων δεν εχει απαντηθει ακομη σκοπιμως και ουτε προκειται να απαντηθει και αν απαντηθει θα τελειωνει λεγοντας κατα τα λοιπα συναρμοδια υπουργεια να σας απαντησουν... Μπλα μπλα... ! Η γραμμη να μην βγει προκηρυξη, ειναι απο ψηλα και κατα δευτερο υπαρχει και πιεση απο ανδρεουλακο να μπουν αστυφ το νεο ετος για διπλη σειρα και να ανοιξουν παραπανω της μιας σχολης, ψαχνουνε να βρουνε νομοθετικη ρυθμιση για το μεσοπροθεσμο (4093) οπου λεει μεσα η αιτιολογικη εκθεση του οτι οι προσληψεις κατα το ετος 2015 θα ανελθουν στα επιπεδα του 2012 κτλ κτλ. Με ενα μικρο παραθυρακι για τελη γεναρη εως φλεβαρη οπου υπαρχει πιθανοτητα να σκασει προκηρυξη για ε. Φ. Αν περασει ο φλεβαρης και δεν εχει κινηθει τιποτα τοτε δεν θα βγει.
- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
Θα φανει και παλι ποιος εχει δικιο και ποιος δινει σωστες και εγκυρες πληροφοριες. Απλα μιας και εχεις και εσυ πληροφοριες οπως λες, ρωτα τον πληροφοριοδοτη σου, ποσα ατομα στο συνολο ειναι ολοι οι ε. Φ στην αστυνομια και ποσα ατομα ειναι οι αστυφ και αφου σου απαντησει μετα ρωτα τον ποιο σωματειο μπορει μπορει να σπρωξει προκηρυξη, αυτο τον εφ η των αστυφ; Αντε καλο βραδυ.
Απαξ και έγιναν οι ενέργειες για τη πρόσληψη των ΕΦ να μπλοκάρει η ΠΟΑΣΥ το αίτημα μέσω του οικονομικών ; Η να παρακάμψει ο Ανδρεουλάκος σαν γενικός γραμματέας την υπουργική αποφαση για πρόσληψη ΕΦ ; Εγώ αν ήμουν Κικίλιας και μάθαινα οτι ο άλλος μηχανοραφεί ενάντια σε αποφάσεις δικές μου θα του γ@@@α τα καντηλάκια. Υπόψιν ο Κικίλιας δεν είναι και απο τους πιο ήρεμους ανθρώπους σαν χαρακτήρας.
Νίπτω τας χείρας μου
Νίπτω τας χείρας μου
Θελω και μπορώ !
Μαριν απο τη στιγμη που μπηκες για να γραψεις και να μας ενημερωσεις, γιατι δε γραφεις αυτα που ξερεις και εχεις διαθεση να μοιραστεις; Αστα ποιος εχει την καλυτερη ενημερωση και ποιος εχει ακρες και δεν ξερω κ γω τι. Απο τη στιγμη που εχει φυγει το αιτημα στο οικονομικων πως ακριβως επηρεαζει ο ανδρεουλακος; Εχει ακρες και στο οικονομικων; Και αν οντως επεμβαινει φθοροποιως και το γνωριζουμε ΕΜΕΙς, ο κικιλιας δε γνωριζει οτι κατωτερο στελεχος παρακαμπτει την ιεραρχια και ενεργει εναντια στις αποφασεις του υπουργου; Μεχρι τωρα ειχαμε κατα νου οτι υπαρχουν αντικειμενικες οικονομικες δυσκολιες για την εκδοση της προκηρυξης. Τωρα ξαφνικα οχι μονο υπαρχουν λεφτα, αλλα υπαρχουν και τοσα ωστε να προσλαβουν ολους τους επιτυχοντες που εκκρεμουν;
Εδω μεσα παιζεται μερικοι με τα νευρα μας. .1 μηνας εμεινε που θα παει. .
- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ρε παιδια τι λετε; Τι ειναι αυτα που λετε; Ποιος παρακαμπτει ποιον; Κανενας δεν παρακαμπτει κανεναν, απλα ο καθενας κανει την δουλεια του, ο συνδικαλισμος ειναι αυτος που αυτη την χρονικη στιγμη επηρεαζει, πολιτικο κοστος να ξανα βγει ο κικιλιας, πολιτικο κοστος οπου θα φερει ψηφους με την απλη λογικη. Ποιοι ειναι πιο πολλοι; Αστυφ η φρουροι; Ολοι ικανοποιημενοι δεν γινετε να ειναι. Ναι θα σου πω απο που τα ξερω, απο καιρο απο τοτε που ξεκινησα και γραφω εδω εχω πει οτι εχω ακρες πολυ καλες με τον μητσοτακη, αλλα εχω και τον αρβανιτακη που τον ξερω προσωπικα και αυτον ειναι διευθυντης στο πολιτικο γραφειο του κικιλια, πετρος αρβανιτακης, προσωπικη επιλογη του κικιλια γιατι συνηθως τετοιες θεσεις τις παιρνουν μετακλητοι δημοσιοι υπαλληλοι. Το οκ το πηρε απο τον σαμαρα για να τον βαλει. Οτι λεω εδω μεσα ειναι πιστοποιημενο στο ακαιρεο, τοσο καιρο οτι λεω, οτι πληροφορια μεταφερω εδω μεσα δεν εχει παρεκλινει ουτε χιλιοστο, αυτο με το να μπουν ανακριτικοι υπαλληλοι με μη ανακριτικους μαζι, ξεχαστε το δεν προκειται να γινει, το ξερω. Η εντολη για να μην απαντησει το οικονομικων εχει πεσει απο σαμαρα, τα χει παγωσει ολα, δεν το βλεπετε; Φωναζει απο μακρυα. Η προθεσμια που εχουν τα υπουργεια για να απαντανε σε ερωτησεις ειναι ενας μηνας και εχει παρελθει κατα πολυ.
Παιδεια σας ειπα απο του χρονου εχω δικο μ ατομο μεσα... Με λεγατε αστιφιλακα και παλι κουραγιο σε ολλους... Δεν το λεω ετσι ειμαι 22 χρονων και ολλο και κατι θα προλαβω απο προκηρυξη δεν ξεχνω την σειρα μ 316 1μαλ! Κομαντος υπομονη κριμα πραγματικα για αυτους που ειναι 28 Χρονων.
- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τορο συγνωμη ρε φιλε, αυτα μου μετεφεραν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης