Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Αυτο εννουσα λελε310... Καλο ειναι ο ΔΜΣ τωρα στην προκηρυξη αν ισχυει τελικα γιατι δεν μπορει να μπαινει οποιος κ οποιοσ... Οπως επρεπε και στη συνεχεια ανα τακτα χρονικα διαστηματα να γινεται μετρηση κτλ. Δηλαδη αν εχω τωρα 3 κιλα παραπανω και με κοψουν πειραζει... Ενω αν ειμαι τωρα οκ και σε 2 χρονια εχω γινει 150 κιλα δεν τους πειραζει... Τι να πω... Ετσι ειναι η Ελλαδα
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Stathorakis έγραψε:Συμφωνω μαζι σου. Καθε φυλλο ειναι διαφορετικα. Αλλα φανταζεσαι ρε Ηρακλη να σαι υπηρεσια με μια γυναικα αυριο μεθαυριο οι δυο σας στο δρομο; Δεν ξερω ειμαι αντιθετος με το να μπαινουν γυναικες ΕΦ... Τωρα θα μου πεις αν μπει και ενας αντρας και ειναι δεν ξερω και εγω πως παλι το ιδιο ειναι...
Φίλε Σταθοράκη σε αυτό έχεις δίκιο. Κακά τα ψέμματα κι εγώ πιο ασφαλής θα αισθανόμουν αν είχα υπηρεσία με έναν άντρα παρά με μία γυναίκα και είναι λογικό γιατί σε αυτή την δουλειά κάποια στιγμή παίζει ρόλο και η σωματική δύναμη. Το θέμα είναι πως είναι αντισυνταγματικό να απαγορεύσεις στις γυναίκες να μπούνε Και γι'αυτό τον λόγο άλλωστε δυσκόλεψαν τα όρια για τις γυναίκες και τα φέραν στα ίδια επίπεδα με τους άντρες, γιατί σου λέει αν μία γυναίκα μπορεί να τα βγάλει πέρα σε αυτά τα όρια (και μην κοροϊδευόμαστε παιδιά τα όρια είναι δύσκολα για γυναίκα) τότε μπορεί να μπει. Έτσι λοιπόν πάω πάσο και λέω μπράβο σε όποια κοπέλα τα καταφέρει γιατί θα σημαίνει ότι πάλεψε
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=9834907 μια απαντηση σε ολους σας και αποδειξη του αισχους που επικρατει σε αυτη τη χωρα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Επικοινωνία:
Συμφωνω μαζι σου αλλα ειμαι και αντιθετος σε κατι. Ναι ειναι αντισυνταγματικο να μην μπαινουν γυναικες. Επισης συμφωνω στο οτι δυσκολεψαν τα ορια... Αλλα ειμαι αντιθετος στο οτι αν περασουν τα αθληματα ειναι και μαχιμες. Που φαινεται αυτο. Στο οτι πηδηξαν 3,5 μετρα ή οτι περασαν 1 μετρο στο υψος; Μετα οταν βγουν εξω και δουν τι παιζει θα τις πηγαινει 3 και 1... Εδω τους αντρες παει που βγαινουν για δουλεια και δεν ξερουν αν θα γυρισουν σπιτι.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
310LELE έγραψε:Caspian Border έγραψε:Χαιρετώ και' γω με τη σειρά μου, καλή επιτυχία σε όλους και να περάσουν όσοι το αξίζουν. Επειδή εδώ ο καθένας εκφράζει την άποψη του, μην χαλιόμαστε. Μαζέυω 2960 μόρια και ανήκω στη Β' κατηγορία. Παρακολουθόντας καιρό το Forum έχω βγάλει κάποια προσωπικά συμπεράσματα και πιστέυω πως είμαι εντάξει, αλλά στην πραγματικότητα είναι το τι θα δείξουν τα αποτελέσματα.
αν εχεις προβλημα εσυ με τοσα μορια τοτε εγω να αρχισω να μαζευω χαρτια για την επομενη!
θελεις να μας πεις τι χαρτια εχεις και εφτασες στα 2960;
Πτυχίο Τ. Ε. Ε. Με 15.6, ήμουν Δόκιμος στις Ε. Δ. Και δίπλομα μοτοσικλέτας, αυτοκινήτου. Ναι, αλλά πρόσεξε... Είμαι Β' κατηγορία.
Stathorakis έγραψε:Συμφωνω μαζι σου αλλα ειμαι και αντιθετος σε κατι. Ναι ειναι αντισυνταγματικο να μην μπαινουν γυναικες. Επισης συμφωνω στο οτι δυσκολεψαν τα ορια... Αλλα ειμαι αντιθετος στο οτι αν περασουν τα αθληματα ειναι και μαχιμες. Που φαινεται αυτο. Στο οτι πηδηξαν 3,5 μετρα ή οτι περασαν 1 μετρο στο υψος; Μετα οταν βγουν εξω και δουν τι παιζει θα τις πηγαινει 3 και 1... Εδω τους αντρες παει που βγαινουν για δουλεια και δεν ξερουν αν θα γυρισουν σπιτι.
Ακριβώς τα ίδια όμως ισχύουν και για μας έτσι; Το ότι πηδάμε τόσο στο μήκος και τόσο στο ύψος δεν λέει κάτι, αν αρχίσουν να πέφτουν κουμπουριές κανείς μας δεν ξέρει πως θα αντιδράσει, φαντάζομαι δεν έχει εμπλακεί κανείς από μας σε πιστολίδι για να ξέρει το τί θα κάνει. Γι'αυτό λέμε, το τί είναι ο καθένας και πόσο το γουστάρει αυτό να το κάνει θα φανεί στην πορεία
Κοπελια εχεις πιασει οπλο ποτε στα χερια σου; Κατα τα αλλα ονειρευοσουνα να κανεις αυτη τη δουλεια ο μονος λογος που θες να κανεις αυτη τη δουλεια ειναι επειδη δεν εχεις προσπαθησει εξω να βρεις κατι που σου αντιστοιχει και σου δινει αυτο το γελοιο κρατος τη δυνατοτητα να πας για ειδικος φρουρος γραφειου εννοειτε με το καταλληλο βυσμα που σιγουρα εχεις παιρνοντας μορια απο ξενες γλωσες εκτος αγγλικων και υψηλο απολυτηριο προσοντα που δεν ειναι απαραιτητα για να ανταπεξελθει ο ειδικος φρουρος στα καθηκοντα του
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Επικοινωνία:
Σωστότατος
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Στα 500 ατομα πέρσυ πόσες γυναίκες μπήκαν;
Συμπεριλαμβάνοντας και τις επιλαχούσες από όσα γνωρίζω τελικά πήγαν στην Κομοτηνή μόνο 6.
Οι υπόλοιπες [πάνω από 15 αν δε με απατά η μνήμη μου ] επιτυχούσεσ-επιλαχούσες κόπηκαν όλες Στις Υγειονομικές εξετάσεις και στίς ψυχοτεχνικέσ-αθλητικές δοκιμασίεσ
Caspian Border έγραψε:310LELE έγραψε:Caspian Border έγραψε:Χαιρετώ και' γω με τη σειρά μου, καλή επιτυχία σε όλους και να περάσουν όσοι το αξίζουν. Επειδή εδώ ο καθένας εκφράζει την άποψη του, μην χαλιόμαστε. Μαζέυω 2960 μόρια και ανήκω στη Β' κατηγορία. Παρακολουθόντας καιρό το Forum έχω βγάλει κάποια προσωπικά συμπεράσματα και πιστέυω πως είμαι εντάξει, αλλά στην πραγματικότητα είναι το τι θα δείξουν τα αποτελέσματα.
αν εχεις προβλημα εσυ με τοσα μορια τοτε εγω να αρχισω να μαζευω χαρτια για την επομενη!
Πτυχίο Τ. Ε. Ε. Με 15.6, ήμουν Δόκιμος στις Ε. Δ. Και δίπλομα μοτοσικλέτας, αυτοκινήτου. Ναι, αλλά πρόσεξε... Είμαι Β' κατηγορία.
το ξερω και εγω Β ειμαι γιαυτο σε ρωτησα! Μια χαρα σε βρισκω... Τωρα αν η βαση παει 2900+ εγω δεν ξανακανω τα χαρτια μου

Το προβλημα δεν ειναι τοσο η σωματικη δυναμη, αλλωστε υπαρχουν κ πολλοι αντρες αστυφυλακες που σωματωδη ατομα μπορουν να τους δεσουν με το ενα χερι. Το θεμα ειναι η ψυχικη κατασταση. Οπως και να το κανουμε οι αντρες εχουν μια ροπη προς στην βια και οι γυναικες γενικα λυπουνται περισσοτερο. Οπως δεν υπαρχουν περιθωρια για κομπλεξικους που κανουν ασκοπη χρηση βιας, ετσι δεν υπαρχουν και περιθωρια για ατομα που θα διστασουν οταν απαιτειται...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Φίλε Iraklis πραγματικά μέσω των όλων μηνυμάτων σου που έχεις στείλει, πραγματικά εκφράζεται η λογικότερη άποψη παντών θεμάτων! Ευθυγραμμίζονται σχεδόν σε όλα οι απόψεις μας! Εύχομαι να περάσεις και να σε γνωρίζω από κοντά! Όση νοημοσύνη διαθέτουν 10-15 άτομα συγκεντρωτικά εδώ πέρα, την έχεις μόνος σου! Όσο αφορά το καινούργιο θεματάκι που προέκυψε, ΜΑΡΙΑ vs ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΔΡΕΣ τάσομαι υπέρ της Μαρίας. Οι πραγματικοί άνδρες είναι ΛΕΒΕΝΤΕΣ (και πολύ περισσότερο εμείς που είμαστε και ΛΟΚατζήδεσ) και όχι ζηλιάρηδες έναντι των γυναικών. Καλύτερα γυναίκα που το θέλει πολύ το επάγγελμα, παρά άνδρα γιωτά και μαλθακό που μπήκε με μέσο για έναν μισθό... Μαρία ακούς, πέρνα με τα μόρια που έβγαλες και άμα είσαι όμορφη θα σε παντρευτώ!(να πούμε και καν'αστείο να ξεαγχωθούμε). Καλή τύχη μας!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
310LELE έγραψε:Caspian Border έγραψε:310LELE έγραψε:Caspian Border έγραψε:Χαιρετώ και' γω με τη σειρά μου, καλή επιτυχία σε όλους και να περάσουν όσοι το αξίζουν. Επειδή εδώ ο καθένας εκφράζει την άποψη του, μην χαλιόμαστε. Μαζέυω 2960 μόρια και ανήκω στη Β' κατηγορία. Παρακολουθόντας καιρό το Forum έχω βγάλει κάποια προσωπικά συμπεράσματα και πιστέυω πως είμαι εντάξει, αλλά στην πραγματικότητα είναι το τι θα δείξουν τα αποτελέσματα.
το ξερω και εγω Β ειμαι γιαυτο σε ρωτησα! Μια χαρα σε βρισκω... Τωρα αν η βαση παει 2900+ εγω δεν ξανακανω τα χαρτια μου
Μπα... Δύσκολα. Μην αγχόνεσαι.309 εγώ

Καραϊσκάκησ έγραψε:Φίλε Iraklis πραγματικά μέσω των όλων μηνυμάτων σου που έχεις στείλει, πραγματικά εκφράζεται η λογικότερη άποψη παντών θεμάτων! Ευθυγραμμίζονται σχεδόν σε όλα οι απόψεις μας! Εύχομαι να περάσεις και να σε γνωρίζω από κοντά! Όση νοημοσύνη διαθέτουν 10-15 άτομα συγκεντρωτικά εδώ πέρα, την έχεις μόνος σου! Όσο αφορά το καινούργιο θεματάκι που προέκυψε, ΜΑΡΙΑ vs ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΔΡΕΣ τάσομαι υπέρ της Μαρίας. Οι πραγματικοί άνδρες είναι ΛΕΒΕΝΤΕΣ (και πολύ περισσότερο εμείς που είμαστε και ΛΟΚατζήδεσ) και όχι ζηλιάρηδες έναντι των γυναικών. Καλύτερα γυναίκα που το θέλει πολύ το επάγγελμα, παρά άνδρα γιωτά και μαλθακό που μπήκε με μέσο για έναν μισθό... Μαρία ακούς, πέρνα με τα μόρια που έβγαλες και άμα είσαι όμορφη θα σε παντρευτώ!(να πούμε και καν'αστείο να ξεαγχωθούμε). Καλή τύχη μας!
Είσαι ωραίος, ελπίζω να περάσουμε και οι δυο και να τα συζητάμε στην σχολή, χρειάζομαι έναν νοήμων άνθρωπο να κουβεντιάζω γιατί αλλιώς πήζω άσχημα. Επίσης θέλω να πω ότι υπηρέτησα αεροπορία αλλά είμαι λεβέντησ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες