Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Εγω εχω 690 μοριαΕσυ αδελφε μου;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
690 τι ειδικοτητα;
Διοικητικος στρατολογικου - βιβλιοθηκονομος
Μάγκες τις εξετάσεις του παραρτήματος α τις κάνατε όλες μαζί σε δημόσιο νοσοκομείο;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Παιδιά εμένα με κάλεσαν 30 του μήνα καλή επιτυχία σε ολους
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Μακάρι να είμαστε στους επιτυχών ολοι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
fnFAL έγραψε:Εγω που έκανα προπονήσεις 25 μ ειπαν
20 κιλά
σελίδα 10 προκήρυξης ΠΑ έχει τα αθλήματα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
vasilisdrosop έγραψε:Εμείς που είμαστε ΟΒΑ μας βγαίνει φύλλο πορείας η παίρνουμε άδεια;
Φ. Π για όσες μέρες είναι οι ΠΚΕ, αν κοπείς πχ την μια μέρα πριν Την ολοκλήρωση της Διαδικασίας επιστρέφεις την Επόμενη
Σελίδα 4 Άρθρο 6 παράγραφός Γ Προκήρυξη ΕΠΟΠ ΠΑ
γ. Χορηγούν έγκαιρα, με βάση την παρούσα, Φύλλο Πορείας ή Φύλλο Μετάβασης στους υπηρετούντες υποψήφιους, προκειμένου να παρουσιαστούν στις Επιτροπές υγειονομικών-ψυχοτεχνικών εξετάσεων και αθλητικών δοκιμασιών. Για την έγκαιρη χορήγηση οι υποψήφιοι να ενημερώνουν τις Μονάδες, με δική τους ευθύνη, για τον χρόνο και τον τόπο της εξέτασης, προκειμένου να συμμετάσχουν στις επιλογικές διαδικασίες. Αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων-δοκιμασιών ή στην περίπτωση αποκλεισμού υποψηφίου, η αρμόδια Επιτροπή να ενημερώνει άμεσα τις Μονάδες που ανήκουν και να τους χορηγεί Φύλλο Πορείας ή Φύλλο Μετάβασης για να επιστρέψουν σ' αυτές το ταχύτερο δυνατό.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Θα πω κάτι και δεν θα ξανά ασχοληθώ με μικρόψυχους και κακούς Ανθρώπους, όσοι δεν κληθήκατε για ΠΚΕ μην βγάζετε Κακία και κατηγορείτε αυτούς που καλέσανε Ότι έχουν μπει με βύσμα απλά έχουν παραπάνω μόρια απο εσάς δεχτείτε το και βγάλε Και άλλα δικαιολογητικά, και του χρόνου ξανά κάντε χαρτιά, το να μας κατηγορείτε ενώ ταυτόχρονα ζητάτε την βοήθεια μας απλά μας κάνει να γελάμε !
Πραγματικά απορώ με την κακία κάποιον αποχωρώ απο το φορουμ και παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν τον λογαριασμό μου
Όσοι κύριοι/ες είστε για ΠΚΕ καλή επιτυχία και μακάρι όσοι να μπουν το θέλουν πραγματικά ...
Πραγματικά απορώ με την κακία κάποιον αποχωρώ απο το φορουμ και παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν τον λογαριασμό μου
Όσοι κύριοι/ες είστε για ΠΚΕ καλή επιτυχία και μακάρι όσοι να μπουν το θέλουν πραγματικά ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Αύγ 16, 2022 5:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος Τεχνίτης Οχημάτων ΜΧ που να έχουν καλέσει για ΠΚΕ;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
Έχουν καλέσει για πκε τουλάχιστον 5πλασιο αριθμο σε κάθε ειδικότητα είναι πολύς ο κόσμος. Έχουν κακία εμπειρία αυτοί που εβγαλαν την περσινή προκήρυξη. Πολλοί τους έφυγαν, πολλοί κόπηκαν άλλοι παραιτήθηκαν και άλλοι έβαλαν βύσμα για να παραιτηθούν χαχα πιστεύω ότι γίνεται και αυτό. Τέλος πάντων μην ξενυχτάνε πολλές ώρες και να τρώτε καλα. Δεν θα ξέρουν ποιον να πρωτό-διαλέξουν. Καλή επιτυχία!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Καλά αν έβαλαν και βύσμα για να φύγουν τότε κλαυτα Χαράλαμπε είναι πιο ζόρι από τι περιμέναμε.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Ρε παιδια τωρα εμενα που η ειδικοτητα παιρνει 5 ατομα και με εχουν καλέσει θεωρητικά ειμαι μεσα στους 15 εφόσον λεει η προκυριξη οτι καλεί τριπλάσιο αριθμο γνωρίζει κανεις;
Θεωρητικά ναι. Αλλα δεν ξέρει κανείς έτσι που τα έκαναν. Πχ αν είσαι 150 θέση από τα 50 που ζητάει η leo2hell δεν έχει και πολύ νόημα να πας. Δυσκολο να κοπούν 100 άτομα. Απο την άλλη μπορεί να το έκαναν για να μην καλούν μετά
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Εγω πιστευω οτι δεν εχουν καλεσει τον τριπλασιο αριθμο αλλα πολλους περισσοτερους. Στην πολη μου που ειναι και συνορα ολοι εχουν κανει αιτηση και 9 στους 10 εχουν καλεστει και μιλαμε για μορια 400-500 που περυσι δεν καλεστηκε κανενας. Μυριζομαι σφαγη μολυις βγουν οι πινακες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες