Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Ε ναι ρε συ, σπάει ο διάολος το ποδάρι και δεν πας. Δεν θελω να είμαι καπου που δεν μ αρέσει και ποσο μάλλον να τρωω θεση αλλουνου που μπορεί να το θέλει το πεζικό. Βλέποντας και κάνοντας, για φέτος απλα παρατηρητής θα ειμαι, του χρόνου θα τα ξανα πούμε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Εγώ ρωτάω διότι έχω ένα θέμα με το μάτι μου αμβλιοπια και αυτό διορθώνετε σε βάθος χρόνου και αυτή την στιγμή εγώ κάνω θεραπεία όμως επειδή είχα ξανά εξεταστεί πριν λίγο καιρό για οβα ειδικές δυνάμεις ο οφθαλμίατρος με έβγαλε ι2 ... Αυτό που θέλω στην ουσία είναι αν καταφέρω και μπω παιζικο και μετέπειτα αν και εφόσον θεραπευτώ 100% Κάνω αίτημα για ειδικές δυνάμεις.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Νομίζω μπορείς μονο στην αρχη. Δηλαδή αν περάσει ένας χρόνος δεν γινεται να μεταπηδησεις. Αν κανω λαθος να με διορθώσει κάποιος
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Kostas.mak έγραψε:Εγώ ρωτάω διότι έχω ένα θέμα με το μάτι μου αμβλιοπια και αυτό διορθώνετε σε βάθος χρόνου και αυτή την στιγμή εγώ κάνω θεραπεία όμως επειδή είχα ξανά εξεταστεί πριν λίγο καιρό για οβα ειδικές δυνάμεις ο οφθαλμίατρος με έβγαλε ι2 ... Αυτό που θέλω στην ουσία είναι αν καταφέρω και μπω παιζικο και μετέπειτα αν και εφόσον θεραπευτώ 100% Κάνω αίτημα για ειδικές δυνάμεις.
Μακαρι ολα να πανε καλα με το ματακι σου αδελφε, απλα δεν ξερω μετα κατα ποσο ξαναπερνας γιατρους για Ε. Δ ή μονο απλα το σχολειο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ. Επισης δεν ξερω αν θα γραφτει στο χαρτι σου οταν μπεις οτι εσαι I2 ας πουμε και δεν ξερω κατα ποσο ευκολα αλλαζει αυτο αργοτερα, εφοσον κανεις τη θεραπεια.
Αυτα θα τα ξερεις σιγουρα οταν και αν με το καλο μπεις, απο μεσα.
-
- Αντιστράτηγος
Γιωργη, μην εισαι χαζος ρε.
Κανε τα χαρτια σου για ΠΖ , δεν εχεις να χασεις κατι και παντα σου λεω ζητανε για Ε. Δ απο εκει. Εκτος αν εισαι τοσο γκαντεμης.
Αν μου ελεγες πχ για Τεθωρακισμενα, τοτε ναι θα σου ελεγα να το ξεχασεις.
Κανε τα χαρτια σου για ΠΖ , δεν εχεις να χασεις κατι και παντα σου λεω ζητανε για Ε. Δ απο εκει. Εκτος αν εισαι τοσο γκαντεμης.

Αν μου ελεγες πχ για Τεθωρακισμενα, τοτε ναι θα σου ελεγα να το ξεχασεις.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Μακάρι να πάνε όλα καλά ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Λευτέρη δεν, θα τα κανω ειδικές δυνάμεις για να πω οτι τα εκανα και να δω τι θα ζητησει. Ετσι κι αλλιώς Γενάρη μπαίνω, καλύτερα να παω να δω και τις ειδικές απο κοντά να εχω και τα μόρια μου του χρονου ΑΝ βγει οπως έχει ειπωθεί
Γιωργο καλυτερα να μπεις πρωτα να τα δεις με τα ματια σου. Μπορει να αλλαξεις τελειως αποψη για τις ειδικες δυναμεις και ακομα πιο πολυ για μονιμη θεση εκει μεσα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Οκ ναι αν σ αρέσει βέβαια να πας και όσο για την θέση που λες μακάρι να σκεφτοντουσαν όλοι όπως εσύ! Συμφωνώ μαζί σου!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Τωρα τα βαζουμε και με τους πολυτεκνους...
-
- Αντιστράτηγος
Κοιτα, σιγουρα σαν εμπειρια ειναι καλυτερα να το δεις απο μεσα. Διοτι οταν εισαι μονιμος στις Ε. Δ ειναι τελειως διαφορετικα με το οταν εισαι στρατιωτης.
Οπως επισης και για τον Στρατο Ξηρας. Μπορει να μην εχεις ασκησεις, τρεξιμο κτλπ, εχεις ομως δυσκολες ειδικοτητες και διαβασμα πανω σε αυτες οπως και πολλες αλλες υποχρεωσεις Που αν καποιος δεν το ζησει ή δεν μιλησει με ανθρωπους που ειναι χρονια στο Στρατευμα, δυσκολα θα καταλαβει.
Οπως επισης και για τον Στρατο Ξηρας. Μπορει να μην εχεις ασκησεις, τρεξιμο κτλπ, εχεις ομως δυσκολες ειδικοτητες και διαβασμα πανω σε αυτες οπως και πολλες αλλες υποχρεωσεις Που αν καποιος δεν το ζησει ή δεν μιλησει με ανθρωπους που ειναι χρονια στο Στρατευμα, δυσκολα θα καταλαβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Δεκ 10, 2020 6:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Λογικά δεν θα αλλάξει η άποψη μου γιατί είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι τα πάντα, θετικά αρνητικά και πανω απο ολα δεν ζω στο συννεφάκι μου όπως πολλοί. Γι αυτό είμαι σχετικά απόλυτος στην άποψη μου για μόνιμος. Απο εκεί και περα θα δείξει η πορεία
Παιδιά τι λέτε εσείς υπάρχουν πιθανότητες με 610 μόρια;
Την μία μέρα βγάζουν χολή για τους ΟΒΑ την επόμενη για τους πολύτεκνους... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια... Μπείτε ΟΒΑ να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας να κριθείτε και να γίνεται ΕΠΟΠ, αν και δεν υπάρχει άλλος δρόμος όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα με τα μόρια. Οι εύκολοι δρόμοι δεν υπάρχουν πλέον
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Δωσε μου ενα σοβαρό λογο να μοριοδοτηθει ο πολυτεκνος και ο τριτεκνος. Και δεν βγαζουμε χολή οταν λεμε τα πράγματα ως έχουν. Ουτε ασχοληθηκαμε παραπάνω Γιαγί υπάρχει χρόνια αυτο το παραμύθι.Sof1999 έγραψε:Την μία μέρα βγάζουν χολή για τους ΟΒΑ την επόμενη για τους πολύτεκνους... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια... Μπείτε ΟΒΑ να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας να κριθείτε και να γίνεται ΕΠΟΠ, αν και δεν υπάρχει άλλος δρόμος όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα με τα μόρια. Οι εύκολοι δρόμοι δεν υπάρχουν πλέον
Ενω το να μπεις οβα και να κριθεις είναι πολύ δύσκολος δρόμος. Κρίμα που δεν ηθελα να γινω συμβασιούχος όπως και πολλοί άλλοι γιατί εχω άλλα πράγματα στη ζωή μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης