Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Ε ναι ρε συ, σπάει ο διάολος το ποδάρι και δεν πας. Δεν θελω να είμαι καπου που δεν μ αρέσει και ποσο μάλλον να τρωω θεση αλλουνου που μπορεί να το θέλει το πεζικό. Βλέποντας και κάνοντας, για φέτος απλα παρατηρητής θα ειμαι, του χρόνου θα τα ξανα πούμε
Kostas.mak
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Kostas.mak »

Εγώ ρωτάω διότι έχω ένα θέμα με το μάτι μου αμβλιοπια και αυτό διορθώνετε σε βάθος χρόνου και αυτή την στιγμή εγώ κάνω θεραπεία όμως επειδή είχα ξανά εξεταστεί πριν λίγο καιρό για οβα ειδικές δυνάμεις ο οφθαλμίατρος με έβγαλε ι2 ... Αυτό που θέλω στην ουσία είναι αν καταφέρω και μπω παιζικο και μετέπειτα αν και εφόσον θεραπευτώ 100% Κάνω αίτημα για ειδικές δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Νομίζω μπορείς μονο στην αρχη. Δηλαδή αν περάσει ένας χρόνος δεν γινεται να μεταπηδησεις. Αν κανω λαθος να με διορθώσει κάποιος
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Kostas.mak έγραψε:Εγώ ρωτάω διότι έχω ένα θέμα με το μάτι μου αμβλιοπια και αυτό διορθώνετε σε βάθος χρόνου και αυτή την στιγμή εγώ κάνω θεραπεία όμως επειδή είχα ξανά εξεταστεί πριν λίγο καιρό για οβα ειδικές δυνάμεις ο οφθαλμίατρος με έβγαλε ι2 ... Αυτό που θέλω στην ουσία είναι αν καταφέρω και μπω παιζικο και μετέπειτα αν και εφόσον θεραπευτώ 100% Κάνω αίτημα για ειδικές δυνάμεις.

Μακαρι ολα να πανε καλα με το ματακι σου αδελφε, απλα δεν ξερω μετα κατα ποσο ξαναπερνας γιατρους για Ε. Δ ή μονο απλα το σχολειο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ. Επισης δεν ξερω αν θα γραφτει στο χαρτι σου οταν μπεις οτι εσαι I2 ας πουμε και δεν ξερω κατα ποσο ευκολα αλλαζει αυτο αργοτερα, εφοσον κανεις τη θεραπεια.
Αυτα θα τα ξερεις σιγουρα οταν και αν με το καλο μπεις, απο μεσα.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Γιωργη, μην εισαι χαζος ρε.
Κανε τα χαρτια σου για ΠΖ , δεν εχεις να χασεις κατι και παντα σου λεω ζητανε για Ε. Δ απο εκει. Εκτος αν εισαι τοσο γκαντεμης.Εικόνα

Αν μου ελεγες πχ για Τεθωρακισμενα, τοτε ναι θα σου ελεγα να το ξεχασεις.
Kostas.mak
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Kostas.mak »

Μακάρι να πάνε όλα καλά ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Λευτέρη δεν, θα τα κανω ειδικές δυνάμεις για να πω οτι τα εκανα και να δω τι θα ζητησει. Ετσι κι αλλιώς Γενάρη μπαίνω, καλύτερα να παω να δω και τις ειδικές απο κοντά να εχω και τα μόρια μου του χρονου ΑΝ βγει οπως έχει ειπωθεί
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Γιωργο καλυτερα να μπεις πρωτα να τα δεις με τα ματια σου. Μπορει να αλλαξεις τελειως αποψη για τις ειδικες δυναμεις και ακομα πιο πολυ για μονιμη θεση εκει μεσα.
GiannisAvramidis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από GiannisAvramidis »

Οκ ναι αν σ αρέσει βέβαια να πας και όσο για την θέση που λες μακάρι να σκεφτοντουσαν όλοι όπως εσύ! Συμφωνώ μαζί σου!

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Τωρα τα βαζουμε και με τους πολυτεκνους...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Κοιτα, σιγουρα σαν εμπειρια ειναι καλυτερα να το δεις απο μεσα. Διοτι οταν εισαι μονιμος στις Ε. Δ ειναι τελειως διαφορετικα με το οταν εισαι στρατιωτης.

Οπως επισης και για τον Στρατο Ξηρας. Μπορει να μην εχεις ασκησεις, τρεξιμο κτλπ, εχεις ομως δυσκολες ειδικοτητες και διαβασμα πανω σε αυτες οπως και πολλες αλλες υποχρεωσεις Που αν καποιος δεν το ζησει ή δεν μιλησει με ανθρωπους που ειναι χρονια στο Στρατευμα, δυσκολα θα καταλαβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Δεκ 10, 2020 6:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Λογικά δεν θα αλλάξει η άποψη μου γιατί είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι τα πάντα, θετικά αρνητικά και πανω απο ολα δεν ζω στο συννεφάκι μου όπως πολλοί. Γι αυτό είμαι σχετικά απόλυτος στην άποψη μου για μόνιμος. Απο εκεί και περα θα δείξει η πορεία
Svamva
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Svamva »

Παιδιά τι λέτε εσείς υπάρχουν πιθανότητες με 610 μόρια;
Sof1999
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sof1999 »

Την μία μέρα βγάζουν χολή για τους ΟΒΑ την επόμενη για τους πολύτεκνους... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια... Μπείτε ΟΒΑ να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας να κριθείτε και να γίνεται ΕΠΟΠ, αν και δεν υπάρχει άλλος δρόμος όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα με τα μόρια. Οι εύκολοι δρόμοι δεν υπάρχουν πλέον
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Sof1999 έγραψε:Την μία μέρα βγάζουν χολή για τους ΟΒΑ την επόμενη για τους πολύτεκνους... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια... Μπείτε ΟΒΑ να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας να κριθείτε και να γίνεται ΕΠΟΠ, αν και δεν υπάρχει άλλος δρόμος όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα με τα μόρια. Οι εύκολοι δρόμοι δεν υπάρχουν πλέον
Δωσε μου ενα σοβαρό λογο να μοριοδοτηθει ο πολυτεκνος και ο τριτεκνος. Και δεν βγαζουμε χολή οταν λεμε τα πράγματα ως έχουν. Ουτε ασχοληθηκαμε παραπάνω Γιαγί υπάρχει χρόνια αυτο το παραμύθι.

Ενω το να μπεις οβα και να κριθεις είναι πολύ δύσκολος δρόμος. Κρίμα που δεν ηθελα να γινω συμβασιούχος όπως και πολλοί άλλοι γιατί εχω άλλα πράγματα στη ζωή μου.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης