Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Petro gnou σε ποιο τηλέφωνο πήρατε;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Θανο μια ειναι οτι δεν εχεις κανει αδικηματα κ κατο τετοιο κ η αλλη οτι συγκεντρωνεις τα προσοντα κατι τετοιο απο οτι ειδα στο workenter λιγο... εαν γνωριζει καποιος ακριβος τι πρεπει να γραψουμε ας το ανεβασει λιγο ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Xanthos έγραψε: Ναι με το. Μποξερακι θα εισαι κ καποια στιγμη τελειως γυμνος... Εχω ακουσει απο το 11 οτι ετυχε να ειναι με. Μποξερακι ολοι μαζι κ απο αλλων οτι τους ξεγυμνωσαν εκει μπροστα τα 10 ατομα που ειχαν μπει! Αναλογα. Παντος. Σιγουρα θα βρεθεις κ με μποξερακι κ χωρις αλλα μη φανταστεις μια ματια θα ριξει αν εισαι σε παραβαν θα σε δει θα δει κ απο κατω οτι τα κακαλα σου ζυγιζουν 5 κιλα. Εκαστος κ περασες. Χαχχα
Όπως τα λες. Στο δικό μου γκρουπ το 11 η υψομέτρηση κ το ζύγισμα έγιναν ενώ είμασταν γυμνοί. Επίσης ο έλεγχος αν είσαι μονάρχης η όχι έγινε μπροστά σε 20-30 άτομα και όχι πίσω από παραβάν. Δάχτυλο κάτω από τους όρχεις και η ανδρολόγος σε μας περνούσε σε κοιτούσε (μπορεί να στα έπιανε κ όλας) για να σου δώσει το ΟΚ να πας στην επόμενη εξέταση.
Μπάμπης

Δημοσίευση από Μπάμπης »

Ρε παιδιά έχετε δείκτη νουμοσυνης; Έχω στείλει 10 μνματα αλλά δεν τα ανεβάζει ο admin γιατί να παραπληροφορησω; τι θα κερδίσω; δεν θα δείτε τα άτομα; εγώ λέω γιατί με άγχωσε αυτό που άκουσα αν μπορεί να μάθει κάποιος ξαναλέω μίλησαν άτομα από την ομάδα αύξησης ορίου ηλικίας με το υπουργείο και τους είπε πως η προκυρηξη είναι για 500 άτομα ξεκολλατε λίγο όλοι θελουμε να σας παρά πληροφορήσουμε... ξυπνατε και ψάξτε το Με συμφέρει Εμενα να πάρει 500;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Strike τι γνωμη εχεις με τα τατουαζ σε ελαχιστους π εχουν μικρα κ τα καλυψου με τα τορινα δεδομενα:;
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Για πες ρε strike με τα αθλήματα τι παίζει με δεικτη μαζας για πες μας 2 πραγματακια
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Πιστεύω παπατζα είναι αυτό παιδία , χρειάζονται προσωπικό και άμεσα , όσο αναφορά ότι πίεσαν οι άλλες γενιές δεν παίζει με Τπτ.. ξέρετε πόσες επιστολές ; Πόσα παράπονα φτάνουν σε υπουργός ; Γιατί στους υπουργούς δεν πάνε ποτέ .. αν μας άκουγαν κ σαν λαό αλλά θα είχαν γίνει έως σήμερα. Μην μασάτε 1500 θα πάρει και να είναι καλοτυχοι να προσέχουν. Σίγουρα. Είναι άσχημο να περιμένεις χρόνια κ να μην βγάζουν κ να χάνεις την σειρά σ.. κάθε εμπόδιο για καλό γ όλους μας
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

Αυτα τα χαρτια που πρεπει να καταθεσουμε θα τα καταθεσουμε στο αστυνομικο τμημα της πολης μας ετσι; Μπορουμε να τα καταθεσουμε από τωρα τα χαρτια η θα πρεπει πρωτα να βγει η προκηρυξη και μετα; Επισης παιζει καποιο ρολο το ποσο γρηγορα θα τα καταθεσεις απο την εναρξη των αιτησεων η δεν εχει καμια σημασια αυτο τι λετε;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

ΑΝΤΩΝΗΣ Ν έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, ΕΦ κ εγώ από το 2011. θαυμαζω το πάθος σας για το σώμα και καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα ότι κάποιοι εδώ μέσα πραγματικά το αγαπάτε πολύ κ για μερικούς ίσως να είναι κ όνειρο ζωής. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την δίκη σας προκυρηξη του τύπου ποτέ θα βγει, τι μόρια δίνουν Κτλπ αλλά μπορώ να σας πληροφορήσω για ορισμένα πράγματα που μένουν ίδια από την δίκη μας προκυρηξη του 2011. καταρχας όσοι από εμάς είχανε κάνει τότε στην β κατηγορία με πτυχίο την πατήσανε διότι οι βάσεις είναι παρά πολύ υψηλές τα άτομα που μπαίνουμε ελάχιστα αλλά κ το σημαντικότερο είναι ότι δεν κόβονται στα αθλήματα όπως της Α κατηγορίας για να μπουνε επιλαχόντες και ο λόγος είναι ότι τα πιο πολλά παιδιά που κάνουν στην β είναι παιδιά επαρχίας όπου εκεί υπάρχουνε κ αρκετά ΕΠΑΛ οι οποίοι είναι πιο σκληραγωγημένοι με αγροτικές εργασίες και δουλειές της επαρχίας σε αντίθεση με εμάς τους Αθηναίους από τα ΓΕΛ που είχαμε ξεχάσει τι θα πει αθλητισμός. οσοι είναι συναδέλφοι από την σειρά μου ξέρουν τι εννοώ. δηλαδη καλύτερα αξίζει για κάποιον να κάνει τα χαρτιά με απολυτήριο και ας είναι μικρότερο παρά με το πτυχίο διότι οι ελπίδες εκεί είναι ελάχιστες. τελος θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι σαν ΕΦ δεν μπορείτε να πάτε σε ότι ομάδες νομίζετε (άμεση δράση, οπκε, εκαμ, ΥΑΤ, Υ. ΜΕ. Τ, ασφάλεια, Κτλπ)μπαίνουν μόνο αστυφύλακες και πάνω. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά κ σύντομα κοντά μας

Οπκε πανε και ασφάλεια Υποδιεύθυνση και γενικά άμα έχεις βύσμα πας παντού

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Kentayros13 έγραψε: Καλησπέρα στην ομάδα ήμουν οβα σαν καταδρομεας από το 17 και απολύθηκα το 19 τώρα πριν 3 μέρες δηλ για να μπω Ε. Φ. Προσοχή απολύθηκα δεν παραιτήθηκα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν οι 24 μήνες που υπηρέτησα σαν οβα θα πιαστούν σαν προϋπηρεσία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με οδηγό πάλι το 2011 λόγω ΟΒΑ σειρών μου παίρνεις μόνο 5 μόρια. Με συγχωρείς αν σε στεναχωρώ.
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Δικαιολογητικα: θελει φωτο (οσες ζηταει), θελει τυπου Α που το αιτησε και βγαινει σε 2-3 μερες αναλογα την δουλεια στο κεπ κ στη στρατολογια(εμενα σε μια μερα ειχε βγει λογω αδρανειας), οικογενειακη κατασταση(για 3τεκνους και αναλογη για πολυτεκνους) , απολυτηριο, αστ. ταυτοτητα, διπλωματα, γλωσσες[Αυτα τα 5 τελευταια φωτοτυπιες οχι τα πρωτοτυπα]. Δεν ειμαι ομως σιγουρος ποια θελουν υπογραφες απο α. τ ή κεπ αυτο θα το μαθουμε λογικα στο α. τ. Τωρα για οποιοδηποτε αλλο χαρτι δεν γνωριζω πολλα αλλα δεν νομιζω να απεχουν πολυ.
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Xanthos έγραψε: Strike τι γνωμη εχεις με τα τατουαζ σε ελαχιστους π εχουν μικρα κ τα καλυψου με τα τορινα δεδομενα:;
Ειλικρινά είναι μια πρόφαση για να κόψουν άτομα. Εμένα δεν με ενοχλούν αν και δεν έχω κανένα. Αν έχεις μικρό και το αντέχεις οικονομικά βγάλτο το ριμάδι.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Φίλε σαν απόλαυσαν τελικα; είχα σκοπό να πάω πως είναι σε γενικές γραμμες;
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Guppie έγραψε: Για πες ρε strike με τα αθλήματα τι παίζει με δεικτη μαζας για πες μας 2 πραγματακια
Σε μας ΔΜΣ ήταν αυστηρότατοι. Φουσκωτοί φεύγαν ο ένας μετά τον άλλον (στο δικό μου γκρουπ τουλάχιστον). Για τα αθλήματα δεν έχετε καταλάβει κάτι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Π. Χ πάλι στο δικό μου γκρουπ έγιναν όλα με βροχή. Επίσης το θέμα ψυχολογίας; Περνάει όλη η ζωή σας μέσα από τα μάτια σας. Τεσπα οι περισσότεροι αποτύγχαναν στα 1000μ και στο μήκος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες