nikollaoos έγραψε:Ειναι πολυ αστειο φιλε... Εγω ορφανος απο τα 12 μου με 2 αδερφια δεν παιρνω μορια και καποιος πολυτεκνος παιρνει. Την βγαζω με 4200 τον χρονο και ξερω πολυτεκνους που παιρνουν 50000 χιλιαρικα. Οτι πιο χαζο υπαρχει
Και εδώ έρχεσαι σε αυτό που λέω εδώ και χρόνια και με λένε φασίστα ποιος ο λόγος να παίρνει μόρια μια πολύτεκνη η τριγενή οικογένεια με μεγάλο εισόδημα και όχι μια μονογονεϊκή η μια με εάν η δυο παιδιά κάθε οικογένεια ανεβαίνει Γολγοθά
Προσωπικα ειχα βοηθεια απο προνοια, οσο μπορουσε δηλαδη... Η φαση με την πολυτεκνεια ειναι αρκετα αδικη γιατι οικογενειες με 1 και 2 παιδια επισης πεινανε και υποφερουν.
Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη για την απάντηση. Αυτό που δεν έχω καταλάβει, είναι πως βγαίνουν οι επιτυχοντες.
Καλούν πχ για μια θέση βοηθού νοσηλευτη τους πρώτους 100 με τα μεγαλύτερα μόρια ή γενικότερα όσους έχουν στείλει σωστά τα πτυχία τους κλπ και μετά πάνε για πκε;
Mark26 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη για την απάντηση. Αυτό που δεν έχω καταλάβει, είναι πως βγαίνουν οι επιτυχοντες.
Καλούν πχ για μια θέση βοηθού νοσηλευτη τους πρώτους 100 με τα μεγαλύτερα μόρια ή γενικότερα όσους έχουν στείλει σωστά τα πτυχία τους κλπ και μετά πάνε για πκε;
Η αληθεια ειναι πως δεν γνωριζω αυτες τις λεπτομερειες.
Απο Πεζικο, απτο κεντρο κιολας θα ζητησουν ατομα για Ε. Δ ή αλλιως αργοτερα μετα οσοι θελουν θα δηλωσουν στο 1ο γραφειο οτι επιθυμουν να παρουν μερος στο σχολειο των Ε. Δ και 99% θα σας δεχτουν. Εχει παντα 1-2 κλιμακια που ζηταν τον χρονο.
Οσοι πανε Τεθωρακισμενα, ειναι παρα πολυ δυσκολο να πας Ε. Δ, ακομα και να το ζητησεις, διοτι η ειδικοτητα ειναι τετοια που δεν αφηνουν σχεδον ποτε να φυγει καποιος απο εκει.
Καλα απο Πεζικο, σιγουρα θα μπορεσεις να πας, αλλα εννοειται πως παντα υπαρχει ο φοβος απορριψης διοτι οτι πει ο Διοικητης ειναι. Αν δεν υπαρχει κοσμος στη μοναδα και η ειδικοτητα σου ειναι σημαντικη τοτε δεν θα σε αφησει να φυγεις.
Για Τεθωρακισμενα, αστο, εκει ουτε με τον Κουλη θειο δεν φευγεις για αλλο Σωμα και θα μετρας 1 μερα και σημερα απο Εβρο με αγαπη.
Μην πάτε ειδικές δυνάμεις δεν αξίζει... Σε ξεσκίζουν για το τίποτα και σου πετάνε στην μάπα 850 ευρώ και λες και ευχαριστω... Παιδιά μόνο Πεζικό από Στ. Ξηρας
Μακριά από Τεθωρακισμένα Πυροβολικό και Ειδικές δυνάμεις