Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
φανης

Δημοσίευση από φανης »

Δεν ξερω βρε κοπελα μου. Τι να πω. Εσυ κατεθεσε αυτο που εχεις κ μετα βλεπεις. Οταν θα καταθεσεις τα χαρτια ς ρωτησε τον αξιωματικο κ βλεπεις. Μου φαινεται πολυ κουλο παντως να μην το δεχτουν η να ζητησουν μετα απο λιγο το πρωτοτυπο. Αλλα ετσι λενε κ εδω μεσα στο φορουμ! Διαβασε προσεκτικα την προκηρυξη κ κατι θα λεει μεσα δεν μπορει! ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 31, 2010 6:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από hackertom »

Παιδια έχω δίπλομα για μotoποδήλατο και δίπλομα για μηχανή 125 τι μόρια έχω απο αυτά;
100 + 300... ;
η πιάνει μόνο το αμέσως μεγαλύτερο δηλαδή η 125 μόνο... ;
παρακαλώ μόνο σίγουρες απαντήσεις γιατί έχω ακούσει του καθένα το μακρύ του και το κοντό του... :)
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hackertom την Τρί Αύγ 31, 2010 6:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το μεγαλύτερο πιάνει άρα θα πάρεις τα μόρια από το 125 (300 μόρια δηλαδή)
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 31, 2010 6:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Greek_Army έγραψε:Το μεγαλύτερο πιάνει άρα θα πάρεις τα μόρια από το 125 (300 μόρια δηλαδή)
...

δηλ αν έχω δίπλομα αυτοκινητου και δίπλομα βορτιγού πιάνει μόνο το φορτηγό;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

hackertom έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Το μεγαλύτερο πιάνει άρα θα πάρεις τα μόρια από το 125 (300 μόρια δηλαδή)
...

ακριβώς!
G-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από G-PAP »

φανης έγραψε:Ειναι η τεταρτη φορα που θα κανω τα χαρτια μου! Κ της 3 προηγουμενες φορες πηρα αριθμο πρωτοκολλου μην ακουτε #@^&@!! Τι βεβαιωσεις κ κουραφεξαλα λετε ρεεεε!g-pap τι φωτοτυπια λες ρε αδελφε; Αφτο το κανεις απο μονος σου για δικη σου σιγουρια κ καβατζα!

εγω φιλε ζητησα αρ πρωτ. Και μ λενε δεν δινουμε σε κανενα μονο φοτοτυπια την αιτηση που συμπληρωσες δινουμε για αποδικτικο...
antonis

Δημοσίευση από antonis »

Σημερα εκανα την αιτηση μου με 2390 μορια. Αλλα εχωμια απορια. Στην αιτηση εκει που λεει συμπληρωματικα στοιχεια " εγγεγραμενος στα μητρωα αρρενων... Με αριθμο... " Ειναι απαραιτητο να συμπληρωθουν; Γιατι δεν ειχα τον αριθμο και ουτε με ρωτησε ο αξιωματικος. Τι παιζι μ'αυτο ξερει κανεις;
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Και αυτο που σου εδωσαν πολυ ειναι παλικαρι μου αλλοι δεν πηραν τιποτα! Μεχρι στιγμης δεν εχει γινει καποιο λαθος για να χαθουν κτλ τα χαρτια καποιου αστυνομια ειναι ημαρτον!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Greek_Army έγραψε:
hackertom έγραψε:
...

ακριβώς!

ok ευχαριστώ πολύ... Τώρα κατάλαβα Εικόνα
0zero

Δημοσίευση από 0zero »

Ρε παιδια ειναι πολυ νωρις για να για να πουμε αν ειναι πολλοι η λιγοι αυτοι που θα κανουν αιτηση. Εγω πιστευω σαν κλασικοι ελληνες που ειμαστε θα πλακωσουμε ολοι τις τελευταιες τρεις μερες. Θελω να πιστευω οτι δεν θα ανεβει πολυ η βαση γιατι ειμαι του 1982 και δεν μπορω αλλη χρονια να κανω τα χαρτια. Ας ελπισουμε οτι με 2160 στην α θα ειμαι τουλαχιστον επιλαχων.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Αντωνη χρειαζεται αυτο! Μην ακους τη λεει ο καθε αξιωματικος. Εμενα δεν ηξερε οτι χρειαζεται υπευθυνη δηλωση για την βεβαιωση που ειχα για το επαγγελματικο διπλωμα! Το επαιζε κινεζος κ που το ξερεις εσυ κτλ, κτλ. Βλεπω οτι κανουν παιχνιδακια σε ολα τα τμηματα.
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μα δεν χρειαζεται υπευθυνη δηλωση για το γ κατηγοριας! Απλα το διπλωμα επικυρωμενο και οι δυο οψεις
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Σορι φιλε δεν διαβασα καλα για το πρωτοτυπο νομιζα οτι ελεγες! Δεν κανουν παιχνιδια απλα δεν καθονται να διαβασουν καλα την προκυρηξη
antonis

Δημοσίευση από antonis »

δημητρης25 έγραψε:Αντωνη χρειαζεται αυτο! Μην ακους τη λεει ο καθε αξιωματικος. Εμενα δεν ηξερε οτι χρειαζεται υπευθυνη δηλωση για την βεβαιωση που ειχα για το επαγγελματικο διπλωμα! Το επαιζε κινεζος κ που το ξερεις εσυ κτλ, κτλ. Βλεπω οτι κανουν παιχνιδακια σε ολα τα τμηματα.

και γιατι στην προκυρηξη δεν λεει οτι θελει πιστοποιητικο γεννησεως αφου εκει τον γραφει τον αριθμο αυτο; Δλδ οσοι κανατε τα χαρτια σας ειχατε πιστοποητικο γεννησεως ή ξερατε απ'εξω τον αριθμο;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μαριε δεν πειραζει. Μακαρι να μην κανουν αλλα δεν βλεπεις τι γινετε με το αρθ. Πρωτοκολου?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες