Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Μόλις μπήκα TaxisNet. Το δικό μου παράβολο ειναι δεσμευμενο...
Αγχωμενος έγραψε:Καλησπέρα έχω μια απορία θέλω να βγάλω τα ουκ μπορώ από λιμενικό ; Θέλω πολύ είναι το όνειρο μου να τα βγάλω είμαι 19 τελείωσα αμφιβιος ι μακ... Έχω απολυτήρια 18,6 πτυχίο αγγλικών c1 κ γερμανικών b2 αλλά θέλω να πάω μόνο για τα βατράχια Σκαραμαγκάς αλλιώς θα συνεχίσω να δουλεύω σερβιτοριλικι Αθήνα Ακρόπολη θέα έχει καλά τιπς εκεί... αλλά αλλη φαση βατράχια τρέχουν μαραθώνιους τους βλέπω φωνάζουν συνθήματα μαλλί ξυρισμένο παληκαρια αγχώνομαι όμως τι να κάνω πείτε μου ;
Φιλαρακι πολύ φορά πήρες για να κάθεσαι τέτοια ωρα απο τον καναπέ σου να μας λες τις αρλουμπες σου! Πέρασε πρωτα στο σωμα που σίγουρα θα κοπεις! Προφανώς θες να αποδείξεις σε καμια πρωην σου οτι είσαι σκληρό αντρακι ! Σκέψου καλά που πας !Hot spot σε κόβω σιτιστη! Κοιτα μην καραφλιασεις απο το άγχος σου !
Κυριλλος έγραψε:Καλησπέρα έχω μια απορια τι παίζει γενικά με τις μεταθέσεις των λιμενικών καθώς ειμαιι απο Χανιά και θέλω μα έρθω κάποια στιγμή μόνιμα να κάνω τα εξτραδακια μου(άσε τι κάνω εγώ😉) θα είμαι ποτέ μόνιμα Χανιά χωρίς να αγχώνομαι για εκ νέου μετάθεση; Επίσης έχω βύσμα πολιτικό που με βοηθά, μπορεί να με στειλει Συμη που νοικιάζει η κοπέλα μου;
Φιλε μου Κυριλλε
Απο οτι φαίνεται ψαχνεις δουλεια στον τόπο σου ! Δε πας να δουλέψεις σε κάνα φούρνο γτ μάλλον δε σαρεσει ! ΑΣΕ λοιπον κάποιον άλλον να πάρει τη θέση που το αξίζει ! Αμα εχεις βύσμα να σε βάλει σε κάνα δήμο να αραζεις να κανεις κ έξτρα γτ σε κόβω για πλυσέ
Πως μπορώ να δω σε ποια κατάσταση είναι το δικό μου;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Ptg έγραψε:Πως μπορώ να δω σε ποια κατάσταση είναι το δικό μου;
μπαίνεις εδώ
https://www.aade.gr/polites/e-parabolo/e-parabolo-me-kodikoys-taxisnet
πατάς είσοδος στην εφαρμογή
συνδέεσαι με τους κωδικούς σου
πατάς τα παράβολα μου και το βλέπεις
Ptg έγραψε:Πως μπορώ να δω σε ποια κατάσταση είναι το δικό μου;
μπαίνεις εδώ
https://www.aade.gr/polites/e-parabolo/e-parabolo-me-kodikoys-taxisnet
πατάς είσοδος στην εφαρμογή
συνδέεσαι με τους κωδικούς σου
πατάς τα παράβολα μου και το βλέπεις
[/QUOTEΣ ευχαριστώ πολύ]
Τι νούμερο είσαι; Για να δούμε σε τι κατάσταση είναι.
Ακόμα πληρωμένο το δικό μου... Σκόνη έπιασαν τα χαρτιά δεν βλέπω να βγαίνουν Νοέμβρη τουλάχιστον..
Τι αριθμό αίτησης έχετε; Να καταλάβουμε που βρίσκονται.
Και εμένα ακόμα πληρωμένο γραφει
Καλησπέρα και απο μένα... Υποδεκανέα θυμασε τον αριθμο πρωτοκόλλου που σου εδωσαν, δεν χρειάζεται να πεις ακριβώς, απλά για να δούμε μέχρι που έχουν ανοίξει φακέλους πάνω κάτω;
Γιατί με αποθαρρύνεις από το να μπω στο σώμα των βατραχανθρωπων; Εγώ θέλω πολύ να πάω είναι το όνειρο νου από μικρός θα κάνω τα πάντα για να μπω αν χρειαστεί θα πνίγω μόνος μου να το απόδειξω... Αγαπάω την Ελλάδα και δεν είναι εθνικιστικό αυτό!!! Τις προάλλες ένας μου έλεγε ότι δεν θα τα βγάλω τα ουκ και του απάντησα βρε κουτέ σε εμένα το λες ; Σε εμένα; Που το θέλω πιο πολύ από τη ζωή μ την δόξα των βατράχων !!! Οσον αφορά αυτό που είπες για χοτσποτ θα χαρακτήριζα τα σχόλια σου απρεπή για το άτομο μ εγώ θέλω πληροφορίες γ τον όταν μπω αν μπορώ να πάω ουκ η μυα δεν θέλω ειρωνίες 😋Βάτραχος έγραψε:Αγχωμενος έγραψε:Καλησπέρα έχω μια απορία θέλω να βγάλω τα ουκ μπορώ από λιμενικό ; Θέλω πολύ είναι το όνειρο μου να τα βγάλω είμαι 19 τελείωσα αμφιβιος ι μακ... Έχω απολυτήρια 18,6 πτυχίο αγγλικών c1 κ γερμανικών b2 αλλά θέλω να πάω μόνο για τα βατράχια Σκαραμαγκάς αλλιώς θα συνεχίσω να δουλεύω σερβιτοριλικι Αθήνα Ακρόπολη θέα έχει καλά τιπς εκεί... αλλά αλλη φαση βατράχια τρέχουν μαραθώνιους τους βλέπω φωνάζουν συνθήματα μαλλί ξυρισμένο παληκαρια αγχώνομαι όμως τι να κάνω πείτε μου ;
Φιλαρακι πολύ φορά πήρες για να κάθεσαι τέτοια ωρα απο τον καναπέ σου να μας λες τις αρλουμπες σου! Πέρασε πρωτα στο σωμα που σίγουρα θα κοπεις! Προφανώς θες να αποδείξεις σε καμια πρωην σου οτι είσαι σκληρό αντρακι ! Σκέψου καλά που πας !Hot spot σε κόβω σιτιστη! Κοιτα μην καραφλιασεις απο το άγχος σου !
Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ακόμη κάποια ανακοίνωση; έτσι όπως το πάνε θα βγουν μετά τη νέα χρονιά. τι να πω. απογοητευση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες