Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Ειναι η τεταρτη φορα που θα κανω τα χαρτια μου! Κ της 3 προηγουμενες φορες πηρα αριθμο πρωτοκολλου μην ακουτε ***** ! Τι βεβαιωσεις κ κουραφεξαλα λετε ρεεεε!g-pap τι φωτοτυπια λες ρε αδελφε; ! αφτο το κανεις απο μονος σου για δικη σου σιγουρια κ καβατζα!
Αριθμο πρωτοκολου ρε παιδια γιατι; Δλδ υπαρχει περιπτωση να χαθει η αιτηση μου; Που γραφεται; Πανω στην αιτηση;
Καλημερα... Αρα Εσυ ξερεις λιγο καλυτερα αφου εχεις ξανακανει... Δλδ βεβαιωσεις ισχυουν για το διπλωμα... ; καθυστερει παρα πολυ... Ευχαριστω πολυ...
Καλημερα,
στην προκυρηξη αναφερει οτι στο πιστοποιητικο Α΄ πρεπει να αναφερετε οτι μπηκες κ απολυθηκες με ικανοτητα Ι1,
στο δικο μου (δοκιμος πεζοναυτων) αναγραφετε μονο στην αρχη (οτι παρουσιαστηκα μς Ι1)
υπαρχει προβλημα μ αυτο να παω να το αλλαξω, αν κ τους ειπα οτι προκειτε για την αστυνομια.
εαν ξερει καποιος ας μου απαντησει παρακαλω...
ευχαριστω.
στην προκυρηξη αναφερει οτι στο πιστοποιητικο Α΄ πρεπει να αναφερετε οτι μπηκες κ απολυθηκες με ικανοτητα Ι1,
στο δικο μου (δοκιμος πεζοναυτων) αναγραφετε μονο στην αρχη (οτι παρουσιαστηκα μς Ι1)
υπαρχει προβλημα μ αυτο να παω να το αλλαξω, αν κ τους ειπα οτι προκειτε για την αστυνομια.
ευχαριστω.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Καλο θα ηταν να τον εχεις. Ποτε δεν ξερεις αδελφε!
Παιδια καλημερα! Οταν παει να κανει καποιος τα χαρτια του ειναι απαραιτητο να εχει πιστοποιητικο γεννησεως?
-
- Ταξίαρχος
peggy η βεβαιωση ισχυει μεχρι τις 18/09/10 απο εκει κ περα υπαρχει προβλημα. Τρυφωνα πρεπει να πας στην στρατολογια κ να κανονισεις να περασεις απο επιτροπη στο 401 για να στο ξανα κανουν Ι1 αμα το αλλαξες κατα την διαρκεια της θητειας σου!abcd θελει αριθμο μητρωου, αναγραφετε σε ποιστοποιητικο γεννησεως.
trufwnas έγραψε:Καλημερα,
ευχαριστω.
Αν η σωματική σου ικανότητα άλλαζε για κάποιο λόγο κατά τη διάρκεια της θητείας σου θα αναγραφόταν και στο πιστοποιητικό. Από τη στιγμή που σου λέει πως μπήκες σαν Ι1 σημαίνει και πως βγήκες σαν Ι1. Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποιο άλλο χαρτί. Για οτιδήποτε άλλο η υπηρεσία έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει αυτεπάγγελτα με τη στρατολογία και να αναζητήσει τα ατομικά σου στοιχεία, μεταβολές κλπ.
-
- Ταξίαρχος
Τρυφωνα ζηταει πιστοποιητικό τυπου Α απο το οποιο να προκυπτει οτι οι ενδιαφερομενοι υπηρετισαν μεχρι την απολυση τους ως εφεδροι αξιωματικοι η σε ειδικες δυναμεις κ να αναφερεται η σωματικη τους ικανοτητα κατα την διαρκεια της θητειας τους. Δεν λεει οτι πρεπει να εισαι μονο Ι1 για να κανεις τα χαρτια σου σε αυτη την προκηρυξη.
δημητρης25 έγραψε:Τρυφωνα ζηταει πιστοποιητικό τυπου Α απο το οποιο να προκυπτει οτι οι ενδιαφερομενοι υπηρετισαν μεχρι την απολυση τους ως εφεδροι αξιωματικοι η σε ειδικες δυναμεις κ να αναφερεται η σωματικη τους ικανοτητα κατα την διαρκεια της θητειας τους. Δεν λεει οτι πρεπει να εισαι μονο Ι1 για να κανεις τα χαρτια σου σε αυτη την προκηρυξη.
Μάλλον παρανόησες τα λεγόμενά του. Η απορία του είναι πως το χαρτί γράφει πως παρουσιάστηκε σαν Ι1 (όχι δηλαδή πως παρουσιάστηκε και υπηρέτησε μέχρι την απόλυσή του σαν Ι1). Και απάντησα πως αν κατά τη διάρκεια της θητείας του υπήρχε λόγος να αλλάξει το Ι του, θα το έγραφε στο πιστοποιητικό τύπου Α, καθώς και ο λόγος που άλλαξε. Συνεπώς Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πιστοποιητικό που του έχει ήδη Αποδοθεί Από τη Στρατολογία.
-
- Ταξίαρχος
Φιλε τασο εγω του απαντησα για το πρωτο σκελος της ερωτησειs του, νομιζα οτι εκει ειχε απορια.
δημητρης25 έγραψε:Φιλε τασο εγω του απαντησα για το πρωτο σκελος της ερωτησειs του, νομιζα οτι εκει ειχε απορια.
Όπως και να έχει ελπίζω να μην έχει πλέον απορία ;)
-
- Ταξίαρχος
Το καλο που του θελω!

Καθε χρονο ισχυαν κανονικα. Φετος κατι λενε πως αν μετα απο λιγες μερες δεν παρουσιασεις το προτοτυπο θα υπαρχει προβλημα. Τι να πω. Κ ναι μπορει να χασουν κατι απο τα χαρτια μην το θεωρειται απιθανο. Εχει συμβει ουκ ολιγες φορες... Τυχαιο; . δεν νομιζω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες