Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Τ'αθλήματα είναι πονεμένη ιστορία... Όταν έδωσα το '06 για πυρ/κη ήλπιζα ότι θα περάσουμε ελάχιστες και δεν θα παίξει βύσμα. Εγώ ήμουν η 16η που τα πέρασα και με άνεση κιόλας, Έκανα φουλ προπόνηση και βάρη τότε... Κι όμως είδα κοπέλα να κρεμιέται στο μονόζυγο, να κάνει τις έλξεις μισές, δηλ. με λυγισμένους αγκώνες κι όμως την περάσανε γιατί είχε τον μπαμπά απόστρατο αξιωματικό του π. σ... Κι αυτή και άλλες περάσανε έτσι απ'τις 45 που τα περάσαμε τελικά... Αλλά οι μισές και παραπάνω ήταν βύσματα. Καλά κι όταν έδωσα για καταδρομές στο στρατό εκεί ξεπέρασαν κάθε όριο. Απ'τις 30 ζήτημα να τα΄χαμε περάσει μόνο 5 κσνονικά. Και δύσκολα αθλήματα να βάλουν δυστυχώς τα βύσματα περνάνε...
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikoslok »

Τ'αθλήματα είναι πονεμένη ιστορία... Όταν έδωσα το '06 για πυρ/κη ήλπιζα ότι θα περάσουμε ελάχιστες και δεν θα παίξει βύσμα. Εγώ ήμουν η 16η που τα πέρασα και με άνεση κιόλας, Έκανα φουλ προπόνηση και βάρη τότε... Κι όμως είδα κοπέλα να κρεμιέται στο μονόζυγο, να κάνει τις έλξεις μισές, δηλ. με λυγισμένους αγκώνες κι όμως την περάσανε γιατί είχε τον μπαμπά απόστρατο αξιωματικό του π. σ... Κι αυτή και άλλες περάσανε έτσι απ'τις 45 που τα περάσαμε τελικά... Αλλά οι μισές και παραπάνω ήταν βύσματα. Καλά κι όταν έδωσα για καταδρομές στο στρατό εκεί ξεπέρασαν κάθε όριο. Απ'τις 30 ζήτημα να τα΄χαμε περάσει μόνο 5 κσνονικά. Και δύσκολα αθλήματα να βάλουν δυστυχώς τα βύσματα περνάνε... [/QUOTEεσυ δεν παλεβεσαι δεν γινετε να εισαι τοσο ατυχη που ποτε δεν περνας σε τπτ λογο βησματος δεν ειναι ολη η ελλαδα ενα βησμα ηρεμισε αναλογισου οτι εχεις και εσυ εφθινες καπου και οτι δεν φταινε για ολα οι αλλοι ελεος πια αμα δεν περασεις δεν σοθ φταινε οι αλλοι που οπως λες ειναι βησματα αμα ησουνα τελεια σε ολα θα περναγες...

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από asimike »

να πω παντως και εγω την βλακεια μουΕικόνα ακουω απο τωρα τα τηλεφωνα απο μερικους μερικους που δεν θελουν να πανε ΔΙ. ΑΣ...
ΕΛΛΑΣ
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikoslok »

asimike έγραψε:να πω παντως και εγω την βλακεια μουΕικόνα ακουω απο τωρα τα τηλεφωνα απο μερικους μερικους που δεν θελουν να πανε ΔΙ. ΑΣ...
απο την διας δεν χρειαζετε να βαλεις βησμα για να μην πας μπορεις ανετα να διλωσεις μια ασθενιουλα στην εκπαιδευση πολλοι το εχουν κανει και δεν πηγαν και ο αδελφος μου μαζη με αυτους αμα χασεις την μιση εκπαιδευση δεν θα πας...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kerveros έγραψε:Τ'αθλήματα είναι πονεμένη ιστορία... Όταν έδωσα το '06 για πυρ/κη ήλπιζα ότι θα περάσουμε ελάχιστες και δεν θα παίξει βύσμα. Εγώ ήμουν η 16η που τα πέρασα και με άνεση κιόλας, Έκανα φουλ προπόνηση και βάρη τότε... Κι όμως είδα κοπέλα να κρεμιέται στο μονόζυγο, να κάνει τις έλξεις μισές, δηλ. Με λυγισμένους αγκώνες κι όμως την περάσανε γιατί είχε τον μπαμπά απόστρατο αξιωματικό του π. Σ... Κι αυτή και άλλες περάσανε έτσι απ'τις 45 που τα περάσαμε τελικά... Αλλά οι μισές και παραπάνω ήταν βύσματα. Καλά κι όταν έδωσα για καταδρομές στο στρατό εκεί ξεπέρασαν κάθε όριο. Απ'τις 30 ζήτημα να τα΄χαμε περάσει μόνο 5 κσνονικά. Και δύσκολα αθλήματα να βάλουν δυστυχώς τα βύσματα περνάνε...

εσύ δηλαδή στις ειδικές δυνάμεις μπήκες με την αξία σου ε; Πως και δεν σε πέταξε έξω κανένα βύσμα; Κόψε την καραμελά σε βαρεθήκαμε
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Greek_Army έγραψε:
Kerveros έγραψε:Τ'αθλήματα είναι πονεμένη ιστορία... Όταν έδωσα το '06 για πυρ/κη ήλπιζα ότι θα περάσουμε ελάχιστες και δεν θα παίξει βύσμα. Εγώ ήμουν η 16η που τα πέρασα και με άνεση κιόλας, Έκανα φουλ προπόνηση και βάρη τότε... Κι όμως είδα κοπέλα να κρεμιέται στο μονόζυγο, να κάνει τις έλξεις μισές, δηλ. Με λυγισμένους αγκώνες κι όμως την περάσανε γιατί είχε τον μπαμπά απόστρατο αξιωματικό του π. Σ... Κι αυτή και άλλες περάσανε έτσι απ'τις 45 που τα περάσαμε τελικά... Αλλά οι μισές και παραπάνω ήταν βύσματα. Καλά κι όταν έδωσα για καταδρομές στο στρατό εκεί ξεπέρασαν κάθε όριο. Απ'τις 30 ζήτημα να τα΄χαμε περάσει μόνο 5 κσνονικά. Και δύσκολα αθλήματα να βάλουν δυστυχώς τα βύσματα περνάνε...

εσύ δηλαδή στις ειδικές δυνάμεις μπήκες με την αξία σου ε; Πως και δεν σε πέταξε έξω κανένα βύσμα; Κόψε την καραμελά σε βαρεθήκαμε
σου εχει γινει εμονη το βυσμα. Συμφωνω με τον Greek
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Kerveros

Ρώτα να σου πουν πόσες γυναίκες πέρασαν κανονικά τ'αθλήματα στην 6η σειρά το '07! Μόνο 3! Άπαντες το ξέρουν, μέχρι και στο πυροβολικό! Αν η αλήθεια δε σ'αρέσει ή δεν τη δέχεσαι δικό σου πρόβλημα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Ρώτα να σου πουν πόσες γυναίκες πέρασαν κανονικά τ'αθλήματα στην 6η σειρά το '07! Μόνο 3! Άπαντες το ξέρουν, μέχρι και στο πυροβολικό! Αν η αλήθεια δε σ'αρέσει ή δεν τη δέχεσαι δικό σου πρόβλημα

εντάξει το εμπεδώσαμε είσαι κομμάντο και σε αδικήσανε. Για να τελειώνει η ιστορία. Θέλεις να σου δώσουμε κανα παράσημο για να σου φύγει ο καημος;
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Greek_Army έγραψε:
Kerveros έγραψε:Ρώτα να σου πουν πόσες γυναίκες πέρασαν κανονικά τ'αθλήματα στην 6η σειρά το '07! Μόνο 3! Άπαντες το ξέρουν, μέχρι και στο πυροβολικό! Αν η αλήθεια δε σ'αρέσει ή δεν τη δέχεσαι δικό σου πρόβλημα

εντάξει το εμπεδώσαμε είσαι κομμάντο και σε αδικήσανε. Για να τελειώνει η ιστορία. Θέλεις να σου δώσουμε κανα παράσημο για να σου φύγει ο καημος;
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Kerveros

Γι'αυτό γίνεται η κουβέντα; Τί παράσημα και βλακείες; Απλά γιατί Λέτε συνέχεια ότι όλοι όσοι μιλάνε για βύσματα είναι σόνι και καλά αποτυχόντες που θέλουν να τα ρίξουν εκεί. Δηλαδή να μη μιλάμε καθόλου γι'αυτό το θέμα και να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας; Ε εγώ δεν μπορώ να μη μιλάω για όσα στραβά βλέπω σε όποια θέση κι αν είμαι! Δεν μπορώ! Με πνίγει το δίκιο! Κι αν πέρασα τί θα πει αυτό; Όταν εσένα σου έχει βγει η παναγία στις προπονήσεις και ναι μεν περνάς και μπαίνεις αλλά βλέπεις μπροστά σου τα τέρατα δεν θα μιλήσεις; Δεν θα σε πειράξει; Όταν μάλιστα μετά στο παίζουνε και κομμάντα;

Kerveros

Και δεν με αδίκησε κανένας, αφού εγώ μπήκα. Απλά με πείραξαν όσα είδα! Δεν έχω δικαίωμα να το πω; Μην εκτροχιάζεστε

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Γι'αυτό γίνεται η κουβέντα; Τί παράσημα και βλακείες; Απλά γιατί Λέτε συνέχεια ότι όλοι όσοι μιλάνε για βύσματα είναι σόνι και καλά αποτυχόντες που θέλουν να τα ρίξουν εκεί. Δηλαδή να μη μιλάμε καθόλου γι'αυτό το θέμα και να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας; Ε εγώ δεν μπορώ να μη μιλάω για όσα στραβά βλέπω σε όποια θέση κι αν είμαι! Δεν μπορώ! Με πνίγει το δίκιο! Κι αν πέρασα τί θα πει αυτό; Όταν εσένα σου έχει βγει η παναγία στις προπονήσεις και ναι μεν περνάς και μπαίνεις αλλά βλέπεις μπροστά σου τα τέρατα δεν θα μιλήσεις; Δεν θα σε πειράξει; Όταν μάλιστα μετά στο παίζουνε και κομμάντα;

σε πνίγει το δίκιο αλλά εδώ και μερικές μέρες μας έχεις ζαλίσει. Για σένα αδικήθηκες το καταλάβαμε. Γιατί επιμένεις όμως; Δεν καταλαβαίνεις ότι κατάντησες κουραστική; Την είπες την γνώμη σου την σεβαστήκαμε (όσοι συμφωνήσανε μαζί σου) όσοι διαφωνήσανε έχουνε τους λόγους τους. Δηλαδή τι να κάνουμε τώρα

...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Kerveros έγραψε:Και δεν με αδίκησε κανένας, αφού εγώ μπήκα. Απλά με πείραξαν όσα είδα! Δεν έχω δικαίωμα να το πω; Μην εκτροχιάζεστε

Κοπελα μου αστο, ο καθενας εχει την αποψη του... Δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι... Ο γκρικ τη δικη του, εσυ τη δικη σου... Δεν θα καταληξει πουθενα ολο αυτο αφου ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω...
Dum spiro spero
Kerveros

Γιατί μ'έχετε κουράσει όλοι Γιατί δεν Εννοείτε να καταλάβετε πως όποιος μιλάει για βύσματα δεν είναι σόνι και καλά αποτυχών Που θέλει να τα ρίξει εκεί!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Γιατί μ'έχετε κουράσει όλοι Γιατί δεν Εννοείτε να καταλάβετε πως όποιος μιλάει για βύσματα δεν είναι σόνι και καλά αποτυχών Που θέλει να τα ρίξει εκεί!

δεν είναι όλοι οι διαγωνισμοί ίδιοι. Για πυροσβετική και λιμενικό (όχι σε όλες τις διαδικασίες για μένα) συμφωνώ περνάει το βύσμα και το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Για τους Ε. Φ δεν περνάει γιατί είχα φίλο με αρκετά μόρια που ήτανε 1.69,7 και δεν πέρασε τον μετρήσανε 2 φορές στο τμήμα και τον ακυρώσανε. Και υποτίθεται ο διοικητής ήτανε οικογενειακός φίλος.

...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης