Τι έγγραφα χρειάζομαι για την κατάταξη;
Παιδια καλησπερα. Παρουσιαζομαι κευπ λαμια και εχω επιλεγει για υεα αλλα δεν θελω να παω. Το χαρτι λεει να παω βεβαιωση απο τη γραμματεια της σχολης εγω που δε θελω ομως υεα ειναι υποχρεωτικο να παω; Οταν ειχα κοψει την αναβολη ειχα καταθεση τετοια βεβαιωση. Και το προβλημα ειναι οτι η γραμματεια ειναι κλειστα λογω απεργιας εδω και δυο μηνες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Γιώργος Κ έγραψε:Παιδιά είμαι φοιτητής φαρμακευτικής. Όταν έκοψα την αναβολή πήγα χαρτί από την σχολή στην στρατολογία.Μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης και παρουσιάζομαι Δευτέρα στον Αυλώνα υγειονομικό, θα πρέπει να ξαναπάρω χαρτί από την γραμματεία μου όταν παρουσιάζομαι;
Καλό θα ήτανε να έχεις πάλι χαρτί.
flash13 έγραψε:Παιδια καλησπερα. Παρουσιαζομαι κευπ λαμια και εχω επιλεγει για υεα αλλα δεν θελω να παω. Το χαρτι λεει να παω βεβαιωση απο τη γραμματεια της σχολης εγω που δε θελω ομως υεα ειναι υποχρεωτικο να παω; Οταν ειχα κοψει την αναβολη ειχα καταθεση τετοια βεβαιωση. Και το προβλημα ειναι οτι η γραμματεια ειναι κλειστα λογω απεργιας εδω και δυο μηνες
ΥΕΑ : Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;
Φιλε δε με καταλαβες αυτο που ρωταω ειναι αν θα πρεπει να παω το χαρτι απο τη σχολη μου απο τη στιγμη που δε θελω να παω υεα και αν θα εχω καπιοα επιπτωση αφου η σχολη μου ειναι κλειστα και δε μπορω να το παρω
-
- Στρατηγός
Αρχηγέ από την στιγμή που δεν θέλεις να πας υεα δεν θα έχεις καμία επίπτωση, τώρα το ποιος δεν κατάλαβε άστο να το κρίνει κανένας άλλος, απλά ορισμένοι εδώ μέσα θέλετε να τα αναλύουμε όλα μέχρι αηδίας.
- tsakantarhs
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Στις 31 Δεκ ληγει η αναβολη μου λογω σπουδων. Το χαρτι/πιστοποιητικο φοιτησης πρεπει να το δωσω στα κεπ πριν την ληξη της αναβολης ή μπορω να το δωσω και κανονικα οταν παρουσιαστω φανταζομαι γυρω στον Μαρτιο; Κατι ακουσα για ποινη ενος μηνος εξαγορασιμου προς 100ευρω σε περιπτωση που δεν παραδωθει το χαρτι αλλα το θεμα ειναι, πότε; Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
Το χαρτί μπορείς να το δώσεις κατά την διάρκεια της θητείας σου.
Δεν έχω κάποια ασφάλεια επειδή δεν εργάζομαι και έχω υπερβεί το έτος που σου δίνουν όσο είσαι φοιτητής. Τι βιβλιάριο πρέπει να προσκομίσω;
Το βιβλιάριο Υγείας Βρέφους θέλουν, όχι αυτό στο οποίο είσαι/ήσουν ασφαλισμένος στο Ταμείο των γονιών σου. Να δούν τι εμβόλια έχεις κάνει και τι ομάδα αίματος είσαι, αν είναι γραμμένο.
Καλησπέρα σε όλους,Μου ζητούν μέσω το χαρτιού της κατάταξης να προσκομίσω αντίγραφο πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τράπεζας για έναρξη μισθοδοσίας! Παρουσιάζομαι την Τετάρτη 12/3/2014!
Σε εσάς υπάρχει κατι ανάλογο;
Ναι φιλε ειναι για την τεραστια αποζημίωση που θα πάρεις μετά το 9μηνο! Αν έχεις δίπλωμα οδήγησης επαγγελματικό πάρε το κι αυτό μαζί.
Sakos έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,Μου ζητούν μέσω το χαρτιού της κατάταξης να προσκομίσω αντίγραφο πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τράπεζας για έναρξη μισθοδοσίας! Παρουσιάζομαι την Τετάρτη 12/3/2014!
Το είδα κ γω αυτό που λες. Αλλά ξέρω, ότι τα δίνουν στο χέρι τα λεφτά. Οπότε... Αστο
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Φαντάζομαι ότι δεν είναι και τόσο σημαντικό να έχω το συγκεκριμένο φωτοαντίγραφο μαζί μου για 5-10 ευρω το μήνα!
Μόνο η ταλαιπωρία που θα υποστώ στην εφορία για εκκαθαριστικό για να μπορέσω να ανοίξω λογαριασμό με πρώτο όνομα δικαιούχου το δικό μου κοστίζει παραπάνω σε μεροκάματα και δεν μπορούσα να τα χάσω για μια φωτοτυπία.
Αν πρέπει να πάρω λεφτά θα τα πάρω στο χέρι και αν δεν γίνεται να μου δώσουν έξοδο να πάω να τα φτιάξω... !
Καλή θητεία σε όλα τα παιδιά που κατατάσσονται αυτές τις μέρες και υπομονή!
+1 για το φόρουμ και γενικά όλο το σαιτ! Μεγάλη βοήθεια!
Διάβασα αρκετά χρήσιμα πράγματα και νομίζω έχω έναν μπούσουλα για το τι θα ακολουθήσει την αυριανή ημέρα και γενικά σε όλη την θητεία μου!
Μόνο η ταλαιπωρία που θα υποστώ στην εφορία για εκκαθαριστικό για να μπορέσω να ανοίξω λογαριασμό με πρώτο όνομα δικαιούχου το δικό μου κοστίζει παραπάνω σε μεροκάματα και δεν μπορούσα να τα χάσω για μια φωτοτυπία.
Αν πρέπει να πάρω λεφτά θα τα πάρω στο χέρι και αν δεν γίνεται να μου δώσουν έξοδο να πάω να τα φτιάξω... !
Καλή θητεία σε όλα τα παιδιά που κατατάσσονται αυτές τις μέρες και υπομονή!
+1 για το φόρουμ και γενικά όλο το σαιτ! Μεγάλη βοήθεια!
Διάβασα αρκετά χρήσιμα πράγματα και νομίζω έχω έναν μπούσουλα για το τι θα ακολουθήσει την αυριανή ημέρα και γενικά σε όλη την θητεία μου!
Παιδιά καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί διαβάζοντας εδώ τα θέματα κτλ έχω μπερδευτεί και δε βγάζω άκρη ! Λοιπόν εγώ έχω πτυχίο από βρετανικό πανεπιστήμιο, όταν πήγα να διακόψω την αναβολή μου στο ρουφ τους έδωσα ένα κανονικό αντίγραφο και ένα μεταφρασμένο και μου παν όλα μια χαρά ! Τώρα διαβάζω εδώ ότι πρέπει να το χω και μαζί μου τη μέρα που θα παρουσιαστώ φωτοτυπία κανονικό και μεταφρασμένο πάλι;
Φίλε pente, το πτυχίο δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα την ημέρα της κατάταξης και δεν είναι υποχρεωτικό να το έχεις. Ούτε την ειδικότητά σου θα καθορίσει, ούτε θα σε βάλει σε γραφείο. Μόνο αν θέλεις να πας ΥΕΑ να έχεις το απολυτήριο Λυκείου μαζί.
Παιδιά καλησπέρα.
Γνωρίζετε αν πάω στο στρατολογικό γραφείο και ζητήσω εκπρόθεσμα να καταταχθώ με τη σειρά του Σεπτεμβρίου αν υπάρχει περίπτωση να γίνει; Το θεωρώ απίθανο αλλά ποτέ δε ξέρεις αν ξέρει κάποιος κάτι διαφορετικό.
Είμαι στο εξωτερικό και δυστυχώς νόμιζα ότι για κατάταξη τον Σεπτέμβρη, ήταν μέχρι τέλος Ιουλίου.
Γνωρίζετε αν πάω στο στρατολογικό γραφείο και ζητήσω εκπρόθεσμα να καταταχθώ με τη σειρά του Σεπτεμβρίου αν υπάρχει περίπτωση να γίνει; Το θεωρώ απίθανο αλλά ποτέ δε ξέρεις αν ξέρει κάποιος κάτι διαφορετικό.
Είμαι στο εξωτερικό και δυστυχώς νόμιζα ότι για κατάταξη τον Σεπτέμβρη, ήταν μέχρι τέλος Ιουλίου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες