Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
tjobana αυτο απο που το βρηκες; εγω παντως ακουσα [ραδιο αρβιλα Πως για το στρατο ξηρας θα βγει μετα το πασχα οψωμεθα
Το ειδα εδω http://www.apogevmatini.gr/? Οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια! Τωρα δεν ξερω αμα ειναι αληθεια αυτα που λενε αλλα θα ευελπιστω να ειναι αληθεια και να βγει να κανουμε τα χαρτια μας!
-
- Συνταγματάρχης
ακριβως οχι μονο να τα κανουμε αλλα και να τα μαζεψουμεtzovana18 έγραψε:Τνα ειναι αληθεια και να βγει να κανουμε τα χαρτια μας!
μακαρι να ειναι αληθεια

Καλα εγω τα εχω μαζεψει απο τωρα xaxaxax τα εχω απο την προηγουμρνη προκυρηξει που εδωσα xaxax! Ειμαι ετοιμη την εγκυκλιο περιμενω!
-
- Συνταγματάρχης
ααααααα εισαι jet τοτε χαχαχαχαtzovana18 έγραψε:Καλα εγω τα εχω μαζεψει απο τωρα xaxaxax τα εχω απο την προηγουμρνη προκυρηξει που εδωσα xaxax! Ειμαι ετοιμη την εγκυκλιο περιμενω!
εγω παλι ειναι η πρωτη φορα που τα κανω γιαυτο αναμενω την εγκυκλιο για να ξεκινησω να μαζευω την χαρτουρα
Αν ειναι η πρωτη φορα που θα τα κάνεις Καλως ηλθες στην παρέα μας! Εχεις να μάθεις πολλα!
Και ξαναλεω περιμενετε να βγουν οι σχετικοι διαγωνισμοι και τοτε κανουμε ολοι μαζι χαρουλες (Οτι θα κανουμε τα χαρτια μας, οχι απαραιτητα οτι θα περασουμε κιολας)
Φιλικα
Φιλικα
-
- Συνταγματάρχης
Καλως σας βρηκα ναι πρωτη φορα και ελπιζω να ειναι και τελευταια 

το οτι εχω να μαθω πολλα ειναι το μονο σιγουρο γιατι απο οτι καταλαβα υπαρχουν ατομα που ξερουν παρα πολλα

το οτι εχω να μαθω πολλα ειναι το μονο σιγουρο γιατι απο οτι καταλαβα υπαρχουν ατομα που ξερουν παρα πολλα

Σιγουρα υπάρχουν και παιδια που ειναι ηδη ΕΠΟΠ αλλα και υποψηφιοι που μπορούν να σε βοηθησουν σε πολλα! ΚΑλή αρχή λοιπόν!
Αγαπητε φιλε για οποιαδηποτε απορια σου μην διστασεις !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: foititria
Καλησπερα σε ολουσ... μηπως καποιοσ/α γνωριζει ΤΠτ για τις προκυριξεις στρατου και αεροποριας; κατι εχω ακουσει για απριλη αλλα χωρις σιγουρια... αντε επιτελους να βγουνε να δουμε τι θα κανουμεεεεε!

-
- Συνταγματάρχης
Να σε καλα αδερφε επι ευκαιριας θα ηθελα να ρωτησω σε ποσο καιρο περιπου απο την εκδοση της προκηρυξης θα γινεται η εξεταση [ιατρικες και αθλητικες]
και κατι τελευταιο ειμαι απο κομοτηνη η εξετασεις θα γινουν θεσσαλονικη η αθηνα; Εκτος βεβαια και αν γινονται ξανθη
αυτα τα λιγα
και κατι τελευταιο ειμαι απο κομοτηνη η εξετασεις θα γινουν θεσσαλονικη η αθηνα; Εκτος βεβαια και αν γινονται ξανθη

αυτα τα λιγα

Γενικα οι εξετασεις λαμβανουν χωρα αναλογα με το ποτε θα το ανακοινωσει το ΓΕΣ οποτε δεν μπορω να σου απαντησω συγκεκριμενα πραγματα οσον αφορα την πρωτη σου ερωτηση. Οσον αφορα την δευτερη ερωτηση σου γενικα στις επαρχιες δεν δινουν εξετασεις οι υποψηφιοι αλλα εσυ οντας βορειοελλαδιτης λογικα θα δωσεις στην θεσσαλονικη. Ελπιζω να σε καλυψα αδερφε μου.
Φιλικα
Φιλικα
-
- Συνταγματάρχης
Και εγω απο οτι ακουσα θεσσαλονικη θα δωσω οπως θεσσαλονικη ηταν και για τις στρατιωτικες σχολες μεσω πανελληνιων λογικα και οι ιατρικες θα γινονται θεσσ
σε ευχαριστω παντως
σε ευχαριστω παντως
Οτι ακριβώς ξέρεις εσυ, το ιδιο και εμεις! Περιμένουμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης