Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);
Α! Οπότε τώρα είμαι σίγουρη... Εκτός κ αν είσαι από τους πρώτους Κ εγώ η τελευταία 230 μόρια διαφορά έχουμε σιγά... (χαχαχα) Καλή επιτυχία μας!
Ναι φιλε εχεις πολλες ελπιδες λογικα μπαινεις.
Αλλα ξερεις οτι ζουμε στην ελλαδα και τα πανω πολλες φορες ερχονται κατω... Στα αθληματα πως τα πηγες;
Εγω τθ και εχω 300, στα αθληματα πρωτος σε ολα με διαφορα αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο...
Αλλα ξερεις οτι ζουμε στην ελλαδα και τα πανω πολλες φορες ερχονται κατω... Στα αθληματα πως τα πηγες;
Εγω τθ και εχω 300, στα αθληματα πρωτος σε ολα με διαφορα αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο...
Μακαρι φιλε μου να μπουμε, η λογικη και τα προιγουμενα αποτελεσματα λενε οτι εχουμε πολλες ελπιδες να μπουμε. Τωρα αν πολλα πεδια με πτυχιο απο τει η αει με πτυχιο απο ξενες γλωσσες προπιρεσια ηθελαν να μπουν πασι θυσια και εβαλαν ειδηκοτητες με πολλες θεσεις τοτε θα μηνουμε εξω αν και εχουμε και την ωρεξη και τα προσοντα.
Αλλα ετσι οπως εχουν καταντισει την χωρα μας ολοι κοιταν κατι σιγουρο γιατι εξω επικρατει μπαχαλο και πολλυ εκμεταλευση για ψυχουλα...
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ μακαρι να μπουμε φιλε!
Αλλα ετσι οπως εχουν καταντισει την χωρα μας ολοι κοιταν κατι σιγουρο γιατι εξω επικρατει μπαχαλο και πολλυ εκμεταλευση για ψυχουλα...
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ μακαρι να μπουμε φιλε!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Πως μπορουμε να δουμε τα περσινα μορια για τις ειδικοτητες;
Εχω δηλωσει επιμελητης χρηματικου και τα χαρτια που εχω καταθεσει ειναι
το πτυχιο της σχολης ΤΕΙ
κατοχη πτυχιο προγραμματιστη ΤΕΙ
κ βεβαιωση προυπηρεσιας απο πρακτικη ασκηση (δεν ξερω αν θα μου την πιασουν, μαλλον οχι)
τι λετε εχω καμμια ελπιδα αν και το βλεπω πολυ δυσκολο.
το πτυχιο της σχολης ΤΕΙ
κ βεβαιωση προυπηρεσιας απο πρακτικη ασκηση (δεν ξερω αν θα μου την πιασουν, μαλλον οχι)
Εχω δηλωσει επιμελητης χρηματικου και τα χαρτια που εχω καταθεσει ειναι
το πτυχιο της σχολης ΤΕΙ
το πτυχιο της σχολης ΤΕΙ
Γεια σας παιδιά, ειμαι καινουριος στο site, έχω δηλωσει και εγω υπηρετης ελαφρυ οπλισμου Στο πεζικο έχω 352 μορια έχω ελπιδες;
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Για διαβιβαστης ξερεις ποσα μορια χρειαζονται.
400+ διαβιβαστη
Γεια σας παιδια. Δηλωσα οδηγος οχηματων εφοδιασμου και μεταφορων. Συγκεντρωνω 870 μορια. Εχω ελπιδες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Σουπερ ειδικοτητα! Κ εχεις κ πολυ καλα μορια! Καλα αποτελεσματα να εχεις!χρηστος έγραψε:Γεια σας παιδια. Δηλωσα οδηγος οχηματων εφοδιασμου και μεταφορων. Συγκεντρωνω 870 μορια. Εχω ελπιδες;

Dum spiro spero
Λες; Μακαρι γιατι μ αυτην την ανεργια εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα. Καλη επιτυχια και σε σενα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Ειναι ο συντροφος μου οδηγος του σεμ κ ειναι ζαχαρη ειδικοκτητα! Το σεμ ειναι απο το καλυτερα σωματα
Ευχαριστω Χρηστο, να εισαι καλα! Απλα παλι ειχε λιγα ατομα
Αν ηξερα οδηγηση κ εγω αυτη την ειδικοτητα θα εβαζα...

Dum spiro spero
Περυσι ειχε 640 ο τελευταιος ς αυτην. Πολυ καλαη οντως. Εχει πολυ δρομολογιο ιλλυ; Ετσι μου ειπαν καποιοι αλλα πιο πολλα εξτρα;
Οταν λες λιγα ατομα εννοεις εχει λιγες θεσεις η ειδικοτητα; Ξερεις περυσι με ποσα μορια περασε ο τελευταιος; Εστω και εαν ισχυε και η συνεντευξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες