Άλκησ έγραψε:Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με την θεωρητική. Εγώ είμαι θεωρητική και θέλω να επλέξω μόνο το 1ο πεδίο, σε τί μαθήματα πρέπει να γράψω;
diplomaths έγραψε:Αρχαία κατ.
Λατινικά Λογοτεχνία κατ. Νεοελληνική Γλώσσα Ιστορία κατ. και ένα εκ των: Μαθηματικά γενικής, φυσική γενικής, βιολογία γενικής, ιστορία γενικής
Καλημέρα X_Ristos, όπως σωστά γράφει ο Greek_Army από πάνω, από θεωρητική κατεύθυνση, θα έδινες αυτά τα μαθήματα σε πανελλήνιες, θα μπορούσες να πας ΣΣΕ από θεωρητική, αλλά με απώλεια μορίων. Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες, ή 10 ποστ πιο πάνω, θα ξεκαθαρίσεις λίγο τα πράγματα Όμως, τα παιδιά που είναι φέτος πρώτη λυκείου, είναι αυτά που θα δώσουν με το καινούργιο σύστημα πανελλήνιες, και με το καινούργιο σύστημα θα κάνουν και όλη τη χρονιά Άρα αυτά που λέμε, και αυτά που ξέρουμε, δεν θα ισχύουν Μπορεί να μην ισχύουν για λίγο, να υπάρχουν μικρές διαφορές Μπορεί όμως και να τα αλλάξουν άρδην Έχε το στο νου σου, πως εσείς που πάτε τώρα Α' Λυκείου είστε με το νέο σύστημα Κάποιος καθηγητής από το σχολείο σου, μπορεί να σε βοηθήσει Στο β' τετράμηνο υπήρχε μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού. Λογικά ο καθηγητής που το κάνει, όλο και κάτι θα ξέρει για το νέο σύστημα Αλλά μην αποκλείεις τις άλλες κατευθύνσεις μόνο για την φυσική ή μόνο για την χημεία Με το παρόν σύστημα, στην τεχνολογική δίνεις (πανελλήνιες) : Μαθηματικά κατ, φυσική κατ, Ανάπτυξη Εφοαρμογών (πληροφορική), Αρχές Οργάνωσης και διοίκησης επιχειρίσεων, έκθεση, και ένα εκ των: Μαθηματικά γενικής, φυσική γενικής, βιολογία γενικής, ιστορία γενικής Στην θετική δίνεις: Μαθηματικά κατ, βιολογία κατ, χημεία κατ, φυσική κατ, έκθεση, και ένα εκ των: Μαθηματικά γενικής, φυσική γενικής, βιολογία γενικής, ιστορία γενικής
Οι στρατιωτικές σχολές που μπορεί να δηλώσει είναι το ΣΣΑΣ στρατολογικό και το ΣΣΑΣ ψυχολόγων χωρίς να χάσει μόρια. Βέβαια και οι δυο είναι πολύ ψηλά. Τώρα επειδή έχει επιλέξει βιολογία μπορεί επίσης να πάει στην ΣΑΝ και στα ΣΣΑΣ ιατρικό, οδοντιατρικό, κτηνιατρικό και φαρμακευτικό. Όμως με την βιολογία που έχει επιλέξει θα χάσει αρκετά μόρια και με άριστα τα 18.600 είναι πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να πιάσει κάποια από αυτές τις σχολές γιατί είναι όλες πάνω από 18.000. Πρακτικά λοιπόν οι μόνες σχολές που έχει την δυνατότητα να πιάσει είναι το ΣΣΑΣ ψυχολόγων και στρατολογικό, οι οποίες είναι και οι δυο γύρω στα 19.000 με άριστα τα 20.000. Ελπίζω να βοήθησα.
Δηλαδη ρε παιδια εγω που θελω για ΣΝΔ η σι/ιπτ απο θεωρητικη δυσκολα εε; γιατι δεν ειμαι μαθηματικων, φυσικης, χημειας και ελεγα να επιλεξω θεωρητικη. ομως αυτα που με ενδιαφερουν περισσοτερο ειναι αυτα που προανεφερα!
Δηλαδή φέτος είσαι Α' Λυκείου. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι τότε, αν θα είναι ακόμα ίδιο το σύστημα πρόσβασης ειδικά για τις στρατιωτικές σχολές, επειδή σκέφτονται διάφορες αλλαγές, και λογικά ότι είναι να αλλάξει, θα ενσωματωθεί με τις υπόλοιπες αλλαγές
AA8 να στο πω και αλλιως... Αν δεν την παλευεις με τεχνολογικα μαθηματα πως περιμενεις να ανταποκριθεις μεσα στις σχολες;
Tι νομιζετε πως γραφετε στις παννελαδικες και τελειωσε; Τσαφ εξαφανιστικαν ολες οι μαθησιακες Δυσκολιες; Δεν ειναι απθ να δινεις μαθηματα ακομα και αν εισαι 45 χρονων...
Ειμαι απο θεωριτκη κατευθυνση και θα παρω ως επιλογης μαθηματικα αλλα στα μαθηματικα πατος και βγαζω καπου στο 15000 και ενδιαφερομαι για σμυν το εχω η οχι;
MΕ τα ιδια μορια πας και αστυφυλακων, δεν πας εκει που τα περισσοτερα μαθηματα ειναι οικονομικο-διοικητικα και εχει και δικαια κτλπ, αρα πιο πολυ θεωρια; Οχι πως εχω ιδιαιτερη εμπειρια απο ΣΜΥ, αλλα τα μαθηματα τους τα εχω δει και δεν ειναι για ατομα της θεωρητικης... Ειδικα αν μου λες πως στα μαθηματικα εισαι πατος...
DaMon η σχολη αστυφυλακων ανηκει στο 5ο πεδιο. Και για να το ανοιξει καποιος πρεπει να επιλεξει Μαθηματικα γεν. Και αοθ (οικονομια) . ΟΧΙ δικαιο που ανεφερες.