ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Καλησπέρα! Εγώ ήθελα να ρωτήσω πόσο κρατάει περίπου η εκπαίδευση;2-3 βδομάδες?
Η εκπαιδευση για την ειδικότητα διαρκει ενα μηνα περιπου
sunshine έγραψε:Καλησπέρα! Εγώ ήθελα να ρωτήσω πόσο κρατάει περίπου η εκπαίδευση;2-3 βδομάδες;
Εάν πάλι εννοείς γενικότερα τότε δεν τελειώνει ποτέ στην ΕΛΔΥΚ

Ευχαριστώ ! Ναι για την αρχή ρωτούσα βασικά και όντως έμαθα 1 μήνα είναι περίπου. Α! Κ όσον αφορά την άδεια, περίπου πόσες μέρες πριν μαθαίνεις την ημερομηνία που πετάς τελικά; Συμπάσχω λίγο 

Τρελη @#$%! Να μας ελδυκ. Βεβαια ισχυει οτι αν κοπεις παιρνεις δυσμενη μεταθεση, βορειο εβρο δλδ.
Γεια σας παιδια! τον νοεμβριο του 2011 θαα παω φανταρος και θελω να δηλωσω ΕΛΔΥΚ αλλα μου εχουν πει οτι τους φερονται πολυ ασχημα ειναι αληθεια; ευχαριστω εκ τον πρωτερον!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Ναι τους βαράνε στον ποπο... Τι άλλο θα ακούσουμεεεεεεεεε

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδια! Τον νοεμβριο του 2011 θαα παω φανταρος και θελω να δηλωσω ΕΛΔΥΚ αλλα μου εχουν πει οτι τους φερονται πολυ ασχημα ειναι αληθεια; Ευχαριστω εκ τον πρωτερον!
Μην ανησυχείς, δεν κινδυνεύεις. Πήγαινε άφοβα.
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
ισα ισα που περνουν και μισθο. Εγω θα πηγαιναΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδια! Τον νοεμβριο του 2011 θαα παω φανταρος και θελω να δηλωσω ΕΛΔΥΚ αλλα μου εχουν πει οτι τους φερονται πολυ ασχημα ειναι αληθεια; Ευχαριστω εκ τον πρωτερον!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδια! Τον νοεμβριο του 2011 θαα παω φανταρος και θελω να δηλωσω ΕΛΔΥΚ αλλα μου εχουν πει οτι τους φερονται πολυ ασχημα ειναι αληθεια; Ευχαριστω εκ τον πρωτερον!
Φίλε να πας, έχει και πρόγευμα

Ζωαρα η ελδυκ εχει και προγευμα και μισθο και τα παντα ολα. Στο 2ο ταγμα που ειμαι εγω ειναι πιο χαλλαρα απο το 1ο, καναμε εκπαιδευση κανονικα στα εκε για κανα μηνα και μετα μετρας μερες γ την απολυση... Μονο σκοπετα, θαλαμοφυλικη, περιπολο, εφοδο αυτα.
Καλησπέρα παιδιά διάβασα όλα τα ποστ, έχω μία ερώτηση: Πυροβολικό στην ΕΛ. ΔΥ. Κ υπάρχει; Αν ναι, αξίζει περισσότερο από θητεία στο πυροβολικό στην Ελλάδα; Παρουσιάζομαι σε έναν μήνα στη Θήβα.
-
- Στρατηγός
Αν αξίζει από ποια άποψη;
Από άποψη εμπειρίας. Αν είναι να πάω σε μια μονάδα πυροβολικού στην Ελλάδα και να βαράω μύγες ή να κοιμάμαι σαν ζώο, θα προτιμούσα ΕλΔυΚ, όπου η εκπαίδευση είναι πιο "στρατιωτική".
(Με το πυροβολικό στην Ελλάδα γενικά δεν ξέρω τί παίζει, όσοι φίλοι μου έχουν υπηρετήσει ήταν πεζικάριοι ή διαβιβαστές)
(Με το πυροβολικό στην Ελλάδα γενικά δεν ξέρω τί παίζει, όσοι φίλοι μου έχουν υπηρετήσει ήταν πεζικάριοι ή διαβιβαστές)
-
- Στρατηγός
Να πας τότε.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες