Σας προσκαλω ολους τους σσασιτες να δημοσιοποιησουμε τη δυσαρεσκεια Και την εναντιωση μας στα νεα μετρα που εφαρμοζονται και εξαιτιας τους χανονται και θα χαθουν εξεταστικες
Καλησπερα! Ειμαι μαθητρια της Γ Λυκειου. Θα μπορουσα να εχω καποιες πληροφοριες σχετικα με το οικονομικο ΣΣΑΣ; Ποσο ελευθερο χρονο εχουν οι φοιτητες και υπαρχουν διαφορες αναμεσα σε κοριτσια και αγορια ; Εχω ακουσει πως δεν ειναι ολα τα σ/κ ελευθερα λογο σκοπιας, ποσες ειναι το μηνα; Επισης γινονται μεσα στη σχολη ομαδες π. Χ. Μπασκετ; Και κατι τελευταιο, οταν τελειωσεις τις σπουδες αληθευει πως δεν υπαρχουν και πολλες αδειες;
Αναστασια έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι μαθητρια της Γ Λυκειου. Θα μπορουσα να εχω καποιες πληροφοριες σχετικα με το οικονομικο ΣΣΑΣ; Ποσο ελευθερο χρονο εχουν οι φοιτητες και υπαρχουν διαφορες αναμεσα σε κοριτσια και αγορια ; Εχω ακουσει πως δεν ειναι ολα τα σ/κ ελευθερα λογο σκοπιας, ποσες ειναι το μηνα; Επισης γινονται μεσα στη σχολη ομαδες π. Χ. Μπασκετ; Και κατι τελευταιο, οταν τελειωσεις τις σπουδες αληθευει πως δεν υπαρχουν και πολλες αδειες;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
διάβασε το θέμα από την αρχή και τα περισσότερα θα τα βρείς, επίσης υπάρχει και η ιστιοσελίδα της σχολής http://www.ssas.gr/
Περασα φετος ψυχολογια στο Α. Π. Θ. Και σκεφτομαι να δωσω με το 10% για σσας ψυχολογια. Εβγαλα 18640, ξερω βεβαια οτι ειναι καπως δυσκολο. Αληθευει οτι η σσας θα κλεισει; Και αν ναι, πως θα γινεται η ενσωματωση ψυχολογων, γιατρων, κλπ στο σωμα; Και θα μπορουν να πάρουν αξίωμα?
Αν τελικα κλεισει που δεν ειναι καλο, ειναι ομως λιγοτερο κοστοβορο θα γινεται προσληψη Αποφοιτων ΑΕΙ οι οποιοι θα εκπαιδευονται στρατιωτικα ενα χρονικο διαστημα και θα ονομαζονται αξιωματικοι, ετσι γινεται στις περισσοτερες χωρες του κοσμου, απλα οι πανελληνιες ειναι αξιοκρατικος θεσμος
ΚΑΜΙΑ Σχεση ισα ισα υπαρχει ιδιαιτεροι εκτιμηση προς τους γιατρους (ε τωρα αν εισαι οικονομικο πιθανον να υπαρχει δουλεμα αλλα σε ολα τα οπλα-σωματα οι πιο "αγριοι¨" δουλευουν τους λιγοτερο αγριους