Μετατάξεις στο στρατό
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι Σεπτέμβρη να μπω φαντάρος απλά από μαλακια μου όταν περναγα περιοδεύων το 2009, είχα δηλώσει ναυτικό και τελικά με έβαλαν εκεί. Πλέον όμως θα ήθελα να υπηρετησω στρατό ξηρας - ειδικές δυνάμεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλαξω αυτό ρε παιδιά; Μην φάω δωδεκαμηνη φρίκη χωρίς να το θέλω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι Σεπτέμβρη να μπω φαντάρος απλά από μαλακια μου όταν περναγα περιοδεύων το 2009, είχα δηλώσει ναυτικό και τελικά με έβαλαν εκεί. Πλέον όμως θα ήθελα να υπηρετησω στρατό ξηρας - ειδικές δυνάμεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλαξω αυτό ρε παιδιά; Μην φάω δωδεκαμηνη φρίκη χωρίς να το θέλω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημειωτέον ακόμα δεν εχω κόψει αναβολή.
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα! Είμαι στρατιώτης πεζικου εσσο340 και είμαι μια βδομάδα στο κέντρο στη Σάμο! Θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις! Υπάρχει τρόπος να μπω ενώ δεν το είχα δηλώσει νωρίτερα; Έχω τελειώσει το κέντρο στην τριπολη και είμαι στη μονάδα στη Σάμο εδώ και μια βδομάδα.
Μετατάξεις στο στρατό
Όχι δεν μπορείς πλέον.
Μετατάξεις στο στρατό
Ευχαριστώ!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα όταν είχα περάσει περιοδεύον το 2006 νομίζω είχα δηλώσει αεροπορία. Αν όντος είχα δηλώσει θα με πάρουν εκεί η δεν έχει σχέση;(μπορώ να βρω με κάποιον τρόπο το το είχα δηλώσει τότε; )
Μετατάξεις στο στρατό
Όχι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα σε ρίξουν εκεί. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την Στρατολογία σου για να σε ενημερώσουν σχετικώς.
Μετατάξεις στο στρατό
Παιδες καλησπερα !
να ρωτησω κατι ;
εχω πτυχιο τομεα ψυχολογιας και πιστευω οτι θα με στειλουν αυλωνα στο υγειονομικο...
απο τη στιγμη που ειναι τεθωρακισμενα υπαρχει περιπτωση να μεινω για εκπαιδευση εκει η θα σταλθω σιγουρα σε υγειονομικη υπηρεσια ;
ρωταω γιατι μ αρεσει η ιδεα του μαυρου μπερε απλα εχω μπερδευτει καπως...
και επισης υπαρχει κατι που μπορω να κανω γι αυτο ;
να ρωτησω κατι ;
εχω πτυχιο τομεα ψυχολογιας και πιστευω οτι θα με στειλουν αυλωνα στο υγειονομικο...
απο τη στιγμη που ειναι τεθωρακισμενα υπαρχει περιπτωση να μεινω για εκπαιδευση εκει η θα σταλθω σιγουρα σε υγειονομικη υπηρεσια ;
ρωταω γιατι μ αρεσει η ιδεα του μαυρου μπερε απλα εχω μπερδευτει καπως...
και επισης υπαρχει κατι που μπορω να κανω γι αυτο ;
Μετατάξεις στο στρατό
Οι κάτοχι πτυχίου Ψυχολογίας εντάσσονται στις Ομάδες Ψυχολογικής Υποστήριξης που ανήκουν στο Υγειονομικό.
Μετατάξεις στο στρατό
Ευχαριστω για την απαντηση !οποτε ακολουθω υγειονομικο...
δεν υπαρχει δλδ περιπτωση να υπηρετησω στους μαυροσκουφιδες ;
θα μας φαει το γραφειο
δεν υπαρχει δλδ περιπτωση να υπηρετησω στους μαυροσκουφιδες ;
θα μας φαει το γραφειο

Μετατάξεις στο στρατό
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι! Μπαίνω τον επόμενο μήνα, Α' ΕΣΣΟ 2016 στρατό. Είχα κατανεμηθεί στο Πολεμικό Ναυτικό, καθώς αυτό δήλωσα περιοδεύων. Έχω ζητήσει, όμως, μεταφορά στον Στρατό Ξηράς, προκειμένου να κάνω 9 μήνες και όχι 12, καθώς το προτιμώ εν τέλει.
1) Γνωρίζετε αν είναι πιθανό να πάρω τη μεταφορά για Ξηρά;
2) Διάβασα κάπου ότι αν κάνεις όλη τη θητεία του ΠΝ στην παραμεθόριο, κάνεις 9 μήνες. Ισχύει;
Ευχαριστώ!
1) Γνωρίζετε αν είναι πιθανό να πάρω τη μεταφορά για Ξηρά;
2) Διάβασα κάπου ότι αν κάνεις όλη τη θητεία του ΠΝ στην παραμεθόριο, κάνεις 9 μήνες. Ισχύει;
Ευχαριστώ!
Μετατάξεις στο στρατό
Δες εδώΓιώργος έγραψε: Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι! Μπαίνω τον επόμενο μήνα, Α' ΕΣΣΟ 2016 στρατό.[... ] 2) Διάβασα κάπου ότι αν κάνεις όλη τη θητεία του ΠΝ στην παραμεθόριο, κάνεις 9 μήνες. Ισχύει;
Ευχαριστώ!
Μετατάξεις στο στρατό
Πάνω που είχα συνηθίσει την ιδέα ότι θα υπηρετήσω τη θητεία μου στο Πολεμικό Ναυτικό, με πήραν τηλέφωνο ότι σε 8 μέρες παρουσιάζομαι στη Θήβα στο πυροβολικό. Ούτε στην ιστοσελίδα της στρατολογίας δεν έχει αλλάξει το πού παρουσιάζομαι.
Δε βαριέσαι, θα κάνω 9 μήνες.
Καλή θητεία σε όσους πάνε τώρα και καλή χρονιά σε όλους!
Μετατάξεις στο στρατό
Γιώργος έγραψε:Πάνω που είχα συνηθίσει την ιδέα ότι θα υπηρετήσω τη θητεία μου στο Πολεμικό Ναυτικό, με πήραν τηλέφωνο ότι σε 8 μέρες παρουσιάζομαι στη Θήβα στο πυροβολικό. Ούτε στην ιστοσελίδα της στρατολογίας δεν έχει αλλάξει το πού παρουσιάζομαι.
Σε φάγαν στην στροφή. Καλή θητεία να έχεις.
Μετατάξεις στο στρατό
dn24 έγραψε:Γιώργος έγραψε:Πάνω που είχα συνηθίσει την ιδέα ότι θα υπηρετήσω τη θητεία μου στο Πολεμικό Ναυτικό, με πήραν τηλέφωνο ότι σε 8 μέρες παρουσιάζομαι στη Θήβα στο πυροβολικό. Ούτε στην ιστοσελίδα της στρατολογίας δεν έχει αλλάξει το πού παρουσιάζομαι.
Σε φάγαν στην στροφή. Καλή θητεία να έχεις.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες