Λεγεώνα των ξένων
Λεγεώνα των ξένων
ΧΑΧΑ πανοσρου και εσυ θα το εκενες αφου θες να πας. Φοβηθηκα ακου θα με εκαναν κομματια...legon patria nostra! Αμα πας εκει ξεχνας την πατριδα σου και το εγω σου οπως και τα πιστευω σου!
- panosru
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Λεγεώνα των ξένων
Δεν είπα ότι θέλω να πάω είπα ότι θα ήθελα να πάω αλλά προτιμώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη πατρίδα μου. Εμ πάση περιπτώσει δεν είμαι πολύ fan του πληκτρολογίου αλλά ανάμεσα σε έναν εχθρό και έναν προδότη προτιμώ ν' αφήσω τον εχθρό ζωντανό.
Λεγεώνα των ξένων
Δεν ειμαι προδοτης σε αυτο που θα υπηρετησω γι αυτο θα δωσω και τη ζωη μου! Και γω αναμεσα σε εναν συναδελφο πχ απ΄την πορτογαλια και σε εναν απ τη χωρα μου προτιμω να σκωτωσω αυτον απ τη χωρα μου απο τη στιγμη που θα υπηρετουσα στην λεγεωνα! Θα λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη. Και θα στο επιβιβαιωση οποιος εχει παει λεγιον.

Λεγεώνα των ξένων
Κατι ακομα και να το ληξω εδω ενα παραδειγμα εχεις μια μανα που απο ενα χρονο σε χτυπαει δε σε αγαπει και σε βριζει και στ 4 σε πεταει στο δρομο και μετα βρισκεται μια αλλη γυναικα που σε παιρνει σε αγαπαει σε φροντιζει και προσπαθει να μη σου λειπει τιποτα γεια ποια μανα θα δωσεις τη ζωη σου γι αυτη που σε γεννησε η γεια την αλλη;
Λεγεώνα των ξένων
Προσωπικά συμφωνώ και με τους δυο. Προτιμώ εδώ, αν μπορώ θα είμαι εδώ κυρίως για συναισθηματικούς-ψυχολογικούς-ηθικούς λόγους.
Αν όμως δεν μπορώ εδώ και βρω κάπου και με ταΐσουν και εμένα και τα άτομα για τα οποία είμαι υπεύθυνος, δηλαδή την οικογένεια μου, θα στηρίξω με κάθε μέσο γιατί αυτό είναι το σωστό.
Είναι πολύ δύσκολο να μπει κανείς σε κάποιο χοντροειδές παράδειγμα όπως αυτό του πολέμου μητρικής χώρας με λεγεώνα αλλά ακόμα και σε αυτή την άκυρη περίπτωση δίκιο και άδικο έχετε και οι δύο. Πρέπει να είσαι με τη χώρα σου αλλά και με τη χώρα για την οποία δουλεύεις. Αυτό είναι το ηθικά σωστό και φυσικά δεν γίνεται. Ευτυχώς που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ούτως η άλλως, πας δεν πας στη λεγεώνα.
Υστερόγραφο : Αμφιβάλλω αν κάποιος από τους δυο σας έχει εκλογικό δικαίωμα
Αν όμως δεν μπορώ εδώ και βρω κάπου και με ταΐσουν και εμένα και τα άτομα για τα οποία είμαι υπεύθυνος, δηλαδή την οικογένεια μου, θα στηρίξω με κάθε μέσο γιατί αυτό είναι το σωστό.
Είναι πολύ δύσκολο να μπει κανείς σε κάποιο χοντροειδές παράδειγμα όπως αυτό του πολέμου μητρικής χώρας με λεγεώνα αλλά ακόμα και σε αυτή την άκυρη περίπτωση δίκιο και άδικο έχετε και οι δύο. Πρέπει να είσαι με τη χώρα σου αλλά και με τη χώρα για την οποία δουλεύεις. Αυτό είναι το ηθικά σωστό και φυσικά δεν γίνεται. Ευτυχώς που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ούτως η άλλως, πας δεν πας στη λεγεώνα.
Υστερόγραφο : Αμφιβάλλω αν κάποιος από τους δυο σας έχει εκλογικό δικαίωμα

Λεγεώνα των ξένων
Εδω εχουν οι αλλοδαποι εκλογικο δικαιωμα
. Οπως τα λες ειναι παυλο οπου υπηρετεις γι αυτο και θα θυσιαστεις.

Λεγεώνα των ξένων
Δεν ειμαι μελος και δε μπορω να γινω εχει καποιο προβλημα απ τη συνδεση που εχω εχεις φα'ι'σμπουκ?
Λεγεώνα των ξένων
; έγραψε:Δεν ειμαι μελος και δε μπορω να γινω εχει καποιο προβλημα απ τη συνδεση που εχω εχεις φα'ι'σμπουκ;
Τι σχέση έχει η σύνδεση με το ότι δεν μπορείς να γίνεις μέλος στο forum; Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς;
Λεγεώνα των ξένων
Ετσι μου ειχαν πει δυκ ακου τι γινεται συνδεθηκα με το ονομα αγαπη αλλα οταν παταω να μπω λεει οτι μπηκα σην ουσια ομως δε μπηκα πυτε μελοι μπορω να δω ουτε τιποτα λεει οτι συνδεθηκατε αλλα στην ουσια δεν εχω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης