Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
https://www.facebook.com/share/p/1AiAD9WtdU/
Το σωματειο του Μπαρδάκη ανακοίνωσε επίσημα οτι ζητάει ακόμα 50 άτομα και την επίσπευση της προκήρυξης. Λέτε να είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο θα του το κάνουν το χατήρι τι πιστεύετε;
Το σωματειο του Μπαρδάκη ανακοίνωσε επίσημα οτι ζητάει ακόμα 50 άτομα και την επίσπευση της προκήρυξης. Λέτε να είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο θα του το κάνουν το χατήρι τι πιστεύετε;
-
Επισκέπτης
Εννοείται...το έχουν πει εδώ και μέρες ότι τα άτομα της προκήρυξης θα είναι πάνω από 600....640-650 κάπου εκεί..!!!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 26, 2026 9:35 pm https://www.facebook.com/share/p/1AiAD9WtdU/
-
Επισκέπτης
γράφει και ότι ζητάει να ανέβει το όριο ηλικίας τι πιστεύετε
-
Επισκέπτης
Εφόσον το ζητάει ο Μπαρδάκης θα γίνει. Θα πάει 35 πιστεύω για να μπουν εποχικοί.
-
Επισκέπτης
Μακάρι και το σωστό αυτό είναι...!!!στην ΕΜΟΔΕ είναι 28 για πολίτες και 35 για εποχικούς τα όρια ηλικίας....στην ΠΕΘ αν όχι σε αυτή την προκήρυξη στην επόμενη πιστεύω θα ανέβει και θα πάει όσο στην ΕΜΟΔΕ 35 για εποχικούς και 30 όπως είναι για πολίτες...!!!άποψη μου πάντα ...!!
-
Επισκέπτης
Δεν είναι μόνο από το 2019....σκέψου ότι είναι πολλά άτομα που μπήκαν σαν επιλαχόντες μετά...2021-2022-2023-2024....που έχουν 2-3-4 αντιπυρικες στην πλάτη τους ως οδηγοί
-
Επισκέπτης
Λέτε να βγεί μέσα στον Μάρτιο η προκήρυξη?
-
Επισκέπτης
Καλημέρα! Ευτυχώς ή δυστυχώς τα σωματεία και ο συνδικαλισμός στην Πυροσβεστική παίζουν καθοριστικό ρόλο. Ο Μπαρδάκης δεν τον ξέρω προσωπικά όμως τον εχω πάρει 2 φορές τηλέφωνο και χωρις να με γνωρίζει εχει κάτσει και μου εχει απαντήσει σε όλες τις απορίες μου και γνωρίζοντας πως ειμαι πολίτης και οχι εποχικος ή εθελοντής. Στη νέα προκήρυξη των ΠΕΘ θα ειμαι μέσα αν κρίνω απο τα μόρια μου και θα τον στηρίξω γιατι αγωνίζεται για όλους μας και ας μην το ξέρουμε μερικοί. Θα βρούμε μπροστα μας οταν μπούμε έτοιμα πολλα πράγματα. Να βοηθήσουμε τον άνθρωπο να προχωρήσει και να πετύχει οσα είναι για εμας.
-
Επισκέπτης
Το πασσυπ έκλεισε το μαγαζάκι μου φαίνεται. Από τη μέρα που ανέλαβε εκείνος απο τον πυργο και τους υπόλοιπους δεν κινείται φύλλο. Αληθεύει εν τω μεταξύ οτι μπήκε στο Δασαρχείο και δεν παραιτείται απο τη θεση; τι θέλει δηλαδή να γινει διπλοθεσίτης και αυτος; θα τον πάρουν με τα αυγά στο τέλος. Ήδη εχουν ξεκινήσει να αποχωρούν απο το σωματείο γιατι είναι όλοι εξαφανισμενοι μετα την αποχώρηση του μπαρδακη και την ήττα του ψαροπουλου και τιυ τζελεπη στις εκλογές. Πως να μη χάσουν βέβαια αφού επαιρνε τηλέφωνα ο πυργιωτης και παρακαλαγε να μην τους ψηφίσουν η σουπιά. Ο Θεός να σε φυλάει απο δαυτον
-
Επισκέπτης
λοιπών μάγκες για την αύξηση του αριθμού των θέσεων κατά πάσα πιθανότητα το υπουργείο το έχει δεχθεί και η θέσεις θα αυξηθούν κατά 40 δηλαδή η προκήρυξη θα είναι για 640 τώρα για την αύξηση του ορίου ηλικίας δεν έχω ακούσει κάτι άμα ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει
-
Επισκέπτης
Είναι σίγουρο φιλαράκι ότι αυξήθηκαν οι θέσεις?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 8:41 am λοιπών μάγκες για την αύξηση του αριθμού των θέσεων κατά πάσα πιθανότητα το υπουργείο το έχει δεχθεί και η θέσεις θα αυξηθούν κατά 40 δηλαδή η προκήρυξη θα είναι για 640 τώρα για την αύξηση του ορίου ηλικίας δεν έχω ακούσει κάτι άμα ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει
-
Επισκέπτης
από ότι ακούγεται ναι γιαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 8:56 amΕίναι σίγουρο φιλαράκι ότι αυξήθηκαν οι θέσεις?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 8:41 am λοιπών μάγκες για την αύξηση του αριθμού των θέσεων κατά πάσα πιθανότητα το υπουργείο το έχει δεχθεί και η θέσεις θα αυξηθούν κατά 40 δηλαδή η προκήρυξη θα είναι για 640 τώρα για την αύξηση του ορίου ηλικίας δεν έχω ακούσει κάτι άμα ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες