Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Ξέρει κανένας αν τελικά θα βγει αυτόν τον μήνα γιατί δεν βλέπουμε καμία κίνηση
Θα βγάλει και οβα προκυρηξη η μόνο εποπ; Κι αν ναι θα βγουν μαζί ή θα βγει πιο μετά για οβα ;
Αδέρφια μου τα φώτα σας. Υπολογιζω 182 μόρια λέτε να έχω ελπίδες για ειδικών επιχειρήσεων; Στα δικαιολογητικά θα βάλω 3χρονια προυπηρεσια ως παιχτης battlefield 4 (kill death ratio 3.7 μόνο ranked).) Λέτε να μου τη μετρήσουν; Είμαι από Κρήτη οπότε θα βάλω βισμα να με φέρουν εδώ. Ξέρω από όπλα και αλεξίπτωτα οποτε θα είμαι πολυ μάχιμος πιστευω. Επίσης γίνεται μόλις μπω να κάνω αίτηση να γινω sniper; Το θέλω πραγματικα. Το αξιζω περισσοτερο απο πολλους.
Αυτός ο καθυστερημένος δεν έγραφε την ίδια ***** και στο νήμα τών ΕΠΟΠ 2023?
Απ' το τρολ που κάνει φαίνεται ότι είναι ήδη ΕΠΟΠ... Αλλά με αυτό το μυαλό μόνο για κανά όρχο κάνει να πλένει καμία Καναδέζα ή για τα πλυντήρια αν δεν κάνει κι εκεί τα ρούχα δέκα νούμερα μικρότερα
Κομάντος, γνωρίζετε κανένα νέο για την προκύρηξη;
Γιατί δεν βλέπω καμία κίνηση.
Ευχαριστώ.
Γιατί δεν βλέπω καμία κίνηση.
Ευχαριστώ.
Θεωρητικά εκεί μέχρι τις 26 θα βγεί το ΦΕΚ και μετά από λίγες ημέρες θα σκάσει η προκήρυξη.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση
πτυχιο απο ιεκ μπορει να χρησιμοποιηθεί για ολες τις ειδηκοτητες ή μονο για ειδικοτητες που σχετιζονατι με το αντικειμενο οτυ πτυχιου
ευχαριστω εκ των προτερων
πτυχιο απο ιεκ μπορει να χρησιμοποιηθεί για ολες τις ειδηκοτητες ή μονο για ειδικοτητες που σχετιζονατι με το αντικειμενο οτυ πτυχιου
απ οσο γνωριζω μεσω εμπειριας και ερευνας, μπορει να πιαστει ως μορια γενικα, απλα αμα δεις σε μερικες ειδικοτητες ζητανε συγκεκριμενο πτυχιο.Nikolaosk έγραψε: Δευ Απρ 22, 2024 12:00 pm Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση
Δεν γίνεται να μπείς εθελοντής στον στρατό δεν είναι πυροσβεστική. Από εκεί φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα. Αναμένουμε σε λίγες μέρες πριν το Πάσχα να βγεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες