Νέα Προκήρυξη για Ελληνική Αστυνομία (2022);
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 79
Καλά ο Κούλης δεν ξέρει πού πατάει και που βρίσκεται προφανώς και δεν θα πει ότι σχεδιάζουν να κάνουν πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο τού 22 σε λίγους μήνες δηλαδή. Είναι αυτονόητο ότι θα βγάλει Ε. Φ θα είναι ένας προεκλογικός μποναμας τους. Το θέμα είναι πότε θα τους πάρει πριν ή μετά τις εκλογές όπως το 19. Αυτή τη φορά όμως μην ξεχνάμε ότι χαροπαλευουν με το 20% και έχουν ανάγκη για ψήφους, εκεί βασιζόμαστε, άλλωστε λεφτά υπάρχουν καθώς δανείζονται συνέχεια απέξω.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 12
Δημοτική αστυνομια θα παρουν, και δικαστική.Πιο πιθανό να πάρει αστροναύτες πάρα ΕΦ ξανά
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν ξέρω αδερφέ η ειδικοί φρουροί ήταν ανέκαθεν το μυστικό όπλο της νδουλας σε κάθε προεκλογική εκστρατεία για έξτρα ψήφους εγώ θεωρώ ότι μπορούμε να δούμε έναν αριθμό έστω 500-800 για ενίσχυση και αύξηση της αστυνόμευσης για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τη λες ΝΔουλα, αλλά παρακαλάς να βγάλει προκήρυξη ΕΦ.
Διασωστη31 Θα διαφωνησω μαζι σου οχι γιατι εχω φιλο που ειναι ΕΦ και μου λεει οτι θα βγαλει σιγουρα αλλα γιατι το πιστευω εγω προσωπικα και εχω διαβασει ανακοινωσεις και διαταγες που λεν οτι ειναι δρομολογημενο να βγει προκ για ΕΦ. Απο εκει περα αν ειναι φετος η του χρονου δεν ξερω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δεκανεας την Τρί Μάιος 10, 2022 11:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τώρα να πάρει δημοτική δεν είναι άσχημο αλλά δυστυχώς δεν είναι ένοπλοι όπως είχε προτείνει ένας υποψήφιος δήμαρχος το 2019 ότι θα τους κάνει όλους ενόπλους καί ότι θα αλλάξει τις αρμοδιότητες τους για να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα οπότε αυτό δεν βοηθάει καθόλου στην καταπολέμηση της.
Τι εννοείς δυστυχώς δεν είναι ένοπλοι; Εσυ για το όπλο μπαίνεις κάπου; Καουμπόης είσαι και θες να πηγαίνεις για καφέ με το όπλο ή σου προσδίδει κύρος το πιστόλι;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 12
Green-Dragon99 έγραψε:Τώρα να πάρει δημοτική δεν είναι άσχημο αλλά δυστυχώς δεν είναι ένοπλοι όπως είχε προτείνει ένας υποψήφιος δήμαρχος το 2019 ότι θα τους κάνει όλους ενόπλους καί ότι θα αλλάξει τις αρμοδιότητες τους για να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα οπότε αυτό δεν βοηθάει καθόλου στην καταπολέμηση της.
Θα αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο της δημοτικής, μπορεί και μέσα στον μήνα να βγει το νέο προεδρικό.
Θα γίνει αύξηση αρμοδιοτήτων, θα παρουν την τροχαία σε συνεργασία με ελας, και γκλοπ χειροπέδες.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Και εγω προσωπικα θελω πολυ να βγαλει αλλα ας το σκεφτουμε λογικα:2019 1500 ΕΦ
2020 800+ ΣΦΟΧ
2022 400 ΟΠΠΙ+αναμονη για αλλους 600
2022 250 ΣΦΟΧ+300 β. Ελλαδα+400Αττικη οταν βγαλει 2022-23
Και στα σκαρια η Δικαστικη αστυνομια.
Μιλαμε για θεσεις μονο στην αστυνομια. Τα νουμερα ειναι μεγαλα, ναι μεν ειχε πολυ καιρο να βγαλει αλλα πλεον νομιζω οτι θα παει μετεκλογικα σε προκηρηξεις!
2020 800+ ΣΦΟΧ
2022 400 ΟΠΠΙ+αναμονη για αλλους 600
2022 250 ΣΦΟΧ+300 β. Ελλαδα+400Αττικη οταν βγαλει 2022-23
Και στα σκαρια η Δικαστικη αστυνομια.
Μιλαμε για θεσεις μονο στην αστυνομια. Τα νουμερα ειναι μεγαλα, ναι μεν ειχε πολυ καιρο να βγαλει αλλα πλεον νομιζω οτι θα παει μετεκλογικα σε προκηρηξεις!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Όχι Γκάρντιαν δεν είμαι τεξανος πιστολέρο απλά θεωρώ ότι η δημοτική αστυνομία θα έπρεπε να είναι ένοπλοι ώστε να μπορεί να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα μπας και καθαρίσουμε την Αθήνα, με νόμιμο τρόπο πάντα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
https://youtu.be/wlTpuWoZXcw ουσιαστικά ότι λέει σε αυτό το βίντεο, που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλά θα ήταν ιδανικό, με την δημοτική αστυνομία και όλα τα άλλα θα βοηθούσαν στην επίλυση των προβλημάτων μας.
Ευτυχώς είναι η ΝΔ και παίρνει ένστολους από προκυρήξεις και θα ξαναπάρει, για να «φάνε» ψωμάκι πολλά παιδιά
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πάντως για να κάθεται να σκούζει ο άλλος και να παριστάνει πως δήθεν νοιάζεται σημαίνει πως θέλει οπωσδήποτε να μαζέψει ψήφους για το καναβάτσο του αδερφού του. Η δήθεν κραυγή απελπισίας Τάκη έχουμε πρόβλημα δείχνει πως σύντομα θα έχουμε προσλήψεις, τώρα θα είναι σε μια αναβαθμισμένη δημοτική έτσι όπως την ήθελε ο Ηλίας έστω κατά το ήμισυ ή σε καμιά 500αρα ειδικούς φρουρούς μετά τις επερχόμενες εκλογές ένας Θεός ξέρει. Κάτι μου λέει ότι θα το μάθουμε πολύ σύντομα!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
ΓΚΑΝΙΑΝ έγραψε:Ευτυχώς είναι η ΝΔ και παίρνει ένστολους από προκυρήξεις και θα ξαναπάρει, για να «φάνε» ψωμάκι πολλά παιδιά
Οντως ναι
Απο τότε οου βγήκε έχει πάρει αρκετα ατομα Στρατό, Αστυνομία, ΣΦ, σωφρονιστικούς κ. Λ. Π.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες